معمولا از عصاره مرغ در تهیه غذاهایی همچون سوپ، آش و …. استفاده می شود. در این مطلب به چند روش تهیه عصاره مرغ اشاره می کنیم:
روش اول: با استفاده از استخوان و پوست های باقی مانده از مرغ خام یا پخته به همراه سبزیجات
مواد لازم:
پیاز
هویج
جعفری
نمک
فلفل
طرز تهیه:
استخوان ها و پوست باقی مانده از مرغ را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید. سبزیجاتی که نام بردیم را اضافه کنید.
روی این مواد را با آب بپوشانید. حدود یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل هم اضافه کرده و اجازه دهید این مخلوط جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن فورا حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد. درب ظرف را گذاشته و چهار ساعت صبر کنید. در طی این مدت کف هایی که روی آب ظاهر می شوند را برداشته و دور بریزید.
بعد از این زمان استخوان و سبزیجات را با یک قاشق چوبی سوراخ دار برداشته و عصاره را با استفاده از یک صافی داخل یک ظرف دیگر بریزید.
اگر می خواهید بعدا از این عصاره استفاده کنید، می توانید یک تا دو ساعت بیشتر آن را جوشانده تا غلیظ تر شده و راحت تر قابل نگهداری باشد.
ادامه دارد …..
ترجمه : حمیده انیسی بصیر
منبع : نوین زی