بام میبد : سید مصطفی فاطمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد چهارشنبه شب در نشست راهبردی شهرستان میبد که با هدف هماهنگی برگزاری جشن زیلو برگزار شد ، افزود: شهر میبد در حوزه های مختلف پتانسیل های خوبی را با توجه به افرادی که درشهرستان تا به حال فعالیت داشته اند و توانسته اند با تبحر در رشته ای آن را به صورت شاخص مختص به میبد معرفی کنند.
وی افزود : یکی از این حوزه ها در شهرستان میبد با توجه به پایگاه پژوهشی که دارد و باید با کار فرهنگی شناخت مردمی را نسبت به آن بالا برد میراث فرهنگی است .
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در ادامه به هماهنگی انجام شده برای تاسیس دبیرخانه زیلو و نیز برگزاری جشن جهانی زیلو به صورت جشنی مردمی با حضور کارشناسان شورای جهانی صنایع دستی و مسئولین کشوری اشاره کرد.
فرماندارمیبد نیز با تشکر از کسانی که در فرآیند امورمرتبط با میراث فرهنگی با اینکه تا رسیدن به وضع مطلوب هنوز باید فاصله ها را پیمود ، اقدامات ارزشمندی را انجام می دهند گفت : زیلوی میبد جهانی شد اما با حضور و همراهی مردم ، چون بدون حضورمردم و به تنهایی چنین کار شاخصی میسر نمی شد.
حسین فلاح با تشکرازنگاه خوب کارشناسی و بلند مدت در حوزه نرم افزاری ، خواست با تامین اعتباری که می شود از نگرانی ها و دلمشغولی ها در این ارتباط کاسته شود.
وی همچنین داشتن نگاه جامع در حوزه سخت افزاری را ضروری شمرد و تصریح کرد : اگرمردم ، دولت و شهرداری به عنوان سه راس مثلث در قالب برنامه ریزی هایی که تعریف می شود با هم هماهنگ شود تحرک و خیزشی ایجاد می شود و با افتادن اتفاق های خوب و روحیه شاد مردم رونقی شکل می گیرد که همه از آن بهره خواهند برد.
فرماندارمیبد تصریح کرد: باید با انجام فعالیت هایی با هدف فرهنگ سازی که شاید نیاز به صرف هزینه ای زیاد هم نباشد زمینه ای فراهم کرد تا با مدیریت وهمچنین با مشارکت مردم ، خیرین و گروه های مردم نهاد با استفاده از فرصت ها و ظرفیت ها و تعیین اولویت ها در جهت بهینه سازی چهره شهرو مرمت اماکن تاریخی تلاش شود.
رئیس دانشگاه آزاد میبد هم دراین نشست به لزوم حفظ صنایع دستی و بافت های تاریخی کم نظیر میبد که می تواند بسیار درآمد زا باشد ، اشاره کرد.
حسین اعرافی تصریح کرد: با حفظ این آثار و جلوگیری از تخریب آنها می توان شهرستان میبد در سطح کشور و حتی در دنیا نیز تاثیر گذارفرهنگی کرد.