علیرضا ابوالحسنی روز دوشنبه در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره گِل که با حضور مسئولان شهرستان وهمچنین مسئولانی از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد برگزار شد ، افزود : این جشنواره باید با همکاری شهرداری ، شورای شهر و همه ارگان های مرتبط و با هماهنگی های لازم با اجرای برنامه های جانبی برگزار شود.
وی تصریح کرد: بافت تاریخی بیده ظرفیت مناسبی دارد که با ایده رونق آن می توان مکان های دیگر گردشگری را رونق بخشید.
وی یادآور شد : با توجه به اینکه این جشنواره یک جشنواره دانش آموزی است که دانش آموزان با ذوق و خلاقیت خود به گِل ها شکل می دهند و نمود هایی از خلاقیت و ابتکار خود را به نمایش می گذارند لازم است هماهنگی های لازم در برگزاری آن صورت گیرد.
برگزاری جشنواره گِل با هدف معرفی بافت های تاریخی شهرستان میبد
دراین نشست اشاره شد این جشنواره گِل با هدف معرفی بافت تاریخی بیده ، روستای کندوان و بومکن ها و بومگردی ها برگزار می شود و اینکه توریست ها و گردشگران بیش از خود بناهای تاریخی نیاز به محتوا و برنامه های با هدف معرفی این بناها نیاز دارد.
بر برند سازی اماکن تاریخی با اندیشیدن تدابیر با توجه به پتانسیل های شهرستان نیز تاکید شد که می توان با برند سازی گردشگران و مردم را به آن اماکن هدایت کرد و درآمد زایی از این اماکن را موجب شد.
همچنین آزاد بودن موضوع جشنواره و برجسته کردن آثار ممتاز با برگزاری نمایشگاهی از این آثار ، فراهم آوردن فضا برای حضور یافتن پدران و مادران در کنار فرزندانشان در جشنواره و… مطرح شد.
میبد یک هزار و 200 هکتاروسعت دارد و یک سوم شهر آن را حدود 400 هکتار باغ های هم پیوند و 700 هکتار بافت تاریخی شکل می دهند.
ساختن سازه هایی از گل به دست هنرمندان این دیار و نیز سفال گری صنعتی هنری برخاسته و شکل یافته از گِل ازهنرصنعت های این شهرستان هستند.
گفتنی است جشنواره گِل با محوریت بخشداری بفروئیه برگزار می شود.