دکتر سید علی میرحسینی در نشستی هم اندیشی با رسانههای میبد به مناسبت گرامیداشت مقام خبرنگاران و روز خبرنگار (17 مرداد) افزود: بیمارستان در حال حاضر درگیر ساخت و ساز پنج پروژه عمرانی است،یکی از آنها ساختمان پزشکان که از 2 ماه گذشته به دنبال بودجههای تزریق شده ساخت و ساز آن یشرفت خوبی داشتهاست و فاز یک بیمارستان که از سال 90 با هفت هزار و 500 متر زیر بنا شروع شده و به دلیل کم بود بودجه در فاز تاسیسات به مشکل برخورد کرده و کا رها تعطیل شده بود با اعتبارات تخصیص یافته از اوایل خرداد ماه امسال تکمیل تاسیسات شروع شده و ان شاءالله از اوایل آبان امسال با کامل شدن تاسیسات فاز یک مرحله پرداختن به ریزه کاری های ساختمان سازی آن شروع میشود.
وی با اشاره بروژه اورژانس اظهار داشت : تمام بیمارستانها باید مجهز به اورژانس بستری ، سرپایی و تریاژ باشند که با توجه به تعداد زیاد مراجعه کنندگان به اورژانس میبد فضای فعلی کفاف مراجعات را نمیداد و پروزه اورزانس جدید که کلید خورده بود ازهفت ماه پیش با بررسی نقشهها از 2 ماه پیش کارهای بازسازی و تخریب آن شروع شده و در مسیر ساخت و سازاست.
پیگیری پروژه های بیمارستان با تامین اعتبار
سرپرست بیمارستان امام صادق(ع) میبد با اشاره به دو گونه بودن اعتبارات یکی عمرانی و یکی هم تخصیصی تصریح کرد: طی 2 ماه گذشته با تامین اعتبارسه پروژه فوق که مسئول تامین بودجه آن بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی است ساخت و ساز این پروژه ها شروع شده ودر مسیر اجرا است.
سرپرست بیمارستان امام صادق(ع) میبد اضافه کرد: پروژههای فاز 2 هم که کاملا خیری است در حال اجرا است و روند اجرای هیچکدام تعطیل نشدهاست.
وی تجهیزات بیمارستان را ازمسائلی شمرد که بیمارستان ها درگیر مشکلات آن هستند و به طور مرتب درحال اضافه کردن و بازسازی تجهیزات فرسوده میباشند و بیمارستان میبد نیز با توجه به سابقه ای دارد و بخش هایی که به آن اضافه شده به تجهیزاتی نیاز دارد و یک سری از تجهیزات نیز فرسوده شده اند و باید بازسازی شوند که با درخواست های پیگیری شده در یکی 2 ماه آینده حدود 20 مورد از تجهیزات و تاسیسات به بیمارستان اضافه میشود.
کار بیمار به دلیل عدم وجود دارو بر زمین نماندهاست
میرحسینی یادآورشد: سختیها و مشکلاتی در تامین داروها و کالاهای پزشکی است که در این ارتباط تا به حال در بیمارستان میبد یا داروها و کالاها جایگزین و یا صرفه جویی و یا اینکه تهیه شدهاست و هیچ موقع کار بیمار به دلیل عدم وجود دارو بر زمین نماندهاست .
وی متذکر شد: اقدامات خوبی در بیمارستان صورت میگیرد اما متاسفانه بازخورد خوبی ندارد و از طرفی اشتباهاتی کوچک که گاهی اصلا مهم نیست و قابل اغماض است برجسته سازی میشود و اشتباهاتی هم اصلا به گوش مسئولان نمیرسد و از این نظررسانه های شهرستان باید با همکاری و تعامل اقدامات مثبت بیمارستان ، خدمات و امکانات بسیار خوب را برای کسب اعتماد مردم اطلاع رسانی کنند.
مدیر بیمارستان امام جعفر صادق میبد نیزبا گرامیداشت مقام خبرنگاران و مهم شمردن ارتباط رسانهها با بیمارستان گفت: در سال 96 به میزان 10 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل فاز یک بیمارستان که چهار خیر در ساخت و ساز آن مشارکت دارند از طرف بیمارستان درخواست شد که وزارت خانه پنج میلیارد آن را مصوب کرد که دادن آن نیز به طول کشید و نهایتا مبلغ 2 و نیم میلیارد تومان وازتخانه به دانشگاه داد و دراوایل سال 97 در زمان برگزاری مناقصه حدود 700 میلیارد تومان از این 2 و نیم میلیارد تومان به پیمانکار پروژه با پیگیری دادهشد.
ساخت 8 واحد ساختمانی برای سکونت پزشکان
ذبیح الله برجسته با اشاره به ساخت 8 واحد ساختمانی برای سکونت پزشکان افزود: میزان 350 میلیون تومان از 800 میلیون اعتبار برای 4 واحد ساختمانی برای سکونت پزشکان که دانشگاه و وزارتخانه تعهد کرده تاکنون پرداخت شده و 4 واحد دیگر نیز بیمارستان با مشارکت خیرین در حال ساخت آنها میباشد و تا به حال بتن ریزی آنها انجام شده است.
وی پروژه اروژانس را کاملا دولتی شمرد و اشاره کرد: به میران حدود اندکی بیش از 2 میلیارد اعتباربرای پروژه اورژانس بیمارستان میبد بودجه در نظر گرفته شده است که تا به حال 400 میلیون تومان از این اعتبار جذب شده است.
بازدید خبرنگاران از پروژه های خیری و بخش های بیمارستان
خبرنگاران از پروژه های خیری و دو بخش بیمارستان نیز بازدید کردند و در جریان روند خدمات رسانی بیمارستان به بیماران و چگونگی ساخت و ساز خیری دربیمارستان قرار گرفتند.
یکی ازخیرین کار خیر را آرزوی خود عنوان کرد که در راه رضای خدا هزینه میکند چون معتقد است با توجه به اینکه از خدا خواسته به او مال بدهد او هم باید در راه رضایت خدا برای خدمت به مردم هزینه کند.
بیماران نیز با ابراز رضایت نسبی خود از خدمات رسانی بیمارستان خواستند پرستاران و خدمات بیمارستان که بیمار باید چندین بار آنها را صدا زند تا یک بار به سراغش بیایند رفتار بهتری با بیماران داشته باشند.
مدیر بیمارستان در بازدید از بخش های بیمارستان نیز گفت: فرآیند خدمات دهی درست و به موقع وبا توجه به نیاز و طی مراحل درمان بیمار انجام میگیرد که البته به بیماران هم باید مق داد چون به خاطر درد ، زمان برای آنها طولانی میگذرد.
بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد 219 تختخوابی است که 78 تخت از این تعداد در حال حاضر فعال هست که با تکمیل فاز یک 219 تخت و با تکمیل فاز 2 ، 300 تخت فعال میشود و به گفته مدیربیمارستان ، بیمارستان در سطح یک اعتباربخشی کشوری است و با تکمیل فاز یک آن توریست درمانی که مجوز آن گرفته شده نیز در این بیمارستان فعال میشود.