دکتر معصومه اسمعیلی درهمایش پیش از ازدواج ویژه نوجوانان افزود: درازدواج اصالت و خمیرمایه داشتن فرد مقابل اهمیت دارد و نباید با یک اقدام شتابانه و بدون تحقیق شروع یک زندگی را که زوجین با هم هیچ تناسبی ندارند را رقم زد.
وی اظهار داشت: قبل از جلسه خواستگاری ، هر دو خانواده باید با هم آشنایی از طریق دیگران ونیزاز طریق رفت و آمد خانوادگی پیدا کنند.
گوشی های همراه چون بمب انتخاری است
وی اشاره کرد : همچنین تا زمانی که فرزندان ما به سن ازدواج نرسیده اند ، باید توجه داشت که بلوغ ، ماهواره ، دوستان و گوشی های همراه که چون بمب انتخاری است داستانهایی دارند که خطراتی را به ما گوشزد میکند.
مشاوره خانواده افزود :در فیلم های ماهوارهای خانواده جایی ندارد ، هر زمان دو طرف از هم خسته شدند قطع رابطه میکنند ، همچنین بچه ها اطلاعات خود را در گوشیهای موبایل مخفی میکنند.
وی با اشاره به اینکه دوره نوجوانی که بسیاری با دوره بلوغ یکی میدانند در فاصله سنی ۹ تا ۱۸ سالگی بچه ها است افزود: تا قبل از ۱۸ سالگی تصمیم گیری بچهها از روی منطق تصمیم نیست بلکه از روی احساس و هیجان تصمیم میگیرند ، همچنین در این سنین یک سری تغییرات بدنی برای آنها روی میدهد.
مشاور خانواده ادامه داد : با دیدن این تغییرات فکرمیکنیم بچهها بزرگ شدهاند در حالی که آنها از نظر قد و قامت بزرگ شدهاند و از نظرقدرت تعقل هیچ رشدی پیدا نکردهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد میبد تصریح کرد :با وجود شبکههای مجازی و فیلم های ماهواره ای بچهها دچار بلوغ زود رس میشوند و باید به آنها اطلاعاتی داد که بتوانند خود را کنترل کنند.
وی یادآور شد: درنوجوانان اول بلوغ جسمی و بعد بلوغ فکری روی میدهد و همین امر دردسر ساز شده است چون در حال حاضر فاصله بلوغ و ازدواج زیاد شده و بسیاری از بچه ها تا رسیدن به سن ازدواج دچار آسیب هایی میشوند و در این ارتباط رنج میکشند.
وی گفت: فرزندان زمانی دچار آسیب می شوند که دوستان خود را به پدر و مادر ترجیح داده و از آنها کمک و راهنمایی بخواهند.
نهضت پیشگیری از آسیب های اجتماعی به طور جدی دنبال می شود
معاون پرورشی آموزش و پرورش میبد دراین همایش با همکاری اداره بهزیستی میبد و آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: نهضت پیشگیری از آسیب های اجتماعی به طور جدی دنبال می شود با توجه به تعهدی که آموزش و پرورش دراین ارتباط در کنار محتواهای آموزشی و پرداختن به امور تحصیلی دانش آموزان دارد.
جعفر شفاهی افزود: با توجه به اینکه با همکاری والدین ، جامعه و آموزش و پرورش میتوان از درگیر شدن دانش آموزان با آسیبهای اجتماعی پیشگیری کرد، آموزش و پرورش برای برگزاری کلاس های آموزشی با حضور کارشناسان در مدارس اعلام آمادگی میکند.
حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۱۵۰ مدرسه میبد به امر تحصیل علم اشتغال دارند.
مرکز شهرستان ۱۰۴هزارنفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
ایرنا