معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان یزد در این مراسم گفت: درمان اعتیاد فرآیند پیچیده و مفصلی است و بازدهی و خروجی کار درصد پایینی دارد و علی رغم اینکه امکانات و داروها و خدمات مددکاری و حمایتهای یارانهای توسعه خوبی پیدا کرده اما به هر حال بازگیری افرادی که به سمت اعتیاد کشیدهاند کاری سخت است.
دکتر ناصر صباغ زادگان با اشاره به اینکه باید تلاش و حمایت شود که این گونه مراکز دوام بیاوردند ، افزود: پیشگیری مقدم بر درمان است و همه توان و تلاش ما باید به سمتی رود که افراد به سمت اعتیاد گرایش پیدا نکنند و بر این اساس لازم است برنامههای پیشگیری و آگاهسازی و مهارت دادن به افراد را از سنین مهد کودک شروع کرد.
رئیس اداره بهزیستی میبد هم گفت:بهزیستی انجام دهنده فعالیتهای متعددی است و مراکز تحت پوشش آن نیز هر یک در حوزههای مرتبط با فعالیت این سازمان همکاری دارند.
تمام هم و غم بهزیستی پیشگیری از آسیبها است
سید محسن فلاح تصریح کرد: تمام هم و غم بهزیستی توانمندسازی معلولان و زنان سرپرست خانوار و دیگر قشرهای تحت پوشش و اهمیت دادن به ارائه آموزش برای آنها و نیز توجه به موضوعات پیشگیری و غربالگری است.
خانم دکتر حدیثه مرادی مسئول فنی مرکز درمان و بازتوانی معتادین سفیر میبد نیز ضمن ارائه توضیحاتی در ارتباط با روند فعالیت این مرکز گفت : کمک به افراد معتاد و آگاهی دادن به خانوادهها برای چگونگی برخورد با یک فرد معتاد در خانواده و …از اهداف راه اندازی این مرکز است.
وی مشکل افراد معتاد را بعد از درمان مسئله اشتغال و مشکل داشتن از نظر اقتصادی و شغلی عنوان کرد.
مرادی با اشره به نوجوانانی که درگیر اعتیاد هستند ، گفت: به علت ناآگاهی خانوادهها فرزندان معتاد خود را به مراکز درمانی و بازتوانی معتادین ارجاع نمی دهند ودر این ارتباط آموزش و پرورش می تواند با ارائه آموزشهایی به خانوادهها آنها را با آسیب هایی که در دوره پر خطر نوجوانی فرزندانشان تهدید میکند آشنا کنند و همچنین به خانواده ها آگاهی دهند که باید برای درمان فرزند آسیب دیده خود از طریق مشاوره و کمک گرفتن از مراکزی که به این منظور راه اندازی شده اقدام کنند.
این مرکز در خیابان سعیدی کوچه شهید عینکی ۱۴ واقع است.