به گفته رییس دانشگاه میبد ساختمان دانشکده علوم انسانی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع و با هزینه کرد ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری رسیده وبخش عمده ای از این هزینه توسط خیرین و مابقی آن از سوی وزارت علوم و محل پروژههای ۵۰ درصدی تامین شدهاست.
عباس کلانتری خلیل آباد افرود: قسمتی از هزینه احداث بخش توسعه کلاسهای آموزشی در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع که در سه طبقه و در قالب ۴۰ کلاس ساخت آن انجام میشود نیز ازسوی خیرین تامین شده که به زودی پرداخت میشود و وزارت علوم نیز هزینههای باقیمانده مرتبط به آن را پرداخت خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشنبه در نشست برگزار شده در دانشگاه میبد مرتبط با افتتاح و کلنگ زنی پروژههای ذکر شده گفت : بعضی افراد وقتی عهده دار مسئولیتی میشوند با جدی گرفتن مسئولیت و بها دادن به آن به انجام وظیفه میپردازند و بعضی هم هستند که به مسئولیتها بها نمیدهند.
دکتر عبدالرضا باقری با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات کشورمرتبط به جدی نگرفتن مسئولیتها است تصریح کرد: امروز بیش از هر زمانی به همفکری و هماهنگی برای پیشرفت امور نیاز داریم.
وی ادامه داد:میبد تا اوایل دهه ۵۰ یک دبیرستان داشت اما الان با توجه به آمار بالغ بر ۴۰ یا ۵۰ دبیرستان و همچنین مراکز آموزش عالی دارد که همه اینها در سایه تلاش کسانی که به معنی واقعی خدمتگزار بودند به دست آمدهاست.
وی در ادامه گفت: هیچ کاری مهمتر از سرمایه گذاری برای تربیت نیروهای انسانی نیست و بر این اساس باید قدردان خیرین بود.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت : استان یزد و به ویژه شهر میبد به مدت چندین سال است که همواره صدرنشین قبول شدگان کنکوربودهاند و آن نتیجه سخت کوشی و همت دانشآموزان است که باید این سرمایه انسانی را مهم شمرد و به آنها بها داد.
این مسئول تصریح کرد: دانشگاه میبد باید سرلوحه فعالیت خود را بالا بردن کیفیت آموزش قرار دهد ، توسعه کمی و زیرساختی دانشگاه ابزاری برای تربیت فارغ التحصیلان کارآمد و متعهد و خدمتگزار به مردم و کشورمیباشد.
وی در این نشست از زحمات استاد قانعی معلم شیمی میبد در سالهای گذشته که بسیاری از متخصصان و پزشکان میبدی مرهون زحمات او هستند قدردانی کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد نیز گفت:میبد پیش از اینکه یک شهرصنعتی و کارگری و گردشگری باشد مهد علم ،ادب ، عرفان و اخلاق است.
احمد ترحمی افزود:ظرفیتهای خیری ، علمی و معنوی میبد ظرفیتهای عظیمی هستند که باید آنها را مهم و ارزشمند شمرد.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: از ابتدا در سایه مدیریتی قوی و باهمت خاصی دانشگاه میبد راه اندازی و تا به حال به آن سر سامان دادهشدهاست که باید قدردان این زحمات و تلاشها بود.
دکتر کمال دهقانی فیروزآبادی در ادامه از حمایتهای وزارت علوم از دانشگاه میبد با توجه به پیگیریهای انجام شده و نشستهای برگزار شده مرتبط به رفع مشکلات قدردانی کرد.
فرماندار میبد نیز گفت : نگاه خوب بنیاد میبدی و خیرین دانشگاه و همراهی مسوولان استان و نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی در جذب اعتبارات وضعیت کنونی دانشگاه را رقم زده است.
دانشگاه میبد در مهرماه ۱۳۷۴ با عنوان «دانشکده الهیات میبد» وابسته به دانشگاه یزد با پذیرش ۳۰ دانشجو در رشته دبیری الهیات و معارف اسلامی در عرصه تعلیم و تربیت شروع به فعالیت کرد.
سایت جدید این دانشگاه در زمینی به وسعت ۱۶۰ هکتار در کنار شاهراه جنوب به شمال کشور و در یک موقعیت مناسب واقع شده است.
این دانشگاه در حال حاضر ۲ هزار و ۴۷۰ نفر دانشجو در مقاطع ۱۵ رشته کارشناسی، ۱۵ رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتری در دانشکدههای فنی مهندسی، علوم انسانی و الهیات دارد.
مرکز شهرستان ۱۰۵هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.