مواد لازم
سبزی 500 گرم شامل جعفری ، گشنیز، شوید و تره
سیب زمینی 3 عدد متوسط
مغز گردو به میزان دلخواه
پنیر پیتزا
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
تخم مرغ 7عدد
آرد دو قاشق
طرز تهیه
تخم مرغ ها را در داخل یک ظرف می شکنیم بعد نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم ، سپس مواد را هم می زنیم تا زرده و سفیده به طور کامل با هم مخلوط شوند .
تخم مرغ ها را به سیب زمینی پخته و نرم شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط صاف و یکنواختی به دست آید .
یک حبه سیر را در داخل سبزی خرد شده رنده می کنیم تا عطر و طعم بهتری پیدا کند . بعد دو قاشق آرد و نمک را به سبزی اضافه می کنیم همینطور فلفل و زردچوبه را . بعد از آن 3 عدد تخم مرغ را به مخلوط سبزی اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم .
ابتدا مایع کوکو را در تابه در داخل روغنی که از قبل بر روی حرارت داغ نموده ایم می ریزیم ، سپس مغز گردو و پنیر پیتزا به صورت دو لایه جداگانه به مخلوط اضاقه می کنیم . مخلوط کوکوی سبزی آخرین لایه است که بر روی مواد ریخته می شود .
بعد از طی این مراحل ماهیتابه حاوی مواد را در حالی که در آن را گذاشته ایم ،بر روی حرارت ملایم در حدود 20 الی 30 قرار می دهیم .
ماهیتابه باید حالت نچسب داشته باشد تا مواد بعد از پخت به راحتی از آن جدا شود .
بعد از پخت یک طرف کو کو، یک سینی را بر روی ماهیتابه قرار داده و ماهیتابه را در داخل سینی بر می گردانیم ،سپس برای سرخ شدن طرف دیگر کوکو، مقداری روغن در ماهیتابه می ریزیم و کوکوی داخل سینی را به آرامی در آن جای می دهیم .
بعد از سرخ شدن و پخته شدن طرف دیگر کوکو ، آن را در ظرف به این شکل تزئین می کنیم .
گردآوری : بام میبد
منبع : شبکه مجازی نگاه – صدا و سیمای مرکز اردبیل