حسین فلاح در نشست با خبرنگاران استان یزد افزود: به طور پیوسته شرکتها نیاز خود را به نیروهای فنی ، مکانیک و تاسیسات اعلام میکنند و جذب نیرو حتی از شهرهای دیگر دارند.
وی با اشاره به وجود 40 کارخانه در کنار هم در شهرک صنعتی ادامه داد: صنعتی بودن شهر به طبع همراه با مشکلات آلایندگی است و با وجود این موضوع تدابیری در چند کارخانه شهرستان اندیشیده شده که آلایندگی هوا و مصرف آب در واحدهای صنعتی کاهش یابد.
فرماندار میبد لزوم رفتن به سمت و سوی صنایعی که آلایندگی کمتر دارند را یادآور شد.
تولید 35 درصد کاشی کشور در میبد
فلاح تصریح کرد: خوشبختانه میبد در بخشهای صنعت با تولید حدود 35 درصد کاشی کشور و گردشگری با توجه به داشتن آثار تاریخی متعدد و وجود صنایع دستی مانند سفال و زیلو و در بخش دانشگاه و حوزه علم و دانش ظرفیتهای زیادی دارد و با موفقیتهای کسب شده حرف بسیاری برای گفتن دارد.
وی وجود مشکلات مرتبط به ازدواج و مسکن جوانان را نیز یادآور شد و اظهار کرد: سن ازدواج به خاطر مشکلات و نیز یک سری توقعها بالا رفته و به برنامهریزی برای فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان و پیدا کردن راه چاره با ارائه تسهیلات بهتر و مناسب تر نیاز است.
فرماندار میبد در ادامه به فعالیت شورای تعاون اجتماعی و برنامههای تدرک دیده شده برای حمایت از آسیب دیدگان کرونا با ارائه بستههای معیشتی و همچنین دنبال کردن دراز مدت براندازی فقر در سطح شهر اشاره کرد.
وی با اشاره به لزوم مورد توجه قرار دادن موقوفههای شهر از سوی اوقاف و مسوولان و مردم ، نیاز به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی وقف را یادآور شد و مدیریت وقف را پیچیده و مرتبط به مسائل شرعی عنوان کرد.
در ادامه نشست خبرنگاران از پروژههای بیمارستان ، ساختمان جدید موسسه محبت به عنوان مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و ورزشگاه مصلی بازدید کردند.
پروژه ساخت سالن ورزشی چند منظوره مصلی آیت الله اعرافی
معاون اداره ورزش و جوانان میبد گفت: برای ساخت و ساز پروژه سالن چند منظوره ورزشی مصلی آیت الله اعرافی که از سال 92 آغاز شده تا به حال سه میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه شده و در سال 99 در شورای اداری ورزش و جوانان 600 میلیون تومان اعتبار برای ادامه ساخت و ساز تصویب شدهاست.
علی ابراهیمی زیربنای این سالن ورزشی در حال ساخت را یک هزار و 800 متر مربع اعلام کرد.
پروژه های توسعه بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد
مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد نیز در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژههای در حال ساخت بیمارستان گفت: چهار پروژه در حال ساخت است که بزرگترین آن فاز یک توسعه بیمارستان و نزدیک به 11 سال پیش ساخت و ساز آن شروع شدهاست.
فاز یک بیمارستان
ذبیح الله برجسته افزود: این پروژه با 6 هزار متر مربع زیربنا ، 96 تختخوابی و شامل بخشهای عفونی ، داخلی ، آنکولوژی و کلاسهای آموزشی است و ساخت آن ، 40 درصد به یاری خیران و 60 درصد آن نیز با جذب اعتبارات دولتی ، وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی یزد دنبال شدهاست.
وی هزینه کرد فاز یک توسعه بیمارستان تا به حال را 15 میلیارد تومان عنوان کرد که هشت میلیارد آن را دولت متقبل شدهاست.
تکمیل پروژه اورژانس
مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد با اشاره به همکاری امام جمعه و فرماندارو نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی درجذب اعتبارات گفت: تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان از 14 تخت به 30 در سه فاز نیز به صورت کاملا دولتی با اعتبارات وزارتخانه در حال انجام است.
وی در ادامه اظهار کرد: برای تکمیل پروژه اورژانس به هزینه کرد 5 میلیارد تومان اعتبارات دولتی نیاز است که سه میلیارد تومان آن تا به حال پرداخت شده و بقیه آن نیز از طریق خیرین در حال تامین است.
ساختمان پزشکان
این مسوول با اشاره به ساخت ساختمان پزشکان شامل هشت واحد خانه 2 اتاق خوابه برای پزشکان و متخصصان که به شهرستان برای ویزیت و درمان مراجعه دارند ، گفت: برای احداث این بنا یک میلیارد تومان تا به حال از سوی وزارتخانه پرداخت شده و هزینه ادامه ساخت آن نیز از طرف فرمانداری شهرستان و خیرین در حدود یک و نیم تا 2 میلیارد تومان پرداخت میشود.
وی به پروژه فاز 2 توسعه درمانگاه تخصصی نیز اشاره کرد که کاملا خیری است که با ساخت آن بخشهای چشم پزشکی ، درمانگاه دیابت ، طب کار و مجموعه دندانپزشکی شهرستان را برای ارائه خدمات درمانی بهتر به شهروندان خواهیمداشت.
برجسته با اشاره به ساخت بخش فیزیوتراپی ،آندوسکوپی در کنار اورژانس و توسعه داروخانه سرپایی در ضلع شمالی بیمارستان به افتتاح همه این پروژهها در دهه فجر امسال نوید داد.
خیران کمک دهنده در طرحهای توسعه بیمارستان
وی کمک خیران میهن دوست ، سید علی میرمحمدی و همسر ایشان ، دکتر آخوندی و خانواده ایشان ، خانوده نقیبی محمودآبادی ، خانواده مرحوم زارع و حاجی علی اکبر دهقانی و دکتر آسایش اردکانی را یادآور شد و از همه خیران و امام جمعه و مسوولان شهرستان در ساخت و ساز پروژه های بیمارستان و تامین تجهیزات قدردانی کرد.
رییس بیمارستان میبد نیز گفت: در کنار توسعه سخت افزاری و نرم افزاری بیمارستان ، افزایش تعداد پرسنل و پزشکان متخصص و فوق تخصص شهرستان نیز مورد توجه قرار گرفتهاست.
محمد هادی فرحزادی در ادامه تصریح کرد: علی رغم بیشترین میزان بستری بیماران کرونا به نسبت جمعیت بیماران بستری شده ، کمترین میزان مرگ و میر کرونا در بیمارستان میبد را با توجه به خدمات تشخیصی و درمانی مناسب و راهاندازی نقاهتگاه مجهز و با کیفیت عالی داشتیم.
این بیمارستان در حال حاضر 219 تختخوابی است.
پروژه ساختمان جدید مرکز نگهداری بیماران روانی و معلولان ذهنی
مدیر موسسه خیریه محبت نیز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این ساختمان حدود 3 هزار و 700 متر زیربنا دارد و تا به حال بدون پشتوانه کمک دولتی از سوی خیرین برای ساخت و ساز آن حدود بیشتر از هشت میلیارد تومان هزینه شدهاست.
نادعلی نامجو افزود:این ساختمان شامل بخشهای اداری ، درمانی و بخشهای نگهداری بیماران روانی مزمن و معلولان ذهنی و دارای اتاقهای ایزوله است.
وی ادامه داد : در مرکز محبت 40 پرسنل برای خدماتدهی به 130 بیمار از شهرهای مختلف کشور اشتغال دارند و انتقال به ساختمان جدید نیز نیاز به حدود 10 نفر پرسنل پرستاری دارد.
نامجو با اشاره به پیشرفت 95 درصد ساخت پروژه ، به درگیر شدن بیماران با کرونا نیز اشاره کرد که نیاز به خدمات دهی ویژه و حضور پرستار مرکز در بیمارستان داشتند.
مرکز این شهرستان ۱۰۵ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.