مركز رشد تخصصي هنر و معماري دانشگاه يزد با پذيرش دو ایده برتر از میان طرحهای دانشجویان دوره دکترای هنر و معماری و موافقت با استقرار آنها به صورت پیش رشد در اين مركز، فعاليت خود را آغاز كرد.
مركز رشد تخصصي هنر و معماري دانشگاه يزد با پذيرش دو ایده برتر از میان طرحهای دانشجویان دوره دکترای هنر و معماری و موافقت با استقرار آنها به صورت پیش رشد در اين مركز، فعاليت خود را آغاز كرد.
به گزارش ايسنا – منطقه يزد، “محمدمهدي لطفي” معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد در نخستین جلسه پذیرش موسسات متقاضی در مرکز رشد تخصصي هنر و معماری با ابراز خرسندی از آغاز به کار مرکز رشد، برحمایت جدی دانشگاه یزد از توسعه شبکه شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد.
وي با اشاره به سیاستهای راهبردی دانشگاه یزد به عنوان دانشگاه مادر در استان، در توسعه کارآفرینی و اقتصاد دانایی محور، حوزه هنر و معماری را با توجه به موفقیتها و مزیتهای استان یزد در این بخش، از جمله اولویتهای دانشگاه یزد معرفی کرد.
وی فعالیت پردیس بزرگ فناوری در سایت اصلی دانشگاه یزد با همراهی و همکاری پارک علم و فناوری استان را به عنوان یکی از برنامههای مهم دانشگاه در این بخش معرفی کرد.
“محمدحسین آیت اللهی” ريیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد نيز با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای راه اندازی مرکز رشد تخصصی هنر و معماری به ویژه با ملاحظه محدودیتهای فضایی در این دانشکده، به تشریح ظرفیتهای حوزهی معماری و توانمندی های اساتید و دانشجویان در این بخش پرداخت.
وی افزود: حمایت های هدفمند پارک علم و فناوری به ویژه در محورهای مربوط به مدیریت کسب و کار، تزریق اعتبارات مالی و ارائه خدمات مشاورهای به متقاضیان، تاثیر تعیینکنندهای در موفقیت شرکتهای مستقر در مرکز رشد هنر و معماری خواهد داشت.
آیتاللهی دانشجویان حوزه هنر را خلاق و سرشار از انرژی و انگیزه دانست و سرمایهگذاری در این بخش را با توجه به توانمندیها و ظرفیتهای موجود کاملاً توجیه پذیر اعلام کرد.
“شهرام شکوهی” قائم مقام پارک علم و فناوری یزد نيز در اين جلسه با اشاره به تفاهمنامه سهجانبه انعقاد یافته بین پارک علم و فناوری، دانشگاه یزد و ستاد توسعه فناوریهای نرم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خواستار تلاش مضاعف طرفین برای اجراییسازی سریعتر این تفاهمنامه شد.
وي با اشاره به امکانات موجود در پارک علم و فناوری یزد و برای حمایت از موسسات نوپا و دانشبنیان، پاسخ به تقاضای فزاینده جوانان خلاق و کارآفرین را مستلزم همکاری همه نهادها و در راس آنها دانشگاههای استان دانست.
شكوهي فضای همکاری بین پارک علم و فناوری و دانشگاه یزد را بسیار مثبت و سازنده ارزیابی و اظهار كرد: ادامه روند کنونی همکاری این دو نهاد قطعاً بر سرعت توسعه فناوری، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان در استان یزد تأثیرگزار خواهد بود.
گفتنی است؛ در این جلسه دو ایده برتر از میان طرحهای دانشجویان دوره دکترای دانشکده هنر و معماری که به دفتر این مرکز رشد ارائه شده بود، مطرح و با استقرار آنان به صورت پیش رشد موافقت شد.
در پايان اين نشست نيز معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد به همراه قائم مقام پارک علم وفناوری از فضای اختصاص یافته به منظور استقرار موسسات بازدید كردند و تصمیمات لازم برای تأمین فضای کاری مناسب برای شرکتهای مستقر در مرکز رشد هنر و معماری اتخاذ شد.