زمان آماده سازی۱۰ دقیقه زمان پختن۲۰ دقیقه
مناسب برای۴ نفر وعده غذایی
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
گوشت ۳۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
طرز تهیه
تهیه ی این غذا بسیار راحت است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن را با مرغ چرخ کرده هم تهیه کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی کباب تابه ای:
۱- بهتر است گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله باشد .
۲- پیاز را پوست گرفته، آن را رنده کنید و با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید.
گوشت چرخ کرده، پیاز، قدری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی ریخته و با خوب با هم ترکیب کنید.مواد را به میزان های مساوی تقسیم کنید و هر یک از آن ها را در کف دستتان به شکل دلخواه و کمی نازک باز کنید.در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کنید.کباب ها در آن قرار داده و تا از زیر قهوه ای شوند، تفت دهید.کباب ها را بچرخانید و بگذارید تا از طرف دیگر هم پخته شوند.کباب ها خودشان مقداری آب می اندازند، ولی اگر لازم شد آب بیشتری به آن ها اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از آب پیاز استفاده کنید.می توانید تعدادی گوجه فرنگی هم در کنار آن ها قرار دهید تا با هم بپزند و آن ها را به همراه برنج میل کنید.
منبع : ashpazbashy.com