نشست مشترک کارگروههای ارتقاء اجتماعی فرهنگی سلامت ستاد بازآفرینی شهری پایدار و مدیریت آسیبهای فرهنگی استان به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور مدیران و کارشناسان ادارات ذیربط با دستور کار طلاق و حاشیهنشینی در فرمانداری شهرستان میبد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، فرماندارمیبد در این نشست با تشریح ظرفیتهای شهرستان میبد در حوزه آموزش عالی و میراث فرهنگی پرداخت و گفت: شهرستان میبد در دهههای گذشته باسیاستهایی که در محور توسعه این شهرستان داشته است در محور آموزش عالی و صنعت و میراث فرهنگی و گردشگری رشد قابلتوجهی داشته است.
حسین فلاح گفت: امروز شهرستان با 17 مرکز آموزش عالی و حوزوی نقش مهمی در تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی و تربیت نیروهای جوان برای بدنه علمی منطقه ایفا میکند.
فلاح افزود: در حوزه میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری هم شهرستان میبد با 700 هکتار بافت تاریخی گامهای مؤثری را در احیاء و مرمت بناهای تاریخی ازجمله در احیاء آسیبهای آبی، تک بناها و اقامت گاههای سنتی با مشارکت مردمی، میراث فرهنگی و فرمانداری برداشته است.
وی بابیان اینکه شهرستان میبد درگذشته با بیش از هزار و 800 کارگاه بهعنوان خاستگاه هنر صنعت منحصربهفرد زیلو شناخته میشد که در مسیر عبور از سنتی به مدرنیته دستخوش جامعه نوین قرار گرفت افزود: خوشبختانه با نگاه خوبی که مسئولین با محوریت امامجمعه و نمایندگان و ورود مردم در این صنعت داشتند؛ امروز 170 دار زیلو در کارگاههای تولیدی و خانگی با بیش از 200 بانوی فعال، صنعت زیلو جان تازهای گرفته است.
فرماندارمیبد صنعت کاشی و سرامیک را یکی دیگر از محورهای توسعه این شهرستان خواند و افزود: هرچند امروز باوجود مشکلات رکود اقتصادی،25 درصد کاشی کشور را تولید میکنیم؛ در این زمینه با چالشهای مهاجرت، حاشیهنشینی و مسائل زیستمحیطی دستبهگریبان هستیم که باید با محوریت کلان استانی این مسائل حلوفصل شود.