رسول نصیری در گفت و گو با خبرنگاران میبد افزود: با این وجود با پیگیریهای شبانه روزی انجام شده با کمک شبکه بهداشت و درمان در سه چهار روز گذشته آمار تزریق واکسن به یک هزار و 580 مورد در روز رسید.
وی ادامه داد: پیگیری شد تا 2 تیم سیار برای انجام واکسیناسیون به شرکتها و کارخانه ها برای تزریق کرونا اعزام شدند ، همچنین نشست شورای تامین با حضور مدیران ادارات و صنایع و مدیرعامل شهرک صنعتی برگزار و هم اندیشی شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری میبد برنامهریزی برای سه گروه ادارهها ، اتاق اصناف و شرکتها که جامعه زیادی دارند را یادآور شد و اظهار کرد: شرکتهای صنعتی ملزم شدند در بازه تا 10 مهر ماه نهایت تلاش را در واکسینه شدن کارگران انجام دهند و بعد از گذشت این مهلت در صورت عدم مراجعه افراد این مجموعه برای واکسینه شدن یک سری سیاستهای تشویقی و تنبیهی اجرا شود.
نصیری ادامه داد: در حوزه اصناف نیز چهار هزار نفر واحد صنفی در شهرستان وجود دارد که مهلت 10 روزه اطلاع رسانی برای واکسناسیون کرونا داده شد و بعد از 10 روز با راه اندازی گشتهای مشترک واحدهای صنفی که برای تزریق واکسن در مهلت قانونی مراجعه نکرده اند در ابتدا اخطار و سپس پلمپ می شوند.
وی از خبرنگاران و رسانه های شهرستان خواست با توجه به موج ششم شیوع ویروس کرونا در راه است همت و همکاری کنند و با راه اندازی پویش رسانهای از وضعیت ناگوار موج ششم شیوع این بیماری پیشگیری کنند.
مرکز سلامت اجتماعی در فرمانداری راه اندازی شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری میبد در ارتباط با آسیبهای نیز به اولویتهای مشخص شده سال 1400 از جمله ساماندهی مهاجرین و افراد غیر بومی شهرستان اشاره کرد و افزود: مرکز سلامت اجتماعی در فرمانداری راه اندازی شده و مقرر شده بر اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر نظارت وهمکاری شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تاکنون انجام شده و یا در حال انجام است که متاسفانه این اقدامات همراه با موازی کاری است که با تشکیل مجمع مشاوران فرهنگی و اجتماعی طرح مقابله با آسیبهای اجتماعی در 27 محله شهر به صورت محله محوری اجرا شود .
وی شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی از معتمدین ، نخبگان ، کارآفرینان ، خیرین و افراد اثر گذار محله و شناسایی ظرفیتهای محله شامل مسجدها ، حسینیه ها ، کتابخانه ، موسسه ها و کانون های خیریه را از جمله اقدامات این طرح برشمرد که در حال اجرا است.
نصیری به پای کار آوردن مردم با همکاری تیم انتخاب شده محله برای شناسایی آسیبهای اجتماعی را به عنوان سومین مرحله طرح یاد شده عنوان و تصریح کرد: این طرح زمانبراست و نیاز به تلاش مضاعف دارد که با توجه به این موضوع از خبرنگاران و رسانه های شهرستان درخواست می شود که برای ارایه راهکار و اجرای طرح همکاری کنند.
در این نشست به فضای اجتماعی ، کودکان کار ، تکدی گری ، چالش های مهاجرت و افزایش افراد غیر بومی در شهر به عنوان بخشی از آسیبهای اجتماعی نام برده شد و تاکید شد که رفع و کاهش آسیبهای اجتماعی باید از فقط جلسه گذاشتن و ارایه راهکارهایی که به اجرا نمیرسد ، فراتررود.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
ایرنا