گردو به عنوان ماده غذایی خواص زیادی دارد .
بام میبد : گردو به عنوان یک ماده غذایی فواید زیادی دارد ، برنامه تلویزیونی صبح دیگر شبکه آموزش به برخی از خواص این ماده غذایی پرداخته است که در این جا ارائه می شود:
تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول
گردو به تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول خون کمک می کند .
فسفر گردو با ماهی و تخم مرغ قابل قیاس است .
B ویتامین
ویتامین B موجود در گردو باعث آرامش اعصاب و خوابی مطلوب می شود.
تقویت مغز و حواس
گردو وقتی با انچیر ، مویز و یا کشمش همراه شود برای تقویت مغز و حواس مفید است .
میان وعده های مناسب
مصرف روزانه سه عدد گردو به همراه نان و پنیر میان وعده خوبی است ، اما گردوی سیاه شده را نباید خورد.
نکته
اگر گرم مزاج هستید نباید در مصرف گردو زیاده روی کنید .
بهتر است همیشه بعد از خوردن گردو دهان خود را با آب بشویید و یا ماست یا میوه های ترش بخورید.