مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به نقش رسانهها در هدایت جامعه به سمت تعالی بیش از پیش، گفت:رسانهها دین، عقل و اخلاق را ملاک انتشار اخبار قرار دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، حجتالاسلام سید محمدشریف کوهستانی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در جمع اعضای بسیج رسانه با بیان این که اتفاقات تروریستی اخیر مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره) عامل ورود یک سری اصطلاحات جدید بوده است،اظهار کرد: عبارت آتش به اختیار از جمله اصطلاحات جدیدی است که از سوی مقام معظم رهبری وارد ادبیات فرهنگی ما شده است.
وی افزود: شاید عبارت آتش به اختیار از واژههای نظامی بوده باشد ولی در این برهه از زمان در مسائل و ساز و کارهای فرهنگی هم کاربرد دارد.
حسینی کوهستانی بیان یک سری از حقایق و مسائلی که دشمنی مستکبران را بیش از پیش برای عموم آشکار میسازد از جمله مصادیق عبارت آتش به اختیار دانست و بیان کرد: عبارت همان طور که چالش دارای هزینه است، سازش هم هزینه دارد از دیگر اصطلاحات جدید الورود به فرهنگ لغت سیاستهای فرهنگی کشور است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اصطلاحاتی که از سوی مقام معظم رهبری بیان میشوند، هر کدام دارای معانی و محتوایی مهم هستند که مسئولان و اصحاب رسانه باید بیش از پیش نسبت به درک صحیح مفاهیم آنها اقدام کرده و مسیر درست را از صحبتهای مقام معظم رهبری استخراج کنند.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اوصاف حضرت علی(ع)، خاطرنشان کرد: از نظر امیرالمونین برخورداری از فضیلت مهمترین ویژگی متقین است.
وی تصریح کرد: کسانی که اهل فضیلت باشند، از منطقی شرعی و عقلی هم برخوردارند و سخن خود را با تقوا و قدرت بیان میکنند.
حسینی کوهستانی امام خمینی(ره) را از جمله افراد متقی تاریخ عنوان کرد و افزود: اگر سخنرانیهای امام خمینی(ره) را از ابتدا تا آخر رصد کنید متوجه میشوید که تمام بیانات ایشان برگرفته از قانون اسلامی، باور عقلی و دستورات الهی بوده است و این نشانه راسخی برای متقین است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی یزد در بخش دیگری از سخنان خود نطق را عامل امتیاز و برتری انسانها نسبت به حیوانات دانست و خاطرنشان کرد: زبان یکی از اعضای پرمسئولیت و پرمخاطره بدن انسان است.
وی در ادامه تصریح کرد: حوزه و قلمرو زبان بسیار گسترده و وسیع است به همین دلیل هم خداوند سخت ترین عذاب بین اعضای بدن انسان را برای زبان تعیین کرده است.
حسینی با بیان این که اکثر خطاهای انسانی مربوط به زبان است، افزود: افراد جامعه اسلامی بهویژه رسانهها که بیانگر تفکر حاکم در جامعه هستند باید سعی کنند سخن خود را بر ملاک دین، عقل و اخلاق قرار دهند.
این مقام مسئول با بیان این که سخن گفتن دارای آفات بسیاری است، اظهار کرد: انسان مومن فقط در زمان نیاز باید لب به سخن گفتن باز کند.
حسینی در پایان فاش کردن اسرار دیگران، دوگونه سخن گفتن، مسخره کردن دیگران، اشاعه فحشا، غیبت کردن و وعده دروغ دادن را از جمله آفت های سخن گفتن دانست و بیان کرد: شخصیت انسان زیر زبان آنهاست، پس انسان های مومن و با شخصیت همیشه قبل از سخن گفتن باید کلان خود را با عقل و معرفت زینت بدهند.