جشواره تابستانی غذای شبهای کویر یزد با حضور «فاطمه دانش یزدی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افتتاح شد .
خبرگزاری ایسنا : دانش یزدی هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی یزد و ایجاد ظرفیتی مناسب برای توسعه گردشگری، هتل داری و تشریفات استان ذکر کرد .
وی افزود: از آنجایی که استان یزد به لحاظ تنوع غذایی و نوشیدنیها جزو استان های غنی به شمار میرود، از این رو این جشنواره سعی دارد این جایگاه را به نسلهای جوان معرفی كند.
این مسئول تصریح کرد: طعم، تزئین و سفره آرایی، فرآیند تهیه و مواد تشکیل دهنده از معیارهای انتخاب آشپز نمونه در این جشنواره خواهد بود .
دانش یزدی جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست .
اين جشنواره تا چهاردهم تيرماه از ساعت 20 تا 23 در رستوران تهرانی يزد، پذیرای علاقهمندان و عموم مردم است.