کارشناس مذهبی و مدرس حوزه علمیه قم گفت: مطالعه کردن و خواندن تاریخ موجب رفع شدن معضل های فکری ، دست یافتن به حقیقت و فهمیدن واقعیت اتفاق‌های روی داده در طول تاریخ می‌شود.

کارشناس مذهبی و مدرس حوزه علمیه قم گفت: مطالعه کردن و خواندن تاریخ موجب رفع شدن معضل های فکری ، دست یافتن به حقیقت  و فهمیدن واقعیت اتفاق‌های روی داده در طول تاریخ می‌شود.

حجت الاسلام حاج سید حسین آقا میری سه شنبه شب در مراسم پانزدهمین یادواره شهدای دانشجوی میبد که با عنوان «ترنم خاطره» برگزار شد ، افزود: همچنین خواندن کتاب باعث می‌شود که ما نقد درستی در ارتباط با آنچه روی می دهد ، داشته باشیم .

وی با اشاره به مسائل روز و فسادهای اقتصادی که موجب نقدهای گاه اشتباه در باره نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود ادامه داد: بعضی از موضع گیری‌ها و دفاع کردن‌های ما غلط است و علت آن نیز عدم مطالعه کردن به ویژه مطالعه تاریخ است.

آقا میری همچنین با بیان اتفاقهای زمان اشغال خرمشهر و آزاد سازی این شهر اظهار کرد: نتیجه تلاش درست همراه با توکل به خدا دست یافتن به پیروزی عظیم فتح خرمشهر است  ، نسلی از جوانان در سخت ترین شرایط اتفاقی را رقم زدند که بسیاری از مردم و مسئولان باوربه روی آن نداشتند و آن اتفاق آزاد سازی خرمشهر از دست دشمن بود .

وی تصریح کرد : واقعیت جنگ هشت ساله و دوران دفاع مقدس تلاش برای بسیح همه داشته ها بود در آن دوران نیز عده ای به فکر منافع خود بود و این در حالی بود که در همان زمان عده بسیاری از جوانان جان خود را نیز بر کف نهادند و با نهراسیدن برای دفاع از کشور به رویارویی با دشمن در خط مقدم پرداختند.

این آیین با حضور دانشجویان و مردم و همراه با مداحی توسط سید سعید نریمانی و خواندن دکلمه در باره شهید امیر حسین قربانی و برگزاری مراسم تولد برای شهید قربانی با حضور پدر و مادرش برگزار شد.

پدر و مادر شهید امیرحسین قربانی در این مراسم خاطراتی از فرزند شهید بیان کردند.

امیرحسین قربانی اهل بهاباد استان یزد و  از شهدای حادثه دلخراش هواپیمای اوکراینی است  و شب گذشته در محفل انس با شهدای دانشجوی میبد با عنوان «ترنم خاطره» مراسم بزرگداشت تولد وی برگزار شد .

کیک تولد شهید به دست پدر و مادرش برش خورد و بین شرکت کنندگان در مراسم تقسیم شد.

کتاب «تور تورنتو» نوشته محمدعلی جعفری که روایت کننده عاشقانه‌های یک روز یک خانواده ایرانی است؛ دل دادن‌ها و دل بردن‌ها از فرزندی که بعد از تیک‌آف هواپیمای ۷۵۲ به آغوششان بازنگشت.

شهید امیر حسین قربانی برای معالجه معلولیت خواهرش که در کشور نتوانسته بودند او را معالجه کنند قدم در راه متخصص شدن در علمی گذاشت که بتواند خواهرش را مداوا کند.

استان یزد 135 شهید دانشجو تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

میبد ۵۰۰ شهید را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و مرکز این شهرستان ۱۰۷ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد واقع شده‌است.