افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی پویش و رویش در عمارت سنتی و زیبای جمالی‌ها واقع در محله فیروزآباد میبد ، بهانه ای برای گفت و گو با بانوان هنرمند و کارآفرین فراهم کرد.

افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی پویش و رویش در عمارت سنتی و زیبای جمالی‌ها واقع در محله فیروزآباد میبد ، بهانه ای برای گفت و گو با بانوان هنرمند و کارآفرین فراهم کرد.

انواع محصولات کاربافی، مینا کاری ،نمک های چشم زخم ، پوشاک، بدلیجات،رزینی، سمنو , سبد بافی، سنگ های قیمتی، روبان دوزی، سمنو و گل و گیاه که در این نمایشگاه به معرض نمایش و فروش گذاشته شده ، اغلب حاصل هنر دستان و اندیشه و خلاقیت بانوان هنرمند و پر تلاش است.

ریحانه تقی زاده کارشناس مهندس مکانیک است ، وی به مدت هشت ماه است که با روی آوردن به ساخت محصولات اکسسوری بتنی ، انواع قالب ، گلدان ، سینی و جاعودی را در نمایشگاه به معرض نمایش و فروش گذاشته است.

وی که این کارهنری در اوقات فراغت انجام می دهد ، گفت: تولید محصولات تزئینی بتنی را هم می‌توان به صورت تولیدات آجر و دیوارپوش و هم اکسسوری به عنوان تزئینات و دکوراسیون منزل انجام داد و در صورت دست یافتن به بازار فروش ، این محصولات فروش خوبی دارد.

صدیقه رحمتی اهل احمد آباد همسر جانباز و رزمنده دفاع مقدس نیز محصولات کاربافی ، زیلو بافی ، سفالهای میناکاری شده و رب و ترشیجات را به معرض فروش در نمایشگاه گذاشته است.

وی گفت: کارگاه کاربافی دارم و با گذاشتن سه دستگاه زیلو بافی و کاربافی در کارگاه ایجاد اشتغال هم کرده‌ام و برای اولین بار است که در نمایشگاه شرکت می‌کنم.

خانم حسینی نسب عرضه کننده پودر کیک‌های آماده به مدت هشت سال است که به پخت کیک و هفت ماه نیز به تولید پودر کیک مشغول است و بار اول است که در نمایشگاه شرکت کرده و به نظرش برگزاری چنین نمایشگاههایی برای معرفی محصولات بسیار موثر است.

یکی از بانوان اردکان نیز با راه اندازی کارگاه روغگیری از دانه‌های روغنی در  حوزه مشاغل خانگی فعالیت دارد و با حضور در نمایشگاههای برگزار شده در میبد و اردکان و احمدآباد به عرضه محصولات خود شامل انواع روغن های خوراکی و موضعی مشغول ست.

وی گفت: روغن‌های خوراکی هم ارزش غذایی و خواص درمانی دارند ، انواع روغن های موضعی هم کاربردهای ماساژ درمانی ، تسکین درد و تقویت مو و مرطوب کننده پوست دارند.

یکی از بانوان ، ظروف سفالی طراحی و میناکاری شده هنر دستان اوست و به آموزش این هنر و انواع هنرهای دیگر با دایر کردن آموزشگاه نیز مشغول است.

وی گفت: با وجود آنکه سالها است در این حوزه فعالیت دارم مجبورم به خاطر موظف بودن برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده ، آموزشگاه را تعطیل کنم چون ادامه دادن این کار اصلا مقرون به صرفه نیست و باعث ایجاد ضرر و زیان در کارم می شود.

بانوانی که در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی پویش و رویش شرکت کرده‌اند همه هنرمند و پرتلاش و توانمند هستند و تعدادی از آنها سالهاست در حوزه کسب و کارهای خانگی فعالیت دارند و با راه‌اندازی کارگاههای دوخت و دوز و کاربافی و زیلوبافی ایجاد اشتغال نیز کرده‌اند و کارآفرین محسوب می‌شود.

نمایشگاه بزرگ اقتصاد مقاومتی پویش و رویش از تاریخ ۷ آذر تا ۱۲ آذر به مدت ۶ روز از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و ۳۰ دقیقه در محل عمارت سنتی جمالی‌ها واقع در محله فیروزآباد جنب درمانگاه هاشم دهقانی برای بازدید عموم مردم دایر است.