به گزارش پایگاه خبری بام سید محسن فلاح با بیان اینکه این پویش از طریق رسانه های مکتوب و مجازی اطلاع رسانی شد، افزود: اعتیاد یکی از پنج آسیب اساسی در کشور است و هدف از اجرای این پویش پیشگیری از اعتیاد در خانواده است و کاهش عوامل و افزایش محافطت از فرزندان با راهبرد تحکیم خانواده در مقابل اعتیاد مورد نظر است .
وی اضافه کرد: وجود یک واحد آگاه میتواند نقش موثری در پیشگیری از روی آوردن فرزندان به اعتیاد باشد، پدرو مادری که رابطه خوبی با فرزند خود داشته و مهارت فرزند پروری داشته باشند والدین موثر خوانده میشوند.
فلاح تصریح کرد: از آنجا که با توجه به شرح وظایف متعدد و متنوع وظیفه سازمان بهزیستی درمان نیست و بیشترین رسالت را در حوزه پیشگیری دارد و هرچه بیشتر در این ارتباط کار کنیم شاهد آسیب کمتر خواهیم بود و بر این اساس در این کارزار به والدین آموزش میدهیم که آیا دوست فرزند خود را می شناسد.
وی ادامه داد: این کارزار و کارزارهایی ماند آن برای آگاه سازی جامعه در راستای شناساندن خطر استفاده و قرابت با مواد مخدر به افراد جامعه حائز اهمیت بالایی است و با توجه به زمانمند بودن و بلند بودن فعالیتهای فرهنگی احرای این برنامهها با یک رفتار عملیاتی در تمام محیطها به خصوص در مدارس برای مشاهده اثربخشی اقدامات در جامعه الزامی است.
وی در ادامه تکرار این پویش را عامل تقویت رفتار و فرهنگسازی بیان کرد و گفت: در این کارزار تاکید بر آگاهی یافتن والدین در مورد دوستان فرزندان خود و تقویت مهارتهای ارتباط است تا در آینده دچار مشکل نشوند.
رییس اداره بهزیستی میبد با بیان اینکه فرزندان باید چالشها و حرفهای خود را باید با پدر و مادر در میان بگذارند به لزوم آگاهی والدین از تاثیرات فضای محازی اشاره کرد.
وی گقت: پیشگیری و تربیت در دراز مدت اتفاق میافتد ، پیشگیری مترادف با آموزش است و ارتباط خوب والدین در خانواده و شناخت دوستان احتمال آسیب پذیری را کاهش میدهد.
فلاح در ادامه اظهار کرد : عده ای به علت سوداگری و منفعت طلبی به دنبال تولید و پخش مواد مخدر هستند و رده سنی مصرف کننده برای آنها هیچ تفاوتی ندارد و بر این اساس آگاه سازی والدین با تمام امکانات موجود و مشارکت همگانی در این خصوص خصوص ضروری است.
وی نصب و ارایه پوستر خط ملی اعتیاد ( ۰۹۶۲۸) در همه ادارت شهرستان ، آموزش پیشگیری از اعتیاد ویژه نوجوانان ، جوانان و والدین کودکان مهدهای کودک را از جمله فعالیتهای پویش یاد شده برشمرد که انجام شدهاست.
فلاح همچنین آموزش ۱۰۰ نفر از والدین مهدهای کودک و آموزش ۷۰ نفر از نوجوانان توسط ۲ موسسه را از جمله اقداماتی بیان کرد که انجام شده و به اجرای طرح «پازک» نیز اشاره کرد که در قالب آن همسران افراد معتاد آموزش میبینند و تاب آوری ، مهارت زندگی و ارتباطی به آنها آموزش داده میشود.
وی تصریح کرد : آموزش پیشگیری از اعتیاد را باید از زمان کودکی شروع کرد ، چون اکنون بچههایی در سن ۹ تا ۱۰ سال نیز هستند که از طریق دوستان ناباب معتاد شدهاند.