به همت کانون همیاران سلامت و با همکاری نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان یزد و مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه، کارگاه آموزشی سواد رسانه و فضای مجازی در دانشگاه میبد برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری بام میبد؛ موثرترین راه برای کاهش آسیبهای اجتماعی نوپدید ناشی از فضای مجازی و رسانهها علاوه بر تصویب قوانین، کسب آموزشهای تخصصی و امنیتی استفاده از اینترنت و در مجموع، ارتقای سطح سواد رسانهای است.
در این برنامه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان روبه رو شد علی علمدار کارشناس سواد رسانه و فعال فضای مجازی به تشریح تهدیدها و فرصتهای فضای مجازی پرداخت.
وی گفت: درقرن اخیر از سواد رسانه ای، به عنوان سواد جدید یاد میشود؛ همچنین با افزایش دسترسی به رسانههای تعاملی، آسیب های اجتماعی جدیدی در جامعه بروزکرده است که میزان سواد رسانهای کاربران، در آن نقش دارد.
علمداربا بیان اینکه: با توجه به زندگی درعصر اینترنت و استفاده روزافزون افراد ازاین رسانه تعاملی، و ازسویی افزایش آسیبهای اجتماعی نوپدید فضای مجازی، ارتقای سواد رسانهای می تواند نقش موثری درکاهش این نوع آسیبها واستفاده نقادانه وهوشمندانه ازاینترنت داشته باشد، موثرترین راه برای کاهش آسیبهای اجتماعی نوپدید ناشی از فضای مجازی و رسانهها را علاوه بر تصویب قوانین، کسب آموزشهای تخصصی و امنیتی استفاده از اینترنت و در مجموع، ارتقای سطح سواد رسانهای دانست.
این کارشناس سواد رسانه تأکید کرد: به دلیل اهمیت فضای مجازی در زندگی امروزی راهکارهای مقابله با آسیبهای این فضا از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید به طور دقیق برای افراد بیان شود تا در خطر کمتری قرار بگیرند.
در پایان راهکارهایی نظیر مدریت زمان، مدیریت مکان و دنبال کردن موضوعات مرتبط با رشته، شغل و حرفه مورد علاقه و عدم استفاده از برنامهها و موارد غیر اخلاقی به دلیل آسیب زیاد و مخربی که بر روی ذهن میگذارد . جهت مدیریت بهتر فضای مجازی و کاهش آسیبهای آن پیشنهاد داده شد
روابط عمومی دانشگاه میبد