بام میبد : وی در خصوص فعالیت مرکز توانبخشی سالمندان حبیب بن مظاهر بیان داشت : این مرکز به صورت روزانه و همچنین ویزیت در منزل می باشد که در زمینه فعالیت روزانه ، سالمندان از ساعت ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهر در این مرکز به انجام فعالیتهایی می پردازند و در حوزه ویزیت در منزل نیز تیم پزشک ، پرستار ، فیزیوتراپ ، کار درمان و مددکار روانشناس را به خانه هایی می بریم که سالمند آنها افتاده شده است و توانایی راه رفتن ندارد که در آنجا خدمات پزشکی به فرد سالمند ارائه می شود.
کمالی اردکانی در ادامه گفت : فعالیت روزانه سالمندان در این مرکز با ختم صلوات شروع می شود و بعد ورزش مخصوص سالمندان که بیشتر ورزشهای کششی می باشد و سعی می شود که فرد سالمند اذیت نشود ، انجام می گیرد ، بعد از آن هم یکسری فعالیتهای صنایع دستی نظیر بافتنی و عروسک دوزی و همچنین بازیهای فکری یرای آنها در نظر گرفته شده است .
وی از خدماتی که در این مرکز ارائه می شود به پایش سلامت ، ویزیت سالمندان توسط پزشک مرکز و ارجاع آنها به پزشکان متخصص و فیزیو تراپی اشاره نمود .
ظرفیت این مرکز ۵۰ نفر است که خانم کمالی در حال حاضر از ۴۷ نفر سالمند در این مرکز نگهداری می کند و یارانه ای که از طرف بهزیستی پرداخت می شود برای ۳۳ نفر است.
کمالی انتظار خود را از مسئولین در جهت معرفی درست این مرکز بیان می کند که بعضی به این مرکز خانه سالمندان می گویند در حالی که این مرکز ، مرکز توانبخشی سالمندان است .
این کارآفرین در زمینه ارائه خدمات توانبخشی به معلولین ، از این که به این کار مبادرت نموده است ، احساس رضایتمندی بسیاری دارد و خوشحال است که عده ای افراد سالمند دور هم جمع می شوند و با هم صحبت می کنند و کارهایی را در کنار هم انجام می دهند که حتی می توان آن کارها را برای فروش گذاشت و در این راستا ، آنچه به دستان آنها تولید شده است را تا به حال در نمایشگاههای مختلف که برگزار شده است به معرض نمایش و فروش گذاشته است و از محل فروش تولیدات دوباره وسایلی را برای انجام این گونه فعالیتهای هنری می خرد و در اختیار آنها می گذارد و اگر فرد سالمندی خودش وسیله را تهیه کرده ، مبلغ حاصل از فروش را در اختیار خود فرد سالمند می گذارد.
کمالی می خواهد که خانواده سالمند با مرکز ارتباط داشته باشند و بر انجام فعالیت وی نظارت نموده ، پیشرفت فرد سالمند خانواده را از زمان آمدن به مرکز ببینند که مناسفانه در این زمینه خانواده ها همکاری کمی دارند ، به صورتی که حتی در مراسم های جشن از خانواده ها دعوت شده است اما آنها مراجعه ای به مرکز نداشته اند.
وی می گوید ما به فرد سالمند مهارت هایی را می آموزیم که چگونه از زمین خوردن خود جلوگیری کند یا اینکه تغذیه اش چگونه باشد ، آموزش توانبخشی و توانمند نمودن سالمند در راستای اینکه محتاج دیگران نباشد را نیز داریم و از خانواده ها هم انتظار این را داریم که افراد سالمند خود را به این مرکز ارجاع دهند تا از افتاده شدن آنها جلوگیری شود و آموزشهایی نیز در جهت پیشگیری از مبتلا شدن فرد سالمند به بیماریهای دیابت و فشار خون به وی داده شود و با کنترل چربی و فند خون وی از اتفاق افتادن سکته های ناگهانی تا حدود زیادی جلوگیری گردد.