خورش بامیه بادمجان         مواد لازم : _ گوشت 250 گرم _ بامیه 200 گرم _ بادمجان 2 عدد _ گوجه فرنگی ریز 8 الی 10 عدد _ رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق غذا خوری _ زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری _ نمک و زردچوبه و فلفل به […]

خورش بامیه بادمجان

 

 

 

 

مواد لازم :

_ گوشت 250 گرم

_ بامیه 200 گرم

_ بادمجان 2 عدد

_ گوجه فرنگی ریز 8 الی 10 عدد

_ رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق غذا خوری

_ زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری

_ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم

_ پیاز 1 عدد

_ روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل  کمی تفت داده و آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا پخته شود . بامیه را به صورت آبپز یا سرخ شده سه ربع ساعت  آخر به گوشت اضافه کنید . بادمجان را هم جداگانه سرخ کنید و بدون آب روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا هم روغن اضافی گرفته شود و هم نرم شود و نیازی به جوشیدن در خورش نداشته باشد . رب گوجه فرنگی و نمک را هم بیست دقیقه آخر به خورش اضافه کنید آخر از همه زعفران اضافه شود . در این خورش از دورنگ گوجه فرنگی ( زرد و قرمز ) استفاده شده که خورش  با رنگ سبز بامیه و قهوایی بادمجان ، رنگارنگ و یسار زیبا شده است.

منبع : آشپزی رنگین