• آخرین
  • روند
  • همه
  • بهداشت کودکان
  • سلامت
  • تغذیه
  • آشپزی
  • موفقیت
  • هنر در خانه
فال روزانه دوشنبه 21 دی 1394- برترین ها

فال روزانه یک شنبه 27 دی 1394 -برترین ها

1 اسفند 1399
خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع

خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع)

9 تیر 1404
برپایی غرفه کودکان در امامزاده سید صدرالدین قنبر همزمان با دهه اول محرم

برپایی محفل کودکانه در امامزاده سید صدرالدین قنبر همراه با نذری متفاوت برای کودکان

9 تیر 1404
نشست خبری محیط زیست میبد

اخطار محیط زیست میبد به 34 واحد آلاینده در سه ماهه نخست سال 1404‏

7 تیر 1404
خانواده

خانواده؛ ریشه سلامت و توسعه اجتماعی است‎ ‎

5 تیر 1404
نشست خبری دادگستری میبد

ورود 37 هزار پرونده در یکسال گذشته به دادگستری میبد

1 تیر 1404
بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد

آیین بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد

2 خرداد 1404
برگزاری میز خدمت همراه با گرامیداشت نخستین سالگرد شهدای خدمت

برگزاری نخستین سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در میبد

31 اردیبهشت 1404
کشف داروهای غیر مجاز در میبد

کشف و ضبط بیش از ۴۸۰ بسته داروی غیر مجاز و فاقد مجوز در شهرستان میبد

29 اردیبهشت 1404
فعالیتهای انجام شده توسط کانونهای خدمت رضوی میبد در دهه کرامت

خدمت کریمانه خادمیاران میبدی در دهه کرامت

28 اردیبهشت 1404
جلسه مشارکتهای بهزیستی میبد 27 اردیبهشت 1404

سرپرست فرمانداری ویژه میبد: بهره‌مندی مناسب از ظرفیتهای خیری شهرسنان نیازمند برنامه‌ریزی‌های مدون است

28 اردیبهشت 1404
جلسه مناسب سازی 27 اردیبهشت 1404

مناسب سازی مکانهای عمومی شهرستان با جدیت دنبال شود

27 اردیبهشت 1404
اجرای غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم

آغاز برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم کودکان 3 تا 6 سال طبق سال های گذشته در میبد ‏

26 اردیبهشت 1404
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
سه‌شنبه 10 تیر 1404
پایگاه خبری بام میبد
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
خانه سرگرمی

فال روزانه یک شنبه 27 دی 1394 -برترین ها

توسط مرضیه امامی میبدی
1399-12-01 09:56:17
در سرگرمی
A A
فال روزانه دوشنبه 21 دی 1394- برترین ها
0
اشتراک گذاری
Share on FacebookShare on Twitter

چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است

دوست عزیزی که 27 دی به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! گاهی بهترین تولدها آنهایی هستند که هیچ انتظاری در مورد آنها نداشته اید. برای تولدتان هیچ برنامه ای نریزید و مطمئن باشید که تبدیل به روزی به یاد ماندنی خواهد شد. شاید این استراتژی در مورد سالی که در پیش رو دارید نیز صدق کند و اگر بدون برنامه ریزی خاصی پیش بروید و تنها تمام تلاشتان را بکار بگیرید بهترین نتایج ممکن را بدست بیاورید. مطمئن باشید که خداوند خودش شما را به بهترین راه ممکن هدایت خواهد کرد. کافی است گوش به زنگ باشید و به محض این که شانس در خانه تان را زد در را به روی آن باز کنید و هیچ فرصتی را از دست ندهید. به ویژه در ماه اول عملگرا، باهوش و مسئولیت پذیر باشید تا زمینه یک سال سرشار از موفقیت را فراهم کنید. اگر هنوز نتوانسته اید عشقتان را بیابید ممکن است تا نیمه های سال با او آشنا شوید، پس امیدتان را از دست ندهید.

امروز خبرهایی جالب ولی بسیار گیج کننده خواهید شنید. با وجود این که از مورد اطمینان بودن منبع خبر مطمئن هستید، این اطلاعات جدید به قدری برایتان عجیب هستند که پذیرفتن آنها برایتان سخت خواهد بود. امروز مکالماتی که با دیگران دارید برایتان گنگ و مبهم هستند و نمی توانید به احساس واقعی طرف مقابلتان پی ببرید، خیلی به خودتان فشار نیاورید و به آنچه احساستان به شما می گوید اعتماد کنید. در هر صورت شما تنها واقعیت ها را به زبان بیاورید، همیشه گفتن حقیقت بهتر از مخفی کردن آن است. امروز بخت با شما یار است و خواهید توانست از فرصت هایتان بیشترین بهره ممکن را ببرید، فقط یادتان باشد در این مسیر عشقتان را از خودتان ناراحت نکنید.

حس ششمتان احساساتی نه چندان خوشایند را در رابطه با اتفاقاتی که قرار است بیفتند در وجود شما زنده کرده است و این احساس آنقدر قوی است که شما را ناراحت کرده است. این احساسات برای این نیستند که آرامش شما را برهم بزنند و دلیل اصلی وجود آنها این است که به شما تلنگری بزنند تا با دقت بیشتری با وضعیت موجود مواجه شوید. هر کاری که از دستتان بر می آید را انجام دهید و نگران هیچ چیز دیگری نباشید و با نگرشی مثبت پیش بروید. اگر احساس می کنید به کمی تفریح نیازدارید هیچ اشکالی ندارد، به شرط آن که به موقع سر کارتان بازگردید و بازیگوشی نکرده و تسلیم وسوسه های درونیتان برای فرار از کار کردن نشوید.

امروز خیلی زود حواستان پرت می شود، ولی عقل حکم می کند که احساستان را کنترل کنید، وگرنه وقت و انرژی زیادی را هدر خواهید داد و به کارهایتان نخواهید رسید. با وجود این که مسئولیت پذیری در حال حاضر اصلا کار راحتی نیست سعی کنید تا جای ممکن به برنامه هایی که برای امروز دارید وفادار بمانید تا بتوانید از ساعات پایانی روزتان همانطور که خودتان دلتان می خواهد بهره ببرید. امروز ممکن است به صورت ناگهانی نسبت به هدفی که مدت هاست برای آن وقت گذاشته اید و تلاش کرده اید دچار تردید شوید، امیدتان را از دست ندهید و با اراده ای بیش از همیشه هدفتان را دنبال کنید؛ تا فردا از این تردید و دودلی هیچ اثری باقی نخواهد ماند.

امروز به تمرکز و توجه فوق العاده ای برای کنترل احساسات خود نیاز دارید. اگر می خواهی که در زمینه حرفه ای موفق و تاثیر گذار باشید این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار خواهد بود. قرار نیست احساسات خود را سرکوب کنید، کافی است کنترل آنها را در دست داشته باشید و اجازه ندهید شما را از اهدافتان دور کنند. در حال حاضر به نفعتان است که رازها و احساسات خود را با دیگران در میان نگذارید، شما در این کار بسیار حرفه ای هستید و این سکوت کلید موفقیتتان خواهد بود. حس می کنید تغییراتی در طرف مقابلتان به وجود آمده و دارید فکر می کنید آیا اصلا می توانید با او آینده ای داشته باشید؟ کمی به او فرصت دهید تا خودش را پیدا کند.

شما دارید چیزی را از دیگران مخفی می کنید، ولی دیگر تحمل به دوش کشیدن این بار سنگین را ندارید و دلتان می خواهد این راز سر به مهر را با کسی در میان بگذارید. یادتان باشد که تا زمانی که فرد مورد اعتمادی پیدا نکده اید بهتر است این راز را در دلتان نگه دارید این کار هر چقدر هم که سخت باشد ارزش این انتظار و تحمل این همه فشار را خواهد داشت. در تلاش برای رسیدن به اهدافتان دارید سختی های بسیاری را تحمل می کنید، ولی اگر به مقصدی که در پایان راه در انتظارتان خواهد بود بیندیشید خواهید دید که تحمل این ناهمواری ها چندان دشوار نخواهد بود. به عشقتان شک نکنید و نگرانی ها و تردیدهایتان را با او در میان بگذارید.

امروز توانایی فوق العاده ای که شما در متمرکز کردن افکارتان دارید در ورطه آزمایش قرار خواهد گرفت. ولی امروز بر خلاف همیشه ترجیح می دهید دست به ریسک زده و از راه همیشگی نروید. تغییر نگرش شما اگر به صورت آگاهانه باشد می تواند نتایج مثبتی برایتان به همراه داشته باشد و فرصت های تازه ای را برایتان به ارمغان بیاورد. با این حال دیگران روی شما و کارهایتان حساب می کنند، پس بهتر است مواظب کارهایتان باشید و بیش از اندازه موقعیت فعلیتان را به خطر نیندازید. کارهای که دوست دارید انجام دهید ذهن شما را به خود درگیر کرده اند و نگران این هستید که زیر بار مسئولیت های زندگی هیچ گاه نتوانید آنها را انجام دهید. یادتان باشد که همه چیز به خودتان بستگی دارد.

امروز یک حس گناه و عذاب وجدان شما را درگیر خود کرده و باعث شده است که احساس کنید باید نسبت به اولویت هایتان تجدید نظر کنید. برای این که بتوانید عالم شیرین خیال و رویایتان را رها کرده وبه زندگی واقعی باز گردید به قدرت بسیار زیادی نیاز دارید، ولی ممکن است برای رهایی از این دامی که برای خودتان ساخته اید به چند روز زمان احتیاج داشته باشید. در هر زمینه ای سعی کنید اعتدال را رعایت کنید و با زیاده روی بیش از حد مایه شرمندگی خودتان را فراهم نکنید. موفقیت های چند هفته اخیر شما را به برداشتن قد هایی بزرگ وسوسه کرده اند، بهتر است قدم هایتان را با احتیاط انتخاب کنید و با عجله دست به کار نشوید.

امروز اسیر وعده هایی شده اید که پیش از این داده بودید، زیرا به احتمال زیاد بیش از حد تواناییتان مسئولیت پذیرفته اید و حالا باید با عواقب این کار خود مواجه شوید. ولی اصلا جای نگرانی وجود ندارد، شما در آغاز دوره ای از قدرت و توانایی فوق العاده قرار گرفته اید که شما را قادر می سازد با مهارت و انرژی تمام کاهای بسیار زیادی را انجام داده و وعده هایی که داده اید را عملی کنید. از طرفی امروز صدایی از درونتان شما را به تفریح و خوش گذرانی دعوت می کند و وسوسه می شوید که برای فرار از کارهایتان بهانه بیاورید. شاید بشود برخی از کارهای کم اهمیت را به وقت دیگری واگذار کرد، ولی کارهایی که اولویت دارند را به هیچ عنوان نادیده نگیرید.

بزرگ ترین مشکل ناشی از خوش بینی بیش از اندازه امروزتان این است که امکان دارد بی آن که بدانید برای خودتان دردسرهای زیادی درست کنید. شاید حتی منطقتان به شما مهیب بزند که دقت کنید و عقلتان را به کار بیندازید، ولی دلتان نمی خواهد که تصویر زیبایی که در ذهنتان دارید را خراب کنید. شاید در ابتدا نادیده گرفتن این هشدارها شما را خوشحال کند، ولی این خوشحالی دیری نخواهد پایید. مواجه شدن با حقیقت تنها گزینه صحیح پیش رویتان است. اگر در رسیدن به خواسته هایتان با مانعی مواجه شدید به توانایی های خودتان شک نکنید، کافی است راه های دیگری را برای رسیدن به مقصدتان امتحان کنید، برای رسیدن به یک مقصد تنها یک راه وجود ندارد.

با وجود این که همه چیز روبراه است، امروز کمی نگران هستید که مبادا بدشانسی بیاورید و اوضاع همینطور باقی نماند. ولی هیچ دلیلی برای این احساس شما وجود ندارد، تردید و نگرانی را کنار بگذارید. شاید خودتان فکر کنید که اگر سرتان را مثل کبک زیر برف فرو کنید می توانید از بحران های موجود در رابطه عاطفیتان رها شوید، ولی فرار کردن از واقعیت شما را به جایی نخواهد رساند. اگر این مشکل را نادیده بگیرید فشار و استرس لحظه به لحظه بیشتر خواهد شد. با شجاعت تمام با احساسات منفی خود مواجه شوید و آنها را حل کرده و به نتیجه برسانید. صداقت داشتن به این معنا نیست که همه چیز را به زبان بیاورید، گاهی باید بعضی چیزها را ناگفته گذاشت.

کارهایی برای انجام دادن دارید که بیش از این نمی توان آنها را به تاخیر انداخت و به رسیدگی فوری شما نیاز دارند. با این حال هنوز هم سعی دارید انجام آنها را به تعویق بیندازید. خوشبختانه نقشه هایی که برای تنبل بازی هایتان می چینید مورد پذیرش دیگران قرار خواهند گرفت و مشکل خاصی بر نخواهید خورد. ولی این را هم در نظر داشته باشید که این کارها بالاخره باید انجام شوند و فرار کردن از آنها هیچ فایده ای ندارد. علاوه بر این ممکن است با این کار یکی از افرادی که برایتان مهم هستند را از خودتان ناراحت کنید. اگر می خواهید عشق خود را نسبت به کسی بیان کنید دست به کار شوید و نگران هیچ چیز نباشید، بخت با شما یار خواهد بود.

با وجود تمایل بسیار زیادی که به تفریح و استراحت در وجود خودتان احساس می کنید و کارهایی که دلتان می خواهد به جای کارهای خسته کننده روزمره تان انجام دهید ، نبرد همیشگی بین این احساس و حس مسئولیت پذیریتان در جریان خواهد بود. لزومی ندارد که یا فقط کار کنید و یا فقط تفریح، سعی کنید بین این دو تعادل برقرار کنید. بدین صورت هم کارهایتان را انجام خواهید داد و هم بیش از حد خسته نخواهید شد. اگر احساس می کنید موضوعی دارد طرف مقابلتان را آزار می دهد ولی او از صحبت کردن در مورد آن خودداری می کند بیش از اندازه راجع به این موضوع اصرار و پافشاری نکنید، تنها به او اطمینان بدهید که در هر شرایطی در کنارش هستید.

برچسب: سرگرمیفالفال روزانهفال روزانه یک شنبه 27 دی 1394
اشتراک گذاریتوییتپین
پست قبلی

آیا پوست بادمجان خوردنی است؟

پست بعدی

نگذارید بچه ها اینطوری بنشینند

مرضیه امامی میبدی

مرضیه امامی میبدی

مطالبمرتبط

جملات زیبا و خواندنی

جملات زیبا و خواندنی

توسط مرضیه امامی میبدی
22 اسفند 1399
0

گر خواهي دنيا در كف اقبال تو باشد خواهان كسي باش كه خواهان تو باشد. ♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣ خدا خدا خدايا اگر...

فال روزانه دوشنبه 28 دی 1394 – برترین ها

فال روزانه چهارشنبه 7 بهمن 1394 – برترین ها

توسط مرضیه امامی میبدی
1 اسفند 1399
0

چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است دوست عزیزی که 7 بهمن به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! ماه...

فال روزانه دوشنبه 12 بهمن 1394 – برترین ها

فال روزانه / یک شنبه 16 آبان 1395

توسط مرضیه امامی میبدی
24 اردیبهشت 1401
0

چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است دوست عزیزی که 16 آبان به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! امروز...

فال روز سه شنبه 15 دی 1394-نمناک

فال روزانه / یک شنبه 2 آبان 1395

توسط مرضیه امامی میبدی
24 اردیبهشت 1401
0

چند کلمه برای آنهایی که امروز تولدشان است دوست عزیزی که 2 آبان به دنیا آمده ای، تولدت مبارک! با...

پست بعدی
نگذارید بچه ها اینطوری بنشینند

نگذارید بچه ها اینطوری بنشینند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصاویری زیبا از خلاقیت های هنری

تصاویری زیبا از خلاقیت های هنری

25 اردیبهشت 1401
برای «چاپ روی سطوح» چقدر پول لازم داریم؟ چقدر سود دارد؟

برای «چاپ روی سطوح» چقدر پول لازم داریم؟ چقدر سود دارد؟

1 اسفند 1399
لباس‌هایتان را بدون اتو صاف کنید

لباس‌هایتان را بدون اتو صاف کنید

1 اسفند 1399
وقتی پاها مثل بادکنک می شوند

وقتی پاها مثل بادکنک می شوند

24 اردیبهشت 1401
خطر واقعاً جدی است؛همه چیز درباره آنفلوانزاي خوكي  مجموعه: بیماری ها و راه درمان

خطر واقعاً جدی است؛همه چیز درباره آنفلوانزاي خوكي مجموعه: بیماری ها و راه درمان

18 آذر 1394
فرشی به قدمت تاریخ /معرفی شغل زیلو بافی

فرشی به قدمت تاریخ /معرفی شغل زیلو بافی

25 اردیبهشت 1401
کوچه‌نشینی‌های قدیم
گزارش‌های خبری

پرسه در پس‌کوچه‌های فضای مجازی به‌جای کوچه‌نشینی‌های قدیم

توسط مرضیه امامی میبدی
7 اسفند 1399
0

از مدرسه که برمی‌گشتم وقتی وارد کوچه می‌شدم استرس وجودم را می‌گرفت، زنان همسایه در میانه کوچه دور هم جمع...

جزئیات بیشترDetails
خاطرات کرونایی 2 پزشک

ورقی از دفتر خاطره‌های کرونایی ۲ پزشک

29 آبان 1399
سیستم آبیاری نوین

آبیاری نوین راهکاری برای صرفه جویی در بافق

3 تیر 1399
روابط ایران و مصر

لزوم پایان دادن به چهار دهه تیرگی بعد از عربستان نوبت ارتقای روابط با مصر است

26 اسفند 1401
قرنطینه خانگی

قرنطینه خانگی و استفاده از فرصت‌ها

14 فروردین 1399
تبلیغات
هاست اقتصادی
تبلیغات

دسته‌ها

مشاوره حقوق رایگان
اخبار روز

ارائه ۴۰۰۰ خدمات مشاوره حقوقی رایگان به نیت شهدای یزد

رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به اینکه طرح یاوران عدالت یکی از طرح های چهل گانه دومین کنگره ...

16 دی 1399
نایب رییس شورای شهر اهواز
استان خوزستان

نایب رییس شورای اسلامی اهواز: در آینده نزدیک سواحل شرق و غرب کارون زیبا می شوند

نایب رییس شورای اسلامی اهواز در مراسم افتتاح پارک ریحانه ،ضمن تبریک فرارسیدن ایام مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: این ...

13 بهمن 1401
برگزاری جشن پایان دوره کلاس فن بیان گویندگی و مجری گری شهرستان میبد
اجتماعی

برگزاری جشن پایان دوره کلاس فن بیان گویندگی و مجری گری شهرستان میبد

جشن پایان دوره کلاس فن بیان گویندگی و مجری گری شهرستان میبد با اجرای هنرآموزان این کلاس در سالن آمفی ...

23 آذر 1396
تجلیل از پرسنل اورژانس اجتماعی میبد
اجتماعی

پرسنل اورژانس اجتماعی میبد تجلیل شدند

همزمان با بیست و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس اجتماعی در نشستی با حضور رئیس بهزیستی میبد ، مسئول دفتر امام ...

9 شهریور 1402
سفره زیبای شب یلدا در دبستان مهرایران زمین میبد
فرهنگی

سفره زیبای شب یلدا در دبستان مهرایران زمین میبد گسترده شد

مراسم شب یلدا در دبستان مهرایران زمین با گسترده شدن سفره ای زیبا و با متبرک کردن بزم برپا شده ...

30 آذر 1401

نوشته‌های تازه

  • خادمان موکب امام رضا (ع) در خدمت زائران امامین عسکریین(ع)
  • برپایی محفل کودکانه در امامزاده سید صدرالدین قنبر همراه با نذری متفاوت برای کودکان
  • اخطار محیط زیست میبد به 34 واحد آلاینده در سه ماهه نخست سال 1404‏
  • خانواده؛ ریشه سلامت و توسعه اجتماعی است‎ ‎
  • ورود 37 هزار پرونده در یکسال گذشته به دادگستری میبد
  • آیین بزرگداشت بنیانگذار صنعت کاشی و سرامیک نوین ایران و دانشگاههای آزاد و سراسری میبد
  • برگزاری نخستین سالگرد شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در میبد

آخرین دیدگاه‌ها

  • اسماعیل در مسابقات ژیمناستیک ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد
  • حسینی در 25 میلیارد تومان برآورد هزینه برای اجرای مسیر ندوشن –ورزنه / پائین آمدن هزینه‌های حمل و سوخت با تکمیل پروژه جاده ندوشن – ورزنه
  • سایه در خدمت رسانی مرکز توانبخشی رویای زیبا به افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم
  • اسکندر در جشن اختتامیه ترم تابستان کانون والیبال آریا میبد برگزار شد
  • علی عطایی در پرورش بز سانن در میبد
logo-samandehi

برچسب‌ها

آشپزی آموزش آموزش و پرورش آیت الله اعرافی اداره بهزیستی استاندار یزد استان یزد اشتغال امام جمعه میبد انتخابات بام میبد بانوان بفروئیه بهزیستی تجلیل تغذیه جهاد کشاورزی خانواده خطبه های نماز جمعه دانش آموزان دانشگاه میبد زیلو سایه بونک سرگرمی سلامت سید محسن فلاح شهرداری صنایع دستی فال فال روزانه فرماندار میبد فرهنگسرای میبد مشاغل خانگی مصلی آیت الله اعرافی میبد میراث فرهنگی ندوشن نشست خبری هفته دولت هنر در خانه ورزش پیامک کرونا گردشگری یزد
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.