• آخرین
  • روند
  • همه
  • بهداشت کودکان
  • سلامت
  • تغذیه
  • آشپزی
  • موفقیت
  • هنر در خانه
هدف ما درمان بیماران با بالاترین کیفیت در کمترین زمان و با کمترین هزینه می باشد / نجات جان هشت بیمار با اهدای عضو یک مرگ مغزی

هدف ما درمان بیماران با بالاترین کیفیت در کمترین زمان و با کمترین هزینه می باشد / نجات جان هشت بیمار با اهدای عضو یک مرگ مغزی

26 اردیبهشت 1401
چهل و نهمین مسابقات قرآنی اوقاف و امورخیریه

‏80 نفر فعال قرآنی شهرستان میبد در چهل و نهمین مسابقات قرآنی شرکت کردند

12 تیر 1405
عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏

عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏

5 تیر 1405
مراسم نکوداشت سفال و سفالگری ‏در میبد همراه با برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی

سفالگران میبد تجلیل شدند

28 خرداد 1405
گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه

آیین گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه/رونمایی از کتابهای «روزهای امیدواری» و ‏‏«پیچ و تاب»‏

22 خرداد 1405
بازسازی وافعه غدیر در میبد

بازسازی واقعه غدیر در میبد با حرکت کاروانهای سنتی و اشراق ولایت

15 خرداد 1405
شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد

افتتاح شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد

15 خرداد 1405
رئیس بهزیستی میبد

غربالگری بیش از شش هزار کودک میبدی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم/ آغاز مرحله جدید برنامه ‏کشوری پیشگیری از معلولیت‌های بینایی در شهرستان‌میبد‎ ‎

12 خرداد 1405
سومین قرار هشتم خادمیاران رضوی میبد سال 1405 ‏

قرار هشتم خادمیاران رضوی میبد به عطر غدیر معطر شد

9 خرداد 1405
نشست خبری اداره برق میبد

احتمال خاموشی در تابستان؛ شهروندان برای کاهش مصرف همکاری کنند

19 اردیبهشت 1405
جشنواره شهدای میناب در میبد

جشنواره شهدای میناب در میبد برگزار شد

10 اردیبهشت 1405
عزیمت کاروان سلامت خدمت رضوی میبد به روستای سورک برای خدمت رسانی رایگان به مردم این روستا

خدمت رسانی رایگان تیم درمان خادمیاری شهرستان میبد به مردم روستای سورک

10 اردیبهشت 1405
نمایشگاه معماری دایر شده در خانه سنتی بی بی صاحب جان ‏

نمایشگاه آثار معماری در میبد برپا شد

10 اردیبهشت 1405
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
سه‌شنبه 16 تیر 1405
پایگاه خبری بام میبد
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
خانه اخبار روز اجتماعی

هدف ما درمان بیماران با بالاترین کیفیت در کمترین زمان و با کمترین هزینه می باشد / نجات جان هشت بیمار با اهدای عضو یک مرگ مغزی

توسط مرضیه امامی میبدی
1401-02-26 05:31:29
در اجتماعی, اخبار روز, رادیو پارک, شهروندان
A A
هدف ما درمان بیماران با بالاترین کیفیت در کمترین زمان و با کمترین هزینه می باشد / نجات جان هشت بیمار با اهدای عضو یک مرگ مغزی
0
اشتراک گذاری
Share on FacebookShare on Twitter

بام میبد : همزمان با روز اهدای عضو ذبیح الله برجسته مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد میهمان برنامه رادیو پارک شد تا به سوالات تا به سولات مخاطبان این برنامه در خصوص اهدای عضو و مسائل مرتبط با بیمارستان امام جعفر صادق (ع) پاسخ گوید.

ذبیح الله برجسته فیروزآبادی مدیریت بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد با مدرک کارشناسی فیزیوتراپی و 25 سال سابقه کار در سال 1380 در بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد شروع به فعالیت نمود.

وی همچنین عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی میبد نیز می باشد.

ذبیح الله برجسته فیروزآبادی مدیریت بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد در پاسخ به اولین سوال مرتضی جلیلیان مجری ، تهیه کننده و کارگردان رادیو پارک میبد در خصوص تهیه کارت اهدای عضو گفت : گرفتن کارت اهدای عضو تا حدود سال 1380 به صورت حضوری بود که افراد به مرکز بیماریهای خاص مراجعه می کردند و برای آنها کارت صادر می شد ، اما از سال 1380 به بعد افراد جهت ثبت نام برای اهدای با وارد شدن به سایت www.ehda.center.ir به این امر اقدام می نمایند.

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در ادامه عنوان نمود : افراد برای مراجعه حضوری جهت ثبت نام اهدای عضو در میبد می توانند به درمانگاه تخصصی بیمارستان بیمارستان امام جعفر صادق (ع) آقای قاسمی پور مراجعه نمایند و با ارائه شناسنامه و کارت ملی به ثبت نام بپردازند.

وی در خصوص آمار اهدای عضو در میبد اظهار نمود : تا زمانی که تشکیل پرونده به صورت فیزیکی بود ، تا سال 1386 نزدیک به 600 نفر کارت اهدای عضو دریافت نموده بودند و از سال 86 با شروع ثبت نام غیر حضوری تنها از طریق سایت اهدای عضو می توان آمار دریافت کرد که این سایت هم آمار کلی ارائه می دهد ، اما درمجموع تقریبا استقبال افراد در میبد برای اهدای عضو در سطح بسیار عالی می باشد با توجه به اینکه افراد زیادی به صورت حضوری جهت این امر به بیمارستان مراجعه می کنند که ما آنها را به سایت ارجاع می دهیم .

برجسته آمار اهدای عضو در سال 96 در میبد را سه مورد اعلام نمود  که هر سه مصدوم مرگ مغزی بودند و با رضایت خانواده هایشان با اهدای اعضای آنها که صورت گرفت ، جان چندین نفر نجات یافت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کسانی را در میبد داشته اند که کارت عضو داشته اند و بعد از فوت آنها از کارت عضویتشان استفاده شده باشد ، بیان کرد : بله این اتفاق صورت گرفته ، اما باید گفت حتی کسانی هم کارت اهدای عضو دارند و یا در سایت اهدای عضو ثبت نام نموده اند ، زمانی اگر خدای نکرده برای آنها اتفاقی بیفتد ، برای اهدای اعضای آنها نیز رضایت بستگان اعم از پدر و مادر ، همسر و فرزندان شرط می باشد.

مدیر بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد داشتن کارت اهدای عضو را برای خود فرد ، نشان دهنده رضایت کامل حود وی برای عمل اهدای عضو ذکر نمود.

وی با اشاره به اینکه سالانه نزدیک 27هزار نفر در انتظار پیوند بافت هستند ، بیان کرد : متاسفانه 10 هزار نفر از این افراد به علت نرسیدن بافت پیوندی فوت می نمایند و از طرفی نیز سالانه نزدیک به 3000 نفر دچار مرگ مغزی می شوند که این افراد به دلیل عدم رضایت خانواده هایشان فوت می شوند و کارشان به پیوند عضو کشیده نمی شود و باید گفت ، فرهنگ اهدای عضو هنوز به صورتی جا نیفتاده است که همه افراد به اهدای عضو فردی که دچار مرگ مغزی شده ، رضایت دهند .

برچسته در خصوص نجات بیمان سرطانی با پیوند عضو گفت : اگر بافت سرطانی در بیمار سرطانی به مرحله متاستاز نرسیده باشد و به عبارتی به جای دیگری از بدن بیمار سرایت نکرده باشد ، قابلیت این را دارد که با همل پیوند مورد درمان قرار بگیرد.

وی در خصوص متاستاز اظهار نمود : اگر بافتی در یک ناحیه بدن ، مثلا در بازو و یا روده انسان دچار سرطان شود و بعد این بافت به صورت غدد متعدد در بافتهای دیگر نظیر کبد و یا عضلات ریشه  بدواند و به اصطلاخ فراگیر شود ، می گویند متاستاز صورت گرفته است .

برجسته در پاسخ به سوال مخاطبی که پرسیده بود ، آیا با وجود بیماری قندی که دارد ، می تواند برای اهدای عضو ثبت نام کند ، گفت : کارت اهدای عضو را تمامی افراد و در تمامی سنین می توانند تکمیل کنند ، اما شرایط اهدای عضو را پزشک نعیین می کند که آیا فردی می تواند عضوش را اهدا کند یا نه .

وی افزود : ما در بدن تقریبا هشت عضو بزرگ و در حدود تقریبی 53 بافت و یا نسج داریم که می تواند اهدا شود که این تعداد برای قابلیت اهدا کردن برای همه به دلیل بیماریهایی که دارند ، یکسان نیست و هر فرد بسته به تعداد عضوی که می تواند اهدا کند ، تا گاهی 8 نفر را می تواند زندگی ببخشد و جانشان را نجات دهد.

برجسته در ادامه در پاسخ به سوالات شنوندگان برنامه با اعلام اینکه گم کردن کارت اهدای عضو چندان مهم نیست ، افزود : ثبت نام برای اهدای عضو با شماره ملی به اینترنتی صورت می گیرد و در سایت با درج شماره ملی می توان مشخصات فرد و فرم پر شده او را دید.

وی رسیدن به سن قانونی را  شرط گرفتن کارت اهدای عضو عنوان نمود و بیان کرد : البته اگر فردی که به سن قانونی نرسیده با اجازه ولی و یا قیم می تواند به ثبت نام برای گرفتن کارت عضویت بپردازد.

این مسئول همچنین ملاقات خانواده های اهدا کننده عضو و گیرنده عضو را با رضایت خودشان بلامانع عنوان نمود.

برجسته برای اهدای عضو فردی که فوت کرده ، گفت : اگر مرگ طبیعی در داخل خود بیمارستان اتفاق بیفتد و قبل از آن هنوز فرد قلب و بافتهایش دچار مرگ نشده باشد ، این امکان فراهم است ، اما اگر مرگ به کامل صورت گرفته باشد ، این امکان نیست ، اما هر کدام از بافتها طبق زمان خاصی دچار فرسودگی می شوند ، بعضی از بافتها هستند که حتی بعد از فوت فرد نیز هنوز فعالیت دارند که اگر این عضو فرد جوانی باشد که قابلیت اهدا داشته باشد با رضایت سریع بستگان که گرفته می شود و همچنین با علم به رضایت خود فرد ، می تواند اهدای عضو آن فرد صورت گیرد اما متاسفانه چون گرفتن رضایت بستگان آنقدر سریع ممکن نیست این امر کمتر صورت می گیرد.

مدیر بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد همچنین به سوالات مخاطبان برنامه رادیو پارک در خصوص مسائل و مشکلات مرتبط با بیمارستان نیز پاسخ گفت .

وی در پاسخ به سوالات پیامکی مخاطبان برنامه رادیو پارک که به سامانه نوبت دهی بیمارستان اشکال گرفته بودند ، تصریح نمود : این سامانه کاملا درست کار می کند و به روز است و روزانه از ساعت 6 صبح شروع به نوبت دهی می کند و باید گفت 50 درصد نوبت دهی ما به صورت تلفنی انجام می شود و 50 درصد دیگر به صورت اینترنتی که برای راحتی مردم زمینه آن فراهم شده ، اما به دلیل ازدیاد ترافیک حجم مراجعه کننده به آن سامانه ، در همان 3 الی 4 دقیقه اول ظرفیت نوبتها تکمیل می شود.

این مسئول شماره سامانه سامانه تلفنی را 32358090 الی 32358096 اعلام نمود و افزود : همچنین افراد برای گرفتن نوبت اینترنتی می توانند به سایت اصلی بیمارستان به آدرس web.ssu.ac.ir مراجعه کنند که این سایت دانشگاه علوم پزشکی یزد است که از طریق گزینه مراکز درمانی و سپس بیمارستان ها می توانند به سایت بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد وارد شوند و یا اینکه به فارسی در سرچ گوگل نام بیمارستان را تایپ نموده و با آمدن لینک سایت و وارد شدن به آن ، در سایت قسمتی به نام رزرو اینترنتی نوبت کلینیک تخصصی است که در آن قسمت با کد ملی می توانند ثبت نام کنند و نوبت دریافت کنند که ثبت نام هم تنها یک بار انجام می گیرد و برای بارهای بعد احتیاج به وارد کردن کد ملی نیست.

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در مورد نبود دکتر متخصص اورولوژی در بیمارستان گفت : در حال حاضر در این حوزه درمانی دکتر نریمانی را داریم که هر 15 روز یک بار در بیمارستان ویزیت می نماید ، پیگیر این هم هستیم که به جذب متخصص اورولوژی از میان فارغ التحصیلان این رشته در اوایل مهر ماه اقدام شود.

وی در خصوص خرابی  دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان و پیگیری هایی که در این زمینه صورت گرفته ، اظهار داشت : این دستگاه  آخرین ورژن دستگاه سی تی اسکنی است که در کل کشور در این بیمارستان به مدت 12 الی 13 سال با کیفیت خوب کار کرده ، اما در دو الی سه سال اخیر به طور مرتب خراب می شده و بعد با هزینه های هنگفتی بهسازی آن صورت می گرفته است و در حال حاضر نیز ،  مدت سه الی 4 ماه است خراب شده ، پیگیر درست کردن آن نیز بودیم ، اما با برآورد هزینه ای که برای  بهسازی آن شده ، با نظر کارشناسان در سطح استان و شرکت مربوطه تصمیم به جایگزینی آن گرفته شد و تا بحال به دلیل کمبود بودجه دولتی این امر صورت نگرفته ، اما  با رایزنی که با 10 الی 15 نفر از خیرین شهرستان نموده ایم ، نیمی از هزینه آن را توانستیم تامین نماییم که باز هم از خیرین در سطح شهرستان درخواست می شود در تامین هزینه این دستگاه که حدود دو میلیارد تومان است ، مشارکت نمایند تا ما بتوانیم از شرمندگی اعزام بیماران به شهرستانها و استانهای مجاور در آییم .

برجسته کمبود نیرو به ویژه در کادر پرستاری بیمارستان را تایید کرد و افزود : چارت سازمانی بیمارستان با رایزنی که صورت گرفته تغییر کرده و حدود صد نفر نیرو به آن اضافه شده اما به دلیل وضعیت مالی و کمبود بودجه ، ما اجازه گرفتن نیرو به صورت استخدامی را نداریم و فقط می توانیم نیرو به صورت شرکتی و یا طرحی جذب نماییم و یا نیروی شرکتی که بازنشسته می شوند را می توانیم جایگزین نماییم .

وی در ادامه گفت : ما اخیرا هشت منشی به صورت شرکتی جذب نموده ایم و فراخوان جذب نیرو در بخش خدمات را نیز داده ایم که افراد اعم از آقا و خانم از پنجم ابتدایی تا دیپلم می توانند به بخش خدمات بیمارستان مراجعه کنند و فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.

این مسئول حقوق پرستاران  را بسته به سابقه و جایی که کار می کنند ماهیانه حدود 2 میلیون تومان ذکر کرد و افزود : اما نیروهای شرکتی کمتر دریافت می کنند و آن مبلغی حدود یک و نیم میلیون دریافت می کنند.

مدیریت بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در خصوص دریافت شکایات ، پیشنهادات و نظرات گفت : صندوقهایی در محیط بیمارستان در ارتباط با این امر تعبیه شده است که به صورت فیزیکی مردم می توانند شکایات ، پیشنهادات و نظرات خود را از طریق آنها به ما منتقل نمایند .

وی گفت : شکایات به صورت هفتگی توسط تیم مدیریتی ، روابط عمومی و واحد رسیدگی به شکایات بررسی می شود ، ضمن آنکه در سایت دانشگاه علوم پزشکی فرمهای خاصی برای رسیدگی به شکایات هست و روزهای یکشنبه نیز ما ملاقات عمومی داریم .

مدیر بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد همچنین به توسعه و تکمیل اورژانس در سه فاز و با افزودن ظرفیت آن نیز اشاره نمود ، همچنین در جریان بودن بازدید سرزنده رئیس و مدیریت بیمارستان از بخشهای مختلف و نظر سنجی از بیماران به صورت حضوری و تلفنی بعد از ترخیص بیمار از بیمارستان را ذکر نمود و افزود : ما با نظرسنجی که از بیماران کرده ایم ، توانسته ایم ، رضایت نسبی بیماران از بیمارستان را نسبت به سالهای 95 و 96 به تدریج رشد دهیم.

وی حقوق پرستاران را در بیمارستانهای دولتی ، خصوصی و تامین اجتماعی کاملا متفاوت اعلام نمود و تصریح کرد: ما دربیمارستانهای دولتی شرایط خاصی را داریم و طبق قوانین وزارتخانه و علوم پزشکی عمل می شود و تقریبا در کل کشور هماهنگ هست ،  اما چیزی که تفاوت ایجاد می کند ، مرتبط با حق شیفت ، سابقه کار و بخش هایی که پرستاران کار می کنند ، می باشد .

مدیریت بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد افزود : مزایا نیز در بیمارستان های دولتی و خصوصی فرق می کند ، بیمارستان های خصوصی به روز تر هستند ، در بیمارستان دولتی ما به دلیل کمبود بودجه و مسائل مالی گاهی پرداخت ها با تاخیر ده الی یازده ماهه صورت می گیرد که در همین جا باید از پرسنل زحمتکش بیمارستان که از جان و دل با این تاخیر پرداخت حقوق مایه می گذارند ، تشکر نمایم .

وی در پایان ضمن تشکر از کلیه کسانی که در تجهیز ، ساخت و راه اندازی بیمارستان تاکنون به صورت خیری قدم برداشته اند ، از کسانی که علاقمند هستند ، خواست تا در زمینه خیری از مبالغ پایین تا مبالغ بالا در ارتباط با خرید تجهیزات و تکمیل فضای ساختمان مشارکت نمایند.

لازم به ذکر است ، با عنایت به اینکه در هر شب از اجرای برنامه رادیو پارک یکی از مسئولین و چهره های فاخر  شهرستان میبد  مهمان این برنامه خواهند بود ، مردم شهرستان می توانند از طریق شماره پیامک ۰۹۳۸۴۴۳۳۱۴۸سوالات و نظرات خود را مطرح نمایند تا مسئولین پاسخگوی آنها باشند.

گفتنی است ، پوشش برنامه رادیو پارک در گفتگو با مدیریت بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد با چند روز تاخیر در سایت بام میبد صورت گرفته است و بالطبع پوشش برنامه های بعدی آن نیز با تاخیر چند روزه صورت می گیرد که در همین جا از مخاطبان برنامه رادیو پارک و همچنین مخاطبان پایگاه خبری بام میبد که قرار است به صورت متوالی و مرتب گفتگوهای انجام شده در برنامه رادیو پارک در ان نشر داده شود ، عذر خواهی می شود.

Img 20180529 093629 159

Img 20180529 093625 403

برچسب: اهدای عضوتهیه کننده و کارگردان رادیو پارک میبدذبیح الله برجسته فیروزآبادیرادیو پارک میبدمدیر بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبدمرتضی جلیلیان
اشتراک گذاریتوییتپین
پست قبلی

جناحها و جریانهای حاکم بر آمریکا علی رغم تفاوت ظاهریشان از یک ذات منحوس و شیطانی برخوردارند

پست بعدی

مشاور فرماندار میبد در امور بانوان و خانواده : حضور بانوان در جامعه باید یک فرصت باشد نه یک تهدید / مشکلات و فعالیت های بانوان میبدی

مرضیه امامی میبدی

مرضیه امامی میبدی

مطالبمرتبط

دیدار فرماندارمیبد و مدیرعامل هلال‌احمر استان با خیر میبدی

دیدار فرماندارمیبد و مدیرعامل هلال‌احمر استان با خیر میبدی

توسط عباسعلی امامی
12 آبان 1400
0

سید محمد موسوی از خیران نیک‌اندیش میبدی است که با مشارکت در پروژه‌های عام‌المنفعه نام نیکی از خود به‌جای گذاشته...

تصاویری از ارائه توانمندیهای کارآفرینان درنمایشگاه آسیاب آبی بیده در شهرستان میبد/ بازدید مسئولین و فعالان گردشگری از آسیاب آبی بیده

در حاشیه برگزاری نمایشگاه های عرضه توانمندی هنرمندان و فعالین در حوزه اشتغال خانگی در اماکن تاریخی میبد

توسط مرضیه امامی میبدی
3 فروردین 1397
0

نمایشگاه های عرضه توانمندی هنرمندان و فعالین در حوزه اشتغال خانگی در اماکن تاریخی میبد در ایام نوروز در رونق...

اطلاعیه اداره صمت وانجمن حمایت مصرف کنندگان میبد

اطلاعیه اداره صمت وانجمن حمایت مصرف کنندگان میبد

توسط مرضیه امامی میبدی
10 اسفند 1401
0

رییس اداره صمت میبد با بیان توضیحاتی در باره این اطلاعیه گفت: با توجه به شکایات تعداد زیادی از شهروندان...

انتخاب یک پزشک میبدی به عنوان دبیر انجمن صنایع غذایی ، دارویی و بهداشتی استان یزد

انتخاب یک پزشک میبدی به عنوان دبیر انجمن صنایع غذایی ، دارویی و بهداشتی استان یزد

توسط مرضیه امامی میبدی
14 اسفند 1396
0

در نشستی که برای انتخاب هیات مدیره صنایع غذایی دارویی و بهداشتی استان یزد ، برگزار شد ، یک پزشک میبدی...

پست بعدی
مشاور فرماندار میبد در امور بانوان و خانواده : حضور بانوان در جامعه باید یک فرصت باشد نه یک تهدید / مشکلات و فعالیت های بانوان میبدی

مشاور فرماندار میبد در امور بانوان و خانواده : حضور بانوان در جامعه باید یک فرصت باشد نه یک تهدید / مشکلات و فعالیت های بانوان میبدی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

علت تمام سرطان ها، در معرض 5 باور غلط رایج است

علت تمام سرطان ها، در معرض 5 باور غلط رایج است

25 اردیبهشت 1401
عوامل  خطر ی که  شما را به حمله قلبی نزدیک می کند

عوامل  خطر ی که  شما را به حمله قلبی نزدیک می کند

25 اردیبهشت 1401
نکاتی جالب درباره سنگ کلیه

نکاتی جالب درباره سنگ کلیه

24 اردیبهشت 1401
التهاب روده و معده یکی از شایع‌ترین اختلالات فصل گرما

التهاب روده و معده یکی از شایع‌ترین اختلالات فصل گرما است

25 مرداد 1401
رنگ زعفران، سرطان‌زاست/از دستفروش‌ها خوراکی نخرید

رنگ زعفران، سرطان‌زاست/از دستفروش‌ها خوراکی نخرید

25 اردیبهشت 1401
تصاویری زیبا از خلاقیت های هنری

تصاویری زیبا از خلاقیت های هنری /طراحی بر روی سفال و سرامیک

25 اردیبهشت 1401
آثار نجمه هاتفی بر 2 درب آهنی
گزارش‌های خبری

بانویی که درب آهنی باغ بوم نقاشی اوست

توسط مرضیه امامی میبدی
5 تیر 1401
0

نجمه هاتفی مهرجردی بانوی هنرمند میبدی است که بر روی درب آهنی باغ نقاشی زیبایی می کشد ، او از...

جزئیات بیشترDetails
ساخت راه‌آهن توسط رضاشاه

ساخت راه‌آهن توسط رضاشاه؛ خدمت یا خیانت؟

16 بهمن 1401
شیشه عمر خود را به دست اعیاد نشکنیم

شیشه عمر خود را به چنگال غول اعتیاد ندهیم

9 تیر 1399
مقابله با کرونا

لزوم اجرای محدودیت‌های شدیدتر برای مقابله با کرونا در یزد

22 آبان 1399
کاشی میبد

سنگ بنای کاشی میبد ریشه در خودباوری دارد

1 خرداد 1399
تبلیغات
هاست اقتصادی
تبلیغات

دسته‌ها

پیاز زیره سیاه و سیب زمینی به صورت آزمایشی در میبد کشت شد
اخبار روز

پیاز زیره سیاه و سیب زمینی به صورت آزمایشی در میبد کشت شد

پیاز زیره سیاه و سیب زمینی شیرین برای اولین بار به صورت نمونه آزمایشی( پایلوت ) در استان یزد در ...

19 دی 1397
سیاست مهم دولت افزایش کیفیت زندگی شهری
اخبار روز

سیاست مهم دولت افزایش کیفیت زندگی شهری

معاون وزیر راه و شهرسازی دریزدگفت:سیاست مهم دولت تدبیر و امید افزایش کیفیت زندگی شهری است. باشگاه خبرنگاران جوان : ...

25 اردیبهشت 1401
آش شلغم
آشپزی

آش شلغم

 «سوسن کاملی» آشپز بجنوردی طرز تهیه یک نوع آش را آموزش می دهد. مواد لازم: شلغم یک کیلو و نیم، ...

18 بهمن 1400
ترامپ با این اقدام عمر رژیم صهیونیستی را کوتاه تر کرد/ این اقدام ترامپ از روی عجز و ناتوانی است
اجتماعی

ترامپ با این اقدام عمر رژیم صهیونیستی را کوتاه تر کرد/ این اقدام ترامپ از روی عجز و ناتوانی است

امام جمعه موقت میبد در خطبه های نمازجمعه ، با محکوم کردن اقدام شنیع ترامپ در اعلام بیت المقدس بعنوان ...

17 آذر 1396
مسابقات تورنی تیم های ریاضی دانش آموزان میبد برگزار شد
اخبار روز

مسابقات تورنی تیم های ریاضی دانش آموزان میبد برگزار شد

مسابقات تورنی تیم های ریاضی دانش آموزان میبد روز پنجشنبه با شرکت یک هزار و 590 نفر در قالب 530 ...

23 آذر 1397

نوشته‌های تازه

  • ‏80 نفر فعال قرآنی شهرستان میبد در چهل و نهمین مسابقات قرآنی شرکت کردند
  • عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏
  • سفالگران میبد تجلیل شدند
  • آیین گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه/رونمایی از کتابهای «روزهای امیدواری» و ‏‏«پیچ و تاب»‏
  • بازسازی واقعه غدیر در میبد با حرکت کاروانهای سنتی و اشراق ولایت
  • افتتاح شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد
  • غربالگری بیش از شش هزار کودک میبدی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم/ آغاز مرحله جدید برنامه ‏کشوری پیشگیری از معلولیت‌های بینایی در شهرستان‌میبد‎ ‎

آخرین دیدگاه‌ها

  • فاطمه معصومه فیاضی در دانش آموزان مدرسه علی فاضلی میبد یک روز شاد را گذراندند
  • اسماعیل در مسابقات ژیمناستیک ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد
  • حسینی در 25 میلیارد تومان برآورد هزینه برای اجرای مسیر ندوشن –ورزنه / پائین آمدن هزینه‌های حمل و سوخت با تکمیل پروژه جاده ندوشن – ورزنه
  • سایه در خدمت رسانی مرکز توانبخشی رویای زیبا به افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم
  • اسکندر در جشن اختتامیه ترم تابستان کانون والیبال آریا میبد برگزار شد
logo-samandehi

برچسب‌ها

آشپزی آموزش آموزش و پرورش آیت الله اعرافی اداره بهزیستی استاندار یزد استان یزد اشتغال امام جمعه میبد انتخابات بام میبد بانوان بفروئیه بهزیستی تجلیل تغذیه جهاد کشاورزی خانواده خطبه های نماز جمعه دانش آموزان دانشگاه میبد زیلو سایه بونک سرگرمی سلامت سید محسن فلاح شهرداری صنایع دستی فال فال روزانه فرماندار میبد فرهنگسرای میبد مشاغل خانگی مصلی آیت الله اعرافی میبد میراث فرهنگی ندوشن نشست خبری هفته دولت هنر در خانه ورزش پیامک کرونا گردشگری یزد
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.