بام میبد : امیر حسین رضا زاده متولد سال 1383 و دومین فرزند خانواده است ، او یک برادر بزرگتر از خود دارد ، پدرش در بیمارستان سید الشهدا یزد کارشناس آی سی یو و تکنسین اتاق عمل می باشد و مادرش نیز مشغول به خدمت معلمی در مرکز اختلالات می باشد.
کسی که باعث شد او پا در عرصه ورزش کاراته گذارد و از او حمایت نمود ، دایی اش ابوالفضل مومنی مهرجردی بود که خود او نیز کمر بند مشکی را در این رشته ورزشی از آن خود کرده است و به کسب مدال هایی نیز نائل آمده است .
رضا زاده قهرمان کاراته شهرستان میبد در گفتگو با مرتضی جلیلیان مجری ، تهیه کننده و کارگردان برنامه رادیو پارک ، ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده ، حمایت مسئولین را در نوع خودش خوب توصیف نمود و افزود : ورزش کاراته از آن دسته ورزش هایی است که در سایه حمایت بیشتر مسئولین شهرستانی و استانی می تواند همچنان پیشرفت نموده و در سطح کشور افتخار به دست آوردن مدال های بیشتری توسط قهرمانان این رشته به نام استان یزد رقم بخورد.
وی شیهان احمد علی ابوالحسنی را به عنوان مربی خود در رشته ورزشی کاراته نام برد که باید گفت ایشان از مربیان موفق کاراته در زمینه کشوری می باشد و مدال آوران زیادی را زیر نظر خود پرورش داده است.
این ورزشکار از 5 سالگی با حمایتهای خانواده و دایی اش به ورزش کاراته پرداخت و در حال حاضر دارای کمربند قهوه ای در این رشته است .
وی مراحل پیشرفت در رشته کاراته را با گرفتن کمربند هایی در 16 مرحله عنوان نمود که از گرفتن کمربند سفید توسط یک ورزشکار رشته کاراته شروع می شود و سپس این ورزشکار با کسب کمربندهای نارنجی ، آبی ، زرد ، سبز ، و مشکی به ترتیب مراحل پیشرفت را طی می کند.
رضا زاده در مورد کمربند مشکی گفت : این کمربند از مشکی دان یک شروع می شود تا مشکی دان 10 که بالاترین مرحله پیشرفت در رشته کاراته است.
این ورزشکار با وجود پرداختن به ورزش ، در درس خواندن نیز دانش آموز کوشایی است ، او از دانش آموزان دبیرستان استعدادهای درخشان شهید ذوالفقاری میبد و دانش آموز رتبه اول این دبیرستان می باشد ، زیرا او معتقد است ، ورزش نمی تواند هیچ لطمه ای به درس او وارد کند.
وی رمز موفقیتش را در ابتدا لطف خدا و اعتماد و توکل بر او و سپس برنامه ریزی و داشتن نظم در کارهایش می داند و در ادامه عشقی که به درس و ورزش به همراه هم دارد را عامل موفقیتش ذکر می کند که می خواهد هر دو را در کنار هم داشته باشد و پیشرفت هایش در هر دو زمینه باشد.
رضا زاده که دانش آموز کلاس هشتم هست ، رشته پزشکی و جراح قلب را در صورت برگزیدن رشته تجربی ، و نیز مهندسی مکانیک را در صورت برگزیدن رسته ریاضی برای تحصیل در چشم انداز آینده شغلی و تحصیلی خود دارد.
وی همچنین رفتن در تیم ملی کاراته و سپس راه یافتن به المپیک را در انجام فعالیتهای ورزشی خود در آینده دنبال می کند .
مدال آور کاراته میبدی انجام و رصد کارهای علمی را در فضای مجازی با فعال بودن خودش در این فضا دنبال می کند ، او با عضویت در کانهالهای علمی ، برای دوستانش سوال هال علمی پیدا می کند و برای آنها طرح مسئله می کند .
او به صورت هفتگی 6 ساعت در باشگاه فعالیت دارد و همچنین به صورت انفرادی روزانه 2 ساعت فعالیتهای بدنسازی را انجام می دهد.
رضازاده مدال آور میبدی با شرکت در 13 مسابقه 11 مدال طلا را از آن خود نموده است که هفت مدال آن کشوری و 4مدال دیگر استانی است.
وی به دست آوردن مدال هایش را در درجه اول مدیون خدا و سپس پدر و مادرش می داند که پدر با انگیزه و انرژی که به او می داد ، او را به تلاش نمودن و کسب مدال امیدوار می کرد و مادر که دعایش بدرقه راه او بود و نیز تغذیه مناسبی گه برای او فراهم می کرد.
کاراته باز میبدی در پاسخ به این سوال که آیا هیچ موقع پدر و مادرش ، از او خواسته اند این ورزش را رها کند به دلیل اینکه ، ورزش کاراته ورزش سختی است ، گفت : هرگز ، پدرم خودش عاشق این ورزش است ، حتی اگر من مریضی آنفولانزا هم داشته باشم ، به من می گوید به باشگاه بروم.
وی اولین هدف خود در ورزش را به دست آوردن سلامتی عنوان کرد و افزود : من آرزویم حضور در تیم ملی و راه یافتن به المپیک و کسب مدال های متعدد است تا جایی که بتوانم باعث افتخار پدر و مادرم باشم.
رضا زاده از سبکهای ورزش کاراته به سبکها آزاد و کنترلی اشاره نمود که سبک آزاد ، سبکهای ماتسویی ، ایچی گیکی ، آیفکا ،شوتوگان و شین کاراته را شامل می شود .
او در سبک ماتسویی فعالیت ورزشی دارد.
وی در ادامه با ارائه توضیحاتی در باره سبکهای آزاد و کنترلی ، حرفهای پدرش را انرژی بخش در ادامه دادن فعالیت ورزشی عنوان کرد.
این ورزشکار در پایان از جوانان خواست در عرصه ورزش وارد شوند تا شیوه رزمی و پهلوانی را به همراه هم بیاموزند و نیز در درسهایشان با تاثیراتی که ورزش در بالا بردن سلامتی بدن و هوش دارد ، موفق شوند.