حسین فلاح در نشست برگزار در ارتباط با روی دادن تصادفات اخیر در میبد افزود: به عزم ملی و عمومی برای پیشگیری ازتصادفات نیازاست که میتواند در زمینه در نظر نگرفتن توصیهها برای جرائم ترافیکی که شرعا و عرفا نیز درست نیست، اهدای پاداش به کسانی که مسائل ایمنی مانند گذاشتن کلاه ایمنی را رعایت میکنند و نیز به معلمان و روحانیون جهت همکاری درفرهنگ سازی مسائل ترافیکی ، توصیههای ایمنی از طریق مراکز و برنامههای فرهنگی و… دنبال شود.
وی همچنین به نصب سرعت گیرهای مناسب و دوربرگردانها آن گونه که باید باشد ، اشاره کرد و تصریح کرد : با برنامهریزی و عملیاتیترکار کردن میتوان از وقوع حوادث جلوگیری کرد وکسی را متهم نکرد.
فرماندارمیبد ادامه داد: آموزش و پرورش و روحانیت میتوانند به صورت ویژه در ارتباط با پیشگیری از حوادث ترافیکی همکاری داشته باشند ، همچنین به شکلهای گوناگون مانند طرح پرسش های «آیا میدانیدها » و فرهنگ سازی به شیوه های دیگرمی توان حرکتی جامع و کامل را در این حوزه شکل داد.
دادستان میبد نیزگفت: اجرایی کردن مصوبهها اهمیت دارد و باید با اعمال نظر کارشناسی اجرایی نشدن مصوبهها را مورد پیگیری قرار داد و همچنین با تخلفات ترافیکی که البته در حال حاضر به صورت مجازاتهای جایگزین دنبال می شود ، برخورد کرد.
علی باقرپوربه تخلف رانندگی بدون گواهینامه که در 70 درصد تصادفات دیده می شود هم اشاره کرد که باید افراد متخلف را با فراهم کردن ساز و کارها و اطلاع رسانی از قبل مجازات کرد.
شهردارمیبد هم گفت: ارائه آمار و اطلاع رسانی و آموزش با همکاری همه ادارت و ارگانها برای نصب بنرها در پیشگیری از حوادث رانندگی اهمیت دارد.
علیرضا نقوی به اعمال قانون در مورد جرائم ترافیکی نظیر عدم استفاده از کلاه ایمنی و نیز به جاده های خراب شده به دنبال اجرای پروژه فاضلاب اشاره کرد که باید مورد توجه قرارگیرد.
ایرنا