مدیر داخلی کارگاه یاد شده روز سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح این کارگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کارگاه حدود یک ماه است که با اعتباری با میزان 30 میلیارد ریال شروع به کار کرده و در حال حاضر با رسیدن به حداکثر تولید روزانه شامل 100 هزار ماسک سه لایه و 6 هزار N95 به مرحله افتتاح رسیدهاست.
زهرا دهقانی با تشکر از همکاری مسوولان در راهاندازی این کارگاه افزود: 60 نفر نیرو به صورت مستقیم در سه شیفت و 120 نیز به صورت غیر مستقیم با این کارگاه تولیدی همکاری دارند.
وی تصریح کرد: این کارگاه با هدف رفع مشکلات مردم در دسترسی داشتن به ماسک و با همچنین پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا راه اندازی شدهاست.
راهاندازی کارگاه ماسک با همکاری نیروهای بسیجی و جهادگر
یکی از مسوولان این کارگاه هم گفت: در پیک اول کرونا هم در شهرستان و هم در استان و کل کشور مردم با کمبود ماسک روبرو شدند که به دنبال آن یکسری کارگاه تولید ماسک به صورت خیری و همچنین خانگی با دور هم جمع شدن نیروهای بسیجی و جهادگر راهاندازی شد.
میثم بهجتی افزود: با توجه به اینکه کارگاههای دستدوز نمیتوانست دوام زیادی داشته باشد با همکاری نیروهای بسیجی و جهادگر و سرمایهگذاری بخش خصوص این کارگاه مجهز به تجهیزات صنعتی راهاندازی شد.
وی با اشاره به تولید 2 نوع ماسک در کارگاه اظهار کرد: دستگاه بدنه زن قابلیت تولید 25 هزار بدنه ماسک N95 را دارد، همچنین دستگاه گوشواره زن نیز کارایی سیم زدن 6 هزار عدد از این نوع ماسک را دارد.
بهجتی به دستگاه چانه زن هم اشاره که میتواند در روز چانه 15 هزار ماسک را دوخت بزند.
وی انجام مراحل دستی کار تولید ماسک شامل زدن سوپاپ و کش و بسته بندی را نیز یادآور شد و به دستگاه بدنه زن ماسک سه لایه نیز اشاره کرد که قابلیت تولید بدنه 100 هزار عدد از این نوع ماسک را دارد.
این مسوول در ادامه با اشاره به اینکه 100 نفر از اعضای پایگاههای بسیج نیز برای کش زدن به ماسکها با ما همکاری دارند، گفت : این کارگاه آمادگی دارد ماسکها را با کف قیمت بازار در اختیار همه هیاتهای عزاداری محرم در سطح میبد و سایر شهرهای استان و کشور همچنین و موسسههای خیریه بگذارد.