عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: برای درک بهتر مفهوم طلاق عاطفی، باید نقطه مقابل آن یعنی صمیمت در زناشویی را درک کرد.
به گزارش ايسنا دکتر “محمدحسین فلاح” با اشاره به وجود طلاق عاطفی در بعضی از خانوادهها، گفت: در خانهای که صمیمت زناشویی باشد، طلاق عاطفی اتفاق نمیافتد و این صمیمت در زندگی، در بخشهایی مانند صمیمت عاطفی، جسمی، تفریحی و اجتماعی، معنوی و عقلانی شکل میگیرد.
مدیرگروه کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی یزد نبود فضایل اخلاقی، اختلالات روان شناختی، الگوبرداری از والدین، خیانت به همسر و خشم های متوالی که بیشتر برای آقایان اتفاق می افتد را از عوامل بروز طلاق عاطفی در خانوادهها ذکر کرد.
فلاح گفت: در اسلام سفارش زیادی به تحکیم و تعهد به خانواده شده و آن را رکن اساسی و عامل موفقیت اعضای آن میداند.
وی راهکار عدم بروز طلاق عاطفی را در دو بخش آموزشهای قبل از ازدواج و بعد از ازدواج دانست و افزود: قبل از ازدواج هر فرد باید بداند آمادگی و شرایط ازدواج را دارد یا خبر و بهتر است برای پاسخ به سئوال خود، دورههای آموزش در مورد زندگی را فرا گرفته باشد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه همچنين خاطرنشان كرد: جامعه و مسئولان نیز باید این دورهها را برگزار و در اختیار جوانان قرار دهند تا برای مثال فرد پرخاشگر، مهارتها و شیوههای کنترل خشم را بیاموزد.
فلاح در پايان نيز در مورد آموزشهای بعد از ازدواج نیز گفت: در اين خصوص میتوان جلسات مشاوره روان درمانی در مورد مسایلی که در طول دوران زندگی مشترک ایجاد میشود را نام برد.