افرادی که حدود 20 گرم آجیل در روز مصرف می کنند کمتر به سرطان و بیماری های قلب و عروق مبتلا می شوند.
جام جم آنلاین : گروه بین المللی دانشمندان به این نتیجه رسید، افرادی که حدود 20 گرم آجیل در روز مصرف می کنند کمتر به سرطان و بیماری های قلب و عروق مبتلا می شوند.
نتیجه تحقیقات آنها در مجله BMC Medicine منتشر شده است. متخصصان بیولوژی داده های 29 کار علمی در خصوص تأثیر آجیل و دیگر خوراکی ها از این نوع بر تندرستی انسان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
819 هزار نفر در این تحقیقات شرکت داشتند. محققان خوردن آجیل های مختلف از جمله دانه های جنگلی، گردو و بادام کوهی را پیشنهاد می کنند.
خوردن 20 گرم آجیل در روز تا 30 درصد بروز ایسکمی قلب را کاهش می دهد و تا 15 درصد ریسک ابتلا به سرطان و تا 22 درصد مرگ زودرس را کاهش می دهد.
آجیل ها حاوی مقدار زیادی فیبر، منیزیوم و چربی های اشباع نشده هستند که نقش مهمی در کاهش خطر بیماری های قلب و عروق و کاهش سطح کلسترول ایفا می کنند.