در این نشست که به سرپرستی مرتضی میبدی برگزار شد ، ابتدا غزلی از دیوان حافظ خوانده شد و سپس کتاب یوتوپیا ( آرمانشهر ) نوشته تامس مور مورد بخث و بررسی قرار گرفت .
آرمانشهر، کتابی که در سال 1516 نوشته شده، در دو بخش، ابتدا به نقد سیاسی جامعه انگلستان آغاز قرن 16 می پردازد و سپس در بخش دوم نویسنده آرمانشهر خود را به تصویر می کشد.
مقدمه کوتاه داریوش آشوری (مترجم کتاب) درباره ی رنسانس و ریشه های آن، بسیار خواندنی و تحسین برانگیز است.طرح بحث مفصل در مورد عدم کارآیی مجازات اعدام برای دزدی، در کتابی که 500 سال پیش نوشته شده، تعجب برانگیز است. نویسنده با اشاره به اینکه هیچ مجازاتی نمی تواند از دزدی کسی جلوگیری کند که کار و باری ندارد، به نقش جامعه در بزهکار کردن افراد اشاره کرده و همچنین به تغییرات ناگهانی در اقتصاد و عوارض آن اشاره می کند نظیر تغییر ناگهانی دامداری به کشاورزی و بزهکار شدن کارگران کشاورزی.
نویسنده از فسادی که در نظام های سلطنتی اتفاق می افتد انتقاد کرده و می گوید: به حدی شاه را محق می دانند که معتقد می شوند که او حتی اگر بخواهد هم نمی تواند ظلم کند. چون تمام دارائی های کشور از آن اوست.
همین طور عنوان می کند که در ارمانشهر، افراد اوقات فراغت خود را یا با کتاب خوانی یا شرکت در سخنرانی ها می گذرانند.
نویسنده در توصیف آرمانشهر خود، تنوع طلبی انسان و حرص او برای موفقیت بیشتر نسبت به دیگران را نادیده می گیرد و جامعه ای با افرادی بسیار یکسان رو توصیف می کند.
‘گفتنی است که نشست های خوانش کتاب جمعه ها ساعت 17 در فرهنگسرا برگزار می شود.