• آخرین
  • روند
  • همه
  • بهداشت کودکان
  • سلامت
  • تغذیه
  • آشپزی
  • موفقیت
  • هنر در خانه
تمدید قانون داماتو بر علیه ایران از سوی کنگره آمریکا ظالمانه است/ حل بحران آب استان یزد عزم ملی می طلبد

التهابات درونی نشانه ناامنی های فکری در اعماق جامعه امریکاست / راهپیمایی ۲۲ بهمن باید با نهایت شکوه و عظمت برگزار شود.

25 اردیبهشت 1401
چهل و نهمین مسابقات قرآنی اوقاف و امورخیریه

‏80 نفر فعال قرآنی شهرستان میبد در چهل و نهمین مسابقات قرآنی شرکت کردند

12 تیر 1405
عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏

عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏

5 تیر 1405
مراسم نکوداشت سفال و سفالگری ‏در میبد همراه با برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی

سفالگران میبد تجلیل شدند

28 خرداد 1405
گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه

آیین گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه/رونمایی از کتابهای «روزهای امیدواری» و ‏‏«پیچ و تاب»‏

22 خرداد 1405
بازسازی وافعه غدیر در میبد

بازسازی واقعه غدیر در میبد با حرکت کاروانهای سنتی و اشراق ولایت

15 خرداد 1405
شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد

افتتاح شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد

15 خرداد 1405
رئیس بهزیستی میبد

غربالگری بیش از شش هزار کودک میبدی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم/ آغاز مرحله جدید برنامه ‏کشوری پیشگیری از معلولیت‌های بینایی در شهرستان‌میبد‎ ‎

12 خرداد 1405
سومین قرار هشتم خادمیاران رضوی میبد سال 1405 ‏

قرار هشتم خادمیاران رضوی میبد به عطر غدیر معطر شد

9 خرداد 1405
نشست خبری اداره برق میبد

احتمال خاموشی در تابستان؛ شهروندان برای کاهش مصرف همکاری کنند

19 اردیبهشت 1405
جشنواره شهدای میناب در میبد

جشنواره شهدای میناب در میبد برگزار شد

10 اردیبهشت 1405
عزیمت کاروان سلامت خدمت رضوی میبد به روستای سورک برای خدمت رسانی رایگان به مردم این روستا

خدمت رسانی رایگان تیم درمان خادمیاری شهرستان میبد به مردم روستای سورک

10 اردیبهشت 1405
نمایشگاه معماری دایر شده در خانه سنتی بی بی صاحب جان ‏

نمایشگاه آثار معماری در میبد برپا شد

10 اردیبهشت 1405
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
یکشنبه 14 تیر 1405
پایگاه خبری بام میبد
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار
خانه اخبار روز

التهابات درونی نشانه ناامنی های فکری در اعماق جامعه امریکاست / راهپیمایی ۲۲ بهمن باید با نهایت شکوه و عظمت برگزار شود.

توسط مرضیه امامی میبدی
1401-02-25 12:09:29
در اخبار روز, سیاسی
A A
تمدید قانون داماتو بر علیه ایران از سوی کنگره آمریکا ظالمانه است/ حل بحران آب استان یزد عزم ملی می طلبد
0
اشتراک گذاری
Share on FacebookShare on Twitter

حضرت آیت الله اعرافی ، حرف های درست و غلط رئیس جمهور جدید امریکا در زمان انتخابات و روزهای اخیر را نشان دهنده التهابات جدی در درون فرهنگ امریکا عنوان کردند و افزودند : این التهابات درونی نشان ناامنی های فکری و روانی اجتماعی در اعماق جامعه امریکایی است و شرایط قطعا این چنین باقی نخواهد ماند.

Arafi Meybod

به گزارش میبد آدینه ، امام جمعه میبد در خطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به آمدن رئیس جمهور جدید و شرایط حاکم در امریکا اظهار داشتند : امریکا قدرت زورگویی است که در طول این دوره هایی که ابرقدرتی را بعد از جنگ جهانی دوم داشته است دائم و روز به روز ، هفته به هفته ، ماه به ماه و سال به سال در عالم ، فساد به بار آورده و مرتکب آن همه ظلم و جنایت شده است.
حضرت آیت الله اعرافی ، حرف های درست و غلط رئیس جمهور جدید امریکا در زمان انتخابات و روزهای اخیر را نشان دهنده التهابات جدی در درون فرهنگ امریکا عنوان کردند و افزودند : این التهابات درونی نشان ناامنی های فکری و روانی اجتماعی در اعماق جامعه امریکایی است و شرایط قطعا این چنین باقی نخواهد ماند.
خطیب جمعه میبد با بیان اینکه مگر می شود خداوند روزی انتقامش را از امریکایی ها که این همه مظلومان عالم و کشته شده ها و محرومان و فسادی که در عالم انجام دادند نگیرد ، اظهار داشتند : به فضل الهی روزی این قدرت های ظالم مثل شوروی سابق به جزای اعمالشان خواهند رسید.
ایشان خاطرنشان کردند : این رفت و برگشت ها برای ما تفاوتی ندارد و ما و ملت های مسلمان و مستضعفان عالم باید روی پای خودمان بایستیم و بدانیم این سیستم های غلط و معیوبی است که روزی طعم تلخ شکست را خواهند چشید.
مذاکرات قزاقستان نشان داد می شود امریکا را به عقب راند
عضو شورای عالی انقاب فرهنگی با اظهار خرسندی از پیروزی های روزافزون جبهه مقاومت ، مدافعان حرم ، مبارزات ضد تکفیر و جریان های تروریستی هم گفتند : به فضل الهی هم در حلب و سوریه و هم در عراق و موصل قدم های بزرگی در عقب راندن جریان های وابسته و آشکر و نهان پیوسته با امریکا به پیش برداشته شده است .
رئیس جامعه المصطفی العالمیه یادآور شدند : باید جبهه مقاومت آرام ، صبور، قاطع و شجاع به کار خودش ادامه دهد.
مدیر حوزه های عملیه کشور با اشاره به مذاکرات اخیر قزاقستان پیرامون صلح در سوریه ، به حضور مقتدرانه ایران در این مذاکرات پرداختند و افزودند : حضور ایران ، روسیه و ترکیه و بعضی از گروه های معارض و عدم حضور امریکا در این مذاکرات نشان داد که می شود امریکا را عقب راند و کشورهای منطقه محور حرکت بشوند.

کشورهای ضد جبهه مقاومت فهمیدند ایران و جبهه مقاومت قوی است

ایشان با بیان اینکه امریکا چند سال پیش با پشت سرهم قطار کردن ترکیه ، عربستان و قطر و نشان دادن چراغ سبز به خاطر منافع خود در حمایت و پشتیبانی از تروریست های خونخوار و مسلح کردن داعش و گروه های تروریستی منطقه را ناامن و جنایت های اسف باری را به بار آوردند ، اظهار داشتند : امروز ترکیه کمی فهمیده است که راه اشتباه رفته اما عربستان و آل سعود همچنان در خطا و گناههای خود غوطه ورند.
آیت الله اعرافی تصریح کردند : کشورهای ضد جبهه مقاومت در برهه های اخیر فهمیدند که ایران و جبهه مقاومت قوی است و مردم عراق و سوریه در قبال این گناهکاران بین المللی ایستاده گی خواهند کرد.
امام جمعه میبد تصریح کردند : در مذاکرات قزاقستان نشان داده شد که حق با جبهه ای است که از اسلام و کیان امت دفاع می کند و امیدواریم از خواب بیدار شوند و اگر هم بیدار نمی شوند طعم تلخ شمشیر بران مقاومت را بچشند.
خشونت آل خلیفه آتشفشان انقلابی را در بحرین روشن می کند
خطیب جمعه میبد ، خشونت آل خلیفه و اعدام سه جوان انقلابی در بحرین را هم به شدت محکوم کردند و افزودند : با همه وجودمان این تعرض به ملت بحرین و شیعیانی که حق رای می خواهند را محکوم می کنیم و آل خلیفه باید بداند خشونت بیشرشان ، آتشفشان های انقلابی را در کشورشان روشن می کنند و در برابر خشم انقلابی جوان های بحرین نمی توانند مقاومت کنند و باید دست از تعرضاتشان به ملت بردارند.

برنامه ها و جشن های دهه فجر باید درخور انقلاب برگزار شود

آیت الله اعرافی در بخش دیگر از بیانات رسای خود ، فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک گفتند و با تاکید بر توسعه برنامه ها و جشن های باشکوه و درخور انقلاب اسلامی در این ایام افزودند : راهپیمایی 22 بهمن باید با نهایت شکوه و عظمت برگزار شود.
مدیر حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه از هم اکنون باید همه عزیزان بعنوان یک وظیفه الهی برای حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن برنامه ریزی کنند افزودند : امروز کشور ما جزیره امنی در دنیای پرتلاطم است و صیانت از این امنیت و امتداد انقلاب اسلامی در دنیا به چیزهای زیادی وابسته است که یکی از آنها حضور در این شعائر بزرگ و 22 بهمن است.
خطیب جمعه میبد با تاکید بر حضور قاطع و یکدست ملت در راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشتند : وظیفه مهم ما در قبال انقلاب این است که انقلاب را بشناسیم و این حرکت بزرگ ایمانی و الهی که در عصر جدید راه نو را به بشر نشان داد و آن همه درخشش را تولید کرد حفظ کنیم .
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه امروز جوانان رشید ، غیور، عالم ، آشنا ، هوشمند و انقلابی داریم تصریح کردند : نسل امروز و جدید ما باید عمق این انقلاب را بشناسند و این جریان امتداد پیدا کند.
ایشان خاطرنشان کردند : ما مسئولین و دست اندرکاران هم باید قدر این انقلاب و مردم را بدانیم ، جلوی فساد ، تبعیض و اختلاس ها را بگیریم چرا که این مسئولین اند که باید همبستگی و وحدت داشته باشند و از ارکان این انقلاب صیانت کنند و سخنان امام ، رهبری ، مقاومت و شجاعت در برابر دشمن را از این ملت و انقلاب فرا بگیرند .

گرامی داشت روز فناوری فضایی

آیت الله اعرافی روز فناوری فضایی را گرامی داشتند و با تقدیر از اقداماتی که دانشمندان جوان ما و فعالان علمی ما برای پیشرفت های علمی و فناوری انجام داده اند گفتند : در دوره تحریم و با هزار مشکل ، دانشمندان جوان ما در چندین فناوری قدم های بزرگ از جمله انرژی هسته ای و فناوری های فضایی برداشتند.
خطیب جمعه میبد خطاب به مسئولین و دانشگاهها و دولت گفتند : نباید ذره ای بویژه در پیشرفت های علمی و فناوری های مهم از جمله فضایی سست شوید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر کسی فکر کند با نزدیک شدن به این قدرت و آن قدرت و امریکایی که امروز وضع اش معلوم است می توانیم جای اینها را پر کنیم اشتباه می کند .
ایشان تصریح کردند : ما باید روی پای خود بایستیم چرا که اقتصاد مقاومتی یعنی تکیه بر فکر و سرمایه و خلاقیت درونی و همت بلند برای اینکه در این فناوری ها در جهات مختلف پیش برویم.
مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کردند : اگر کسی در دلش چیز دیگری باشد و به اقتصاد مقاومتی و تکیه بر نیروهای ملی و انقلابی باور نداشته باشد نمی تواند امروز کشور را اداره کند.

حادثه تلخ پلاسکو درس های زیادی داشت

امام جمعه میبد در بخشی از بیانات خود حادثه تلخ پلاسکو را تسلیت گفتند و اظهار داشتند : این حادثه درس های مهمی داشت و یک درس مهم آن فداکاری و جانفشانی برای نجات و خدمت به دیگران است که باید فرهنگ اداری و اجتماعی ما بر آن استوار باشد.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه جامعه ای اسلامی و ایمانی است که آدم ها آماده همکاری ، تعاون و جایی که لازم است ایثار و فداکاری باشد ، آتش نشانان و برخی از طبقات را خط مقدم دفاع از مردم عنوان کردند و اظهار داشتند : مهم این است که فرهنگ اداری و اجتماعی ما فرهنگ ایثار و فداکاری باشد.
ایشان ضرورت ایمن سازی ساختمان ها و توجه به قواعد ایمنی ساختمان ها را درس دوم این حادثه غم انگیز خواندند و گفتند : وظیفه مسئولین دستگاههای اداری و شهرداری و مهمتر وظیفه خود مردم است ، ساختمان ها استاندارد باشد و اگر جایی هم سختگیری می کنند باید همراهی کرد.
خطیب جمعه میبد ایمن سازی شهر و ساختمان ها و آمادگی برای کمک و امداد را سومین درس حادثه تلخ پلاسکو برشمردند و افزودند : واقعا باید نهایت تلاش را بکنیم که جامعه وضع مناسبی داشته باشد تا خطرها به حداقل برسد.

فرهنگ عمومی جامعه باید از قانون شکنی و تعرض به حقوق مردم مصئون باشد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ، جلسات مسئولین برای ارتقاء فرهنگ رانندگی را هم بسیار حرکت خوب ارزیابی کردند و اظهار داشتند : فرهنگ عمومی جامعه باید از خطا و ا شتباه و قانون شکنی و تعرض به حقوق مردم مصئون بماند.
آیت الله اعرافی با تاکید بر اینکه در جامعه اسلامی نباید تخلف از هر نوع آن باشد خاطرنشان کردند : تخلف در رانندگی ، نتیجه اش تصادف ، فوت و خسارت و هزار مشکل دیگر است بنابراین برای برخوراری از جامعه زنده و پویا و بانشاط باید جلوی تخلف و قانون گریزی گرفته شود و این فرهنگ را از خانه و مدرسه ، دانشگاه ، حوزه و جامعه شروع کرد تا همه جا فرهنگ مان رعایت حق الناس شود.

برچسب: آیت الله اعرافیامام جمعه میبدمیبدنماز جمعه
اشتراک گذاریتوییتپین
پست قبلی

ساندویچ گوشت

پست بعدی

هزار راه نرفته کنترل خشم و خشونت

مرضیه امامی میبدی

مرضیه امامی میبدی

مطالبمرتبط

تیم فوتسال صنایع میبد، فولاد زرند کرمان را شکست داد

تیم فوتسال صنایع میبد، فولاد زرند کرمان را شکست داد

توسط مرضیه امامی میبدی
22 دی 1397
0

تیم صنایع میبد در هفته دهم مسابقات فوتسال قهرمانی لیگ دسته 2 باشگاه های کشور، شامگاه جمعه در سالن شهدای...

نامه نوشته شده مرعوبان آمریکا و مزدوران داخلی نشانه ذلت آنها است

نامه نوشته شده مرعوبان آمریکا و مزدوران داخلی نشانه ذلت آنها است

توسط مرضیه امامی میبدی
2 تیر 1397
0

امام جمعه موقت میبد با اشاره به نامه ای که متاسفانه صد نفر از مرعوبان دشمن و مزدوران داخلی و...

قهرمانی تیم آریا میبد در مسابقات والیبال جام فجر

تیم آریا میبد قهرمان مسابقات والیبال جام فجر اردکان شد

توسط مرضیه امامی میبدی
5 اسفند 1401
1

این مسابقات در سالن ورزشی احمدآباد اردکان در ۲ گروه ۵ تیمی برگزار شد. تیم‌های آریا میبد ، زینبیه اردکان،...

نماز عید سعید فطر در میبد

نماز عید سعید فطر با حضور پر شکوه مردم در میبد برگزار شد

توسط مرضیه امامی میبدی
22 فروردین 1403
0

مردم متدین میبد بعد از یک ماه روزه داری و مهمان بودن بر سر سفره رحمت الهی با حضوری پر...

پست بعدی
هزار راه نرفته کنترل خشم و خشونت

هزار راه نرفته کنترل خشم و خشونت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش بافت مانتو شنلی کمر دار

آموزش بافت مانتو شنلی کمر دار

1 اسفند 1399
فرشته خانم ایرانی در میان برترین های جهان

فرشته خانم ایرانی در میان برترین های جهان

1 اسفند 1399
مدل های مختلف تزئین سالاد

مدل های مختلف تزئین سالاد

1 اسفند 1399
ورزش

10 دقیقه ورزش در روز سلامت شما را تقویت می کند

18 بهمن 1400
Photo 2017 11 03 08 44 43

سوزندوزی ایرانی /آئینه دوزی

25 اردیبهشت 1401
چرا بهتر است قبل از ۴۰ سالگی؛ یک کسب و کار راه‌ بیندازیم؟‌

چرا بهتر است قبل از ۴۰ سالگی؛ یک کسب و کار راه‌ بیندازیم؟‌

25 اردیبهشت 1401
عایق T7 (تی سون)
یادداشت ها و مقالات

عایق T7 (تی سون) و کاهش مادام العمر هزینه‌های ساختمانی

توسط مرضیه امامی میبدی
19 خرداد 1402
0

هزینه‌هایی مانند ایزوگام پشت بام، عایق کاری سرویس های بهداشتی که به طبقه زیر آب منتقل می‌کند، عایق کاری دیوارهای...

جزئیات بیشترDetails
حجت‌الله خلیلی کارشناس ارشد علوم ارتباطات

دهه تولید وتجارت؛ تحلیلی بر توسعه صنف وصنعت در شهرستان میبد

30 خرداد 1402
مرکز پرتودرمانی شهید رمضانزاده یزد، امیدی برای بیماران از هر نقطه کشور/ هر قدم شما، پناهی برای ‏‏بیماران دور از خانه

مرکز پرتودرمانی شهید رمضانزاده یزد، امیدی برای بیماران از هر نقطه کشور/ هر قدم شما، پناهی برای ‏‏بیماران دور از خانه

7 شهریور 1404
برپایی مجلس روضه خوانی در دبیرستان نمونه گ‌ل‌محمدی میبد

دبیرستان نمونه گل‌محمدی میبد به عطر روضه سیدالشهدا معطر شد

10 مرداد 1402
حمایت از فعالان صنایع دستی

هنرمندان صنایع دستی میبد درخواست حمایت بیشتر دارند

27 خرداد 1399
تبلیغات
هاست اقتصادی
تبلیغات

دسته‌ها

مشکلات صنعتگران میبد در حوزه حمل‌ونقل مورد پیگیری قرار گرفت
اجتماعی

مشکلات صنعتگران میبد در حوزه حمل‌ونقل مورد پیگیری قرار گرفت

فرماندارمیبد در نشستی با صنعتگران کاشی و سرامیک تلاش‌های انجام‌شده جهت پیگیری مشکلات صنعتگران در حوزه حمل‌ونقل را برشمرد.

26 اردیبهشت 1401
دوخت و آماده سازی ماسک
گزارش‌های خبری

همت داوطلبانه میبدی‌ها در تولید ماسک

مردم این روزها با عزم و اراده و همتی داوطلبانه با حضور در پایگاه‌ها و مکان‌های فرهنگی و مذهبی در ...

11 فروردین 1399
قطار ایستاده را سنگ نمی‌زنند
اخبار روز

قطار ایستاده را سنگ نمی‌زنند

حسین فلاح فرماندار مردمی میبد در محضر حضرت آیت‌الله اعرافی و صنعتگران گفت: صنعتگران مرد میدان هستند که در این ...

21 آبان 1400
جشن پر شور روزه اولی‌ها در پارک بهاران میبد
فرهنگی

جشن پر شور روزه اولی‌ها در میبد برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری بام میبد دانش‌آموزان همراه با به پا داشتن نماز مغرب و عشا با نشستن بر سر ...

30 فروردین 1402
از 90 درصد جامعه موفق تر باشید
سبک زندگی

از 90 درصد جامعه موفق تر باشید

با ابتکار عمل از 90 درصد جامعه موفق تر باشید.

25 اردیبهشت 1401

نوشته‌های تازه

  • ‏80 نفر فعال قرآنی شهرستان میبد در چهل و نهمین مسابقات قرآنی شرکت کردند
  • عزاداری محرم در حسینیه دوازده امام محله کوچُک میبد ‏
  • سفالگران میبد تجلیل شدند
  • آیین گرامیداشت دومین سالروز ثبت ملی موتابی بفروئیه/رونمایی از کتابهای «روزهای امیدواری» و ‏‏«پیچ و تاب»‏
  • بازسازی واقعه غدیر در میبد با حرکت کاروانهای سنتی و اشراق ولایت
  • افتتاح شرکت توسعه و تعاون شهرستان میبد
  • غربالگری بیش از شش هزار کودک میبدی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم/ آغاز مرحله جدید برنامه ‏کشوری پیشگیری از معلولیت‌های بینایی در شهرستان‌میبد‎ ‎

آخرین دیدگاه‌ها

  • فاطمه معصومه فیاضی در دانش آموزان مدرسه علی فاضلی میبد یک روز شاد را گذراندند
  • اسماعیل در مسابقات ژیمناستیک ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد
  • حسینی در 25 میلیارد تومان برآورد هزینه برای اجرای مسیر ندوشن –ورزنه / پائین آمدن هزینه‌های حمل و سوخت با تکمیل پروژه جاده ندوشن – ورزنه
  • سایه در خدمت رسانی مرکز توانبخشی رویای زیبا به افراد مبتلا به اختلال طیف اتیسم
  • اسکندر در جشن اختتامیه ترم تابستان کانون والیبال آریا میبد برگزار شد
logo-samandehi

برچسب‌ها

آشپزی آموزش آموزش و پرورش آیت الله اعرافی اداره بهزیستی استاندار یزد استان یزد اشتغال امام جمعه میبد انتخابات بام میبد بانوان بفروئیه بهزیستی تجلیل تغذیه جهاد کشاورزی خانواده خطبه های نماز جمعه دانش آموزان دانشگاه میبد زیلو سایه بونک سرگرمی سلامت سید محسن فلاح شهرداری صنایع دستی فال فال روزانه فرماندار میبد فرهنگسرای میبد مشاغل خانگی مصلی آیت الله اعرافی میبد میراث فرهنگی ندوشن نشست خبری هفته دولت هنر در خانه ورزش پیامک کرونا گردشگری یزد
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
    • استان‌ها
    • مصاحبه
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • گردشگری
  • شهروندان
  • گزارش‌های خبری
  • یادداشت ها و مقالات
  • گفت و گو
  • بازار

Copyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.