مسوول هماهنگی خانههای هلال جمعیت هلال احمردر این مراسم در گفت و گو با خبرنگاران گفت: خانههای هلال جمعیت احمر متولی بخشها و حوزههای گوناگون امدادی و آموزشی و جذب مشارکتهای مردمی و فعال سازی داوطلبان هستند.
وی خانههای هلال را رویکرد جدید این جمعیت در خدمترسانی به همه مردم در اقصی نقاط کشور معرفی کرد.
حسن فراهانی افزود: خانه هلال روستای مزرعه کلانتر که امروز شروع به کار کرد ، اولین خانه هلال روستایی متعلق به زرتشیان است.
مسوول هماهنگی خانههای هلال جمعیت هلال احمر تصریح کرد: همه فعالیتهای بشر دوستانه جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان بینالمللی و نهاد عمومی بدون دستهبندی سیاسی و جناحی در تمام نقاط کشور به خصوص شهرها و روستاهای آسیب پذیردر حال انجام است.
وی هدف کوتاه مدت جمعیت هلال احمر در استان یزد را ایجاد 70 خانه هلال درسطح شهرها و روستاها و محلهها عنوان کرد.
فراهانی در ادامه هدف کلی در سطح کشور را 37 هزار خانه و چشم انداز پنج ساله تا سال 1400 را پنج هزار خانه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر چهار هزار و 100 خانه در سطح کشور فعال است.
حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در میبد تحت پوشش امداد و نجات جمعیت هلال احمر داوطلب امدادرسانی به هموطنان و همشهریان در زمان وقوع حوادث و سوانح هستند.
روستای مزرعه کلانتر ، روستایی سرزنده و تاریخی
در این مراسم محمد جواد احمدی بخشدار مرکزی میبد روستای مزرعه کلانتر را روستایی سرزنده معرفی و به اقدامات انجام شده مانند سنگفرش شدن روستا با همکاری دهیار و شورای روستا اشاره کرد
روستای مزرعه کلانتر 30 خانوار و 80 نفر جمعیت ساکن دارد و به گفته اهالی جمعیت آن در روزهای تعطیل و زمان برگزاری مراسمها به 500 نفر میرسد.
بیشتر جمعیت روستا زرتشتی هستند و تعدادی اندک از مسلمانان نیز با داشتن حسینیه و مسجد در این این روستای تاریخی ساکن هستند.
از جمله ویژگیهای روستای مزرعه کلانتر در بخش مرکزی میبد را میتوان سه آب انبار ، آتشکده ، کوچههای دارای شیب تند و معماری تقریبا یکسان خانهها نام برد.
میبد با داشتن سه بخش مرکزی ، ندوشن و بفروئیه تا کنون دارای 2 خانه هلال است.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
تا کنون ۳۰ خانه هلال در استان یزد راه اندازی شدهاست.