مدیر گروه مجازی یاد شده برگزاری دورهمی را با هدف تعامل بیشتر بین بانوان برای به ثبت رسانده چند غذای سنتی میبد عنوان کرد.
طاهره علمچی غذاهایی سنتی مانند مشتُک ، قلیه بادجان ، قلیه زردک ، برنج و گوجه ، نان چپاتی ، نان پوست گندم ، اشکنه ، آبگوشت سنتی و فالوده را از انواع غذاهای سنتی میبد برشمرد و افزود: در گروه از بانوان خواسته شد غذاهایی که پخت آنها فراموش شده را پخته و تصویر آن را در گروه ارسال کنند تا به گونهای پخت این خوراکیها احیا شود و در نوبت ثبت ملی قرار گیرد.
خانه سنتی معروف به «خانه گودالیها» به گفته سید رحمان امامی متعلق به پدربزرگش است که نسل در نسل به آنها رسیده و چند بار مرمت شدهاست و هم اکنون هر از گاهی در آن دورهمی برگزار میشود.
این خانه المانهای خانههای قدیمی مانند سکو داشتن در 2 طرف در خانه ، راه پله هایی مانند راه پلههای آب انبار و هشتی و تالار را داراست و جوی آب در حیاط آن جاری است.
وسعت بافت تاریخی میبد ۸۰۰ هکتار است و این شهر با داشتن ۳۰۰ بنای تاریخی ثبت ملی از مناطق باستانی و تاریخی کشور محسوب میشود.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.