اجرای طرح محله محور مقابله با آسیبهای اجتماعی به صورت پایلوت با حضور مسوولان محلی و اهالی محل با برگزاری نشست هماندیشی و ارایه برنامههای اجرایی در مسجد زراسب بشنیغان میبد آغاز شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میبد روز جمعه در این نشست گفت: با راه اندازی مرکز ارتقا سلامت اجتماعی در شهرستان در نظر داریم تا فعالیتها و برنامههای آموزشی در راستای کنترل و کاهش آسیب های بصورت منسجم ، مستمر و سازماندهی شده و بر اقدامات انجام شده در سطح محلات شهرستان نظارت شود.
وی گفت : همه ما وظیفه داریم و مسوول هستیم تا برای کاهش آسیبهای اجتماعی و مشکلات جامعه دغدغه داشته و تا رسیدن به عملکرد مطلوب نهایت تلاش خود را بکار گیریم.
رسول نصیری در ادامه مواردی مانند بی تفاوتی مردم ، انجام موازی کاریها ، یکنواخت نبودن فعالیتها و پراکنده کاری را به عنوان علل نتیجه نداشتن اقدامات انجام شده در این حوزه بر شمرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میبد اضافه کرد: در این راستا 17 محله به همراه شهرکهایی که به شهر اضافه شده را در مجموع به ۲۷ محله تقسیم بندی گردید و مقرر شده برنامههای مرتبط به کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح محلات متناسب با آسیبهای مبتلا به هر محله برنامه ریزی و اقدام شود .
وی تهیه بانک اطلاعاتی معتمدین، خیرین، کارآفرینان، هنرمندان، نخبگان علمی و سایر افراد تاثیرگذار به تفکیک هر محله راازجمله اقداماتی عنوان که در مرحله اول انجام می شود.
نصیری درادامه اظهار کرد: سپس با شناسایی ظرفیتها و امکانات موجود فرهنگی اجتماعی اعم از تعداد مساجد کانونهای فرهنگی حسینیهها و تکایا و هیات مذهبی، کتابخانهها و سایر ظرفیتهای مذهبی ، فرهنگی و اجتماعی و نیز شناسایی آسیبها و جرایم هر محله برنامهریزی و اقدامات لازم انجام میگیرد.
همچنین در این نشست معتمدین محله بشنیغان به ضرورت توجه جدی و داشتن برنامه مشخص در کنترل آسیبهای اجتماعی اولویت دار بویژه آسیب های فضای مجازی ، اصلاح بعضی قوانین دست و پا گیر ، برنامهریزی و استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای صنعتی و خیری شهر برای ارتقای فرهنگ شهر، بهینه سازی زیرساختهای شهر و برگشت به احیای فرهنگ ناب و تفکر بسیجی مخلص برای مراقبت از محلهها در برابر آسیبهای اجتماعی اشاره شد.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
ایرنا