افراد موفق در هرحوزه ای الگو و چراغ راه راهروان علم و دانش ، هنر ، کارآفرینی ، تحقیق ، پژوهش و اختراع هستند.
گفت و گوی خواندنی با یکی از جوانان مخترع و پژوهشگر تقدیم نگاه سبز شما میشود.
1.لطفا خودتان را معرفی کنید.
به نام خدا – سید محمدرضا حسینی علی آباد هستم ، اهل مازندران شهرستان نوشهر ، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک جامدات و دکترای مدیریت کسب و کار ، سمت های علمی و اجرایی متعددی نیز داشته ام از جمله:
مدیرعامل شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی
مدیر پایگاه اطلاع رسانی کنف نشر
مدرس دانشگاه و مدرس کارگاه ها و دوره های آموزشی در موسسات دولتی و غیردولتی
نگارنده 90 مقاله علمی – پژوهشی
نگارنده 10 کتاب در حوزه رسانه، کارآفرینی و مهندسی
دارای چند اختراع ثبت گردیده در سازمان ثبت اختراعات کشور
عضو کمیته علمی و داوران بیش از 30 کنفرانس
عضو هیئت تحریریه بیش از 15 مجلات تخصصی
دبیر اجرایی کنفرانس ها
ریاست 7 کنفرانس (داخلی و خارجی)
سردبیر 8 ژورنال اختصاصی
داور جشنواره ها و نمایشگاه های ملی و بین المللی
ریاست جشنواره پژوهشگران برتر و منتخب شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی
دبیر علمی جشنواره سراسری ادبی و هنری سید الشهدا
عضو بیش از 10 انجمن علمی
فعال در حوزه های کارآفرینی، رسانه و مطبوعات، آموزشی و پژوهشی، سیاسی و مدنی
دریافت جوایز از جشنواره ها و مجامع ملی و بین المللی
انتخاب شدن اینجانب به عنوان پژوهشگر برتر در جشنواره پایان نامه های برتر ایران
و ….
2. لطفاً در مورد کارها و اختراع های خویش توضیح دهید و اینکه بیشتر در چه زمینه ای اختراع داشتهاید؟
متاسفانه عده ای می پندارند که افراد مخترع، مادرزاد مخترع به دنیا آمده اند! همین بهانه می گردد که فرد تلاش ننماید. یقینا چنانچه ما نیز رفتار مخترعین را الگو بگیریم، می توانیم مخترع شویم.
طبق ماده ۱ قانون ثبت اختراعات مصوب سال ۱۳۸۶، اختراع نتیجه فکر فرد یا افراد است که برای اولین بار فرآیند یا فرآوردهای خاص را ارائه میکند و مشکلی را دریک حرفه، فن، فناوری، صنعت و مانند آن ها حل می نماید.
اختراع به معنی یافتن راه حل نوین و کاربردی جهت مرتفع نمودن مشکل می باشد. حال همین راه حل می تواند منجر به ایجاد محصول، ابزارآلات، دستگاه و … گردد.
از زمان دوره کارشناسی با توجه به محیط دانشگاه و اساتید، فعالیت خود را در این حوزه را شروع کردم و اختراعاتم تاکنون بیشتر در حوزه فنی و مهندسی – مکانیک و از جمله آنها 2 اختراع ابزار جداکننده و نصب کننده چپقی، مورد استفاده در انواع خودروها و ابزار مخصوص بیرون آوردن توپی چرخ با قابلیت کاربرد در انواع خودروها است.
ابزار جداکننده و نصب کننده چپقی، مورد استفاده در انواع خودروها:
بر اساس بررسی های انجام شده در مراکز تعمیراتی، تعمیرکاران جهت جداسازی چپقی از روی طبق و سیبک خودرو از ابزار ها و تجهیزاتی استفاده می نمایند که کمترین میزان ایمنی را دارا بوده و فشار کاری زیادی را متحمل تعمیرکاران می نماید. همچنین عمر مفید قطعات مربوطه کاهش پیدا کرده، متعاقب آن ضریب آسیب پذیری قطعات خودرو افزایش می یابد.
از جمله تجهیزاتی که به واسطه آن می توان چپقی روی طبق و سیبک را جدا کرد، بهره گیری از دستگاه پرس می باشد که به دلیل بالا بودن هزینه دستگاه پیشنهادی تقریبا تمامی مراکز تعمیراتی فاقد دستگاه مورد نظر هستند؛ این مراکز برای انجام فعالیت مذکور مجبور به انتقال طبق خودرو به کارگاه های تراشکاری می باشند.
از آنجا که انجام پروسه ذکر شده نه تنها مستلزم صرف زمان زیادی خواهد بود بلکه ایجاد شرایط تعمیر را نیز برای تعمیرکار مربوطه محدود می سازد. هدف از اختراع این ابزار، افزایش سطح ایمنی در کار،کاهش خرابی ها و جایگزینی یک روش مدرن و اصولی جهت مرتفع نمودن مشکلات مذکور می باشد که توانایی رفع کردن نیاز بازار را نیز داشته باشد.
ابزار مخصوص بیرون آوردن توپی چرخ با قابلیت کاربرد در انواع خودروها:
طراحی و ساخت ابزار مخصوص در آوردن توپی چرخ با قابلیت کاربری در انواع خودروها، در صنعت خودروسازی (تعمیرات و نگهداری) کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرد. ابزار مذکور به منظور درآوردن توپی چرخ استفاده می شود. امروزه تعمیرکاران از روش سنتی و غیراصولی و همچنین از ابزارآلات نامناسب همچون پیچ گوشتی، قلم، چکش و یا وسایل نوک تیز جهت در آوردن توپی چرخ استفاده می نمایند که موجب آسیب رساندن به توپی چرخ و سایر متعلقات آن می گردد. راه حلی که بتواند مشکلات مذکور را رفع نماید، طراحی و ساخت ابزار مخصوص در آوردن توپی چرخ با قابلیت کاربرد در انواع خودروها می باشد. این ابزار با روشی اصولی و دقیق می تواند جایگزین ابزارآلات نامناسب و غیر اصولی گردد. هدف از اختراع این ابزار، افزایش سطح ایمنی در کار و کاهش خرابی ها می باشد؛ همچنین جهت ایجاد یک روش نوین و کاربردی که بتواند نیازهای بازار را رفع نماید، طراحی گردیده است.
3.ایده اختراع ها چطور به ذهن شما میرسد ؟
بنده در کارهای پژوهشی پویا و کنجکاوم. شاید یکی از دلایلی که توانستم در حوزه کاری خود موفق شوم، همین کنجکاوی بودنم است.
ایده ی اختراعات اینگونه به ذهنم خطور می نماید:
1- کنجکاوم نسبت به همه چیز …
2- پیگیر مشکلات جهت برطرف نمودن آن هستم.
3- به جزئیات توجه می نمایم.
4- دائما به خود می گویم که فلان چیز چگونه کار می نماید و چگونه می توان آن را تعمیم داد؟
5- در تمامی کارها داوطلب می باشم.
6- به مواردی می اندیشم که مردم به آن نیاز دارند.
7- رویا پردازی و خیال پردازی می نمایم.
8- به کتابخانه ها، سایت ها، مجلات، مقالات و … مراجعه می کنم و همچنین با افراد متخصص، اندیشمند و صاحب نظر همکلام می شوم.
9- از اختراعاتی که در گذشته ثبت گردیده اند نیز می توان الهام گرفت و با بررسی و مطالعه آن اختراع، می توان به ایده های جدید دست یافت.
10- از طبیعت نیز می توان جهت یافتن ایده ی اختراعی الهام گرفت! کنجکاو باشیم …
با پیاده سازی موارد فوق، به سهولت ایده اختراع به ذهنتان خطور می کند.
4. برای تحقق ایده چه اقداماتی انجام دادید؟
ایده پردازی: هر کسب و کار و اختراع و … از ایده آغاز می شود. حال این ایده می تواند جدید و نو باشد و یا ممکن است برگرفته از یک کسب و کار و یا اختراع داخلی و خارجی باشد. شایان ذکر است ایده حتما نبایستی پیچیده، سنگین و هزینه ور باشد. ایده می تواند ساده، ولی در عین حال کاربردی باشد.
مشخص نمودن مسیر راه: گام بعدی جهت تحقق ایده، تهیه و طراحی نقشه مسیر راه است. در نقشه بایستی مشخص گردد که در ابتدا از چه نقطه ای کار را آغاز و در کدام مسیر حرکت و در نهایت به چه نقطه ای برسیم.
مرحله بعدی ثبت آن ایده است در مرکز مالکیت معنوی.
بعد از ثبت ایده، نگارش یک طرح تجاری می باشد. فی الواقع در این مرحله، توضیحات جامع از نحوه رشد و تکامل ایده از ابتدا تا انتها (ارائه محصول) انجام می گردد.
مرحله بعدی، که اصلی ترین گام می باشد، تهیه نمونه اولیه آن محصول می باشد.
یافتن سرمایه گذار: یکی از مهم ترین و حساس ترین مراحل جهت تجاری سازی محصول، یافتن سرمایه گذار برای پروژه است که بتواند خطر سرمایه گذاری بر روی یک ایده را بپذیرد.
سپس توسعه محصولات با تبلیغات مکرر در جاهای مختلف و گوناگون اعم از تلویزیون، رادیو، نشریات و مجلات، بیلبورد، فضای مجازی و … می باشد.
اینجانب موارد فوق را رعایت و پیاده سازی نمودم و نتیجه نیز گرفتم.
نکته: از همه مهم تر برای تحقق ایده این است که مثبت بیندیشیم و مثبت بمانیم. بسیاری از افراد دائما درگیر این مسئله هستند که آیا این ایده تحقق می یابد و به نتیجه می رسد؟ لذا جهت تحقق ایده نیاز است مثبت فکر نماییم. منفی نگری دشمن تحقق و اجرای ایده است.
نکته2: برای رسیدن به نتیجه مطلوب موارد ذیل را نیز پیشنهاد می دهم:
پشتکار داشته باشیم، واقع بین باشیم، مثبت نگر باشیم. نوید داشته باشیم.
با یک بار شکست، دو بار شکست، پنج بار شکست مایوس نشویم و به روند ادامه دهیم.
نتیجه ی تفکر و اندیشه های خویش را یادداشت نماییم.
دائما مطالعه نماییم و اطلاعات خود را بروز کنیم.
از همه مهم تر، در شبانه روز زمانی را برای تفکر و اندیشه در نظر بگیریم. خیلی می تواند کمک نماید. امتحان کنید.
بنده فرصت را غنیمت می شمارم و کتابی تحت عنوان “دانش و اصول کارآفرینی” که توسط اینجانب و همکاران ارجمندم به تحریر در امده است را جهت مطالعه پیشنهاد می دهم.
5.آیا دوستانی در تحقق این ایده همراهتان بود یا تنها بودید؟ حمایت دیگران را چقدر مؤثر در پیشرفتتان می دانید؟
از دیدگاه بنده در اجرا و پیاده سازی ایده، انفرادی بودن کمی سخت و دشوار است. بنده اعتقادم بر کار تیمی است.
در جهت تحقق ایده، دوستان و همکارانی که به آن ها افتخار می کنم و هر کدام از دیگری ارجحیت دارند، همراهم بودند و هستند نظیر مهندس میلاد فراهانی علوی، مهندس محمدمعین رشیدپور، مهندس محمدجواد رستم اف و … تعداد افراد متعدد اند.
حمایت چه شخص حقیقی و چه شخص حقوقی از تمامی ابعاد و جهات در توسعه و پیشرفت فرد و یا محصول موثر و حائز اهمیت است.
6.آیا شوق ادامه این کار را دارید؟
اشتیاق انجام کارهای آموزشی و پژوهشی در وجودم هست و خواهد ماند. زیرا علاقه دارم. آدمی که به هر کاری علاقه مند باشد، با وجودش آن کار را انجام می دهد و هیچ گاه خسته نمی شود.
7.آیا استقبال خوبی از اختراع هایتان می شود؟آیا تاکنون اختراع های شما به تولید انبوه رسیده است؟
هر اختراعی که کاربردی باشد و بتواند مشکلات مردم را حل نماید، قطعا آن اختراع طرفدار دارد و استقبال خوبی از آن می شود. از اختراعات ما در نمایشگاه ها به خوبی استقبال گردید و بازدید زیادی نیز از اختراعات داشتیم.
نمونه اولیه اختراعاتی که ثبت گردیده اند، ساخته شدند و به علت مشغله کاری زیاد و حجم سنگین کارها، متاسفانه در جهت تجاری سازی و تولید انبوه، کارها به کندی پیش می روند. لکن به طور کل، بله در حال انجام تولید انبوه است.
8.آیا از شبکه های مجازی برای ارتباطات بیشتر و توسعه اختراعات و کارهایتان استفاده میکنید؟
شبکه های اجتماعی از منظر اینجانب مفید و موثر هستند. زیرا کانال ها در تلگرام و صفحات در اینستاگرام هستند که به دانش مان می افزایند. بنده به شخصا توسط شبکه های مجازی با افرادی خبره و متخصص آشنا شده ام و از راهنمایی های آن ها بهره می برم و همچنین بعضا مطالب و عکس هایی بارگذاری می شوند که اگر چنانچه ذهن انسان فعال و کنجکاو باشد، به راحتی می تواند ان ها را تبدیل به ایده نماید.
الغرض، جهت توسعه معلومات و پیشرفت در کارها، شبکه های مجازی را توصیه و پیشنهاد می دهم.
9. به نظر شما بقیه افراد چگونه وارد این بخش شوند و اطلاعات و دانش مورد نیاز اولیه چه چیزهایی هستند؟
افراد به طرایق متعدد و گوناگون وارد حوزه اختراع می شوند. مثلا یک دانش آموز به واسطه دبیر و یا مدیر با اختراع آشنا می شود و یا در بعضی از دروس، فصولی هستند که به دانش آموز خلاقیت، نوآوری و کارهای پژوهشی نظیر مقاله نویسی و انجام تحقیق می آموزند. همچنین دانشجوها نیز با توجه به محیط درس و دانشکده و دانشگاه، با حوزه اختراع و ثبت آن آشنا می شوند. بعضی از افراد هستند که از طریق دوست، آشنا و همکار وارد این حوزه می شوند.
برای اختراع در هر حوزه ای، قطعا آن فرد در حوزه ای که خواستار اختراع می باشد، اطلاعات و دانش اولیه را بایستی داشته باشد که آن دانش و اطلاعات از طریق دائم مطالعه کردن، ایده پردازی، خلاقیت، کنجکاو بودن و … بدست می آید.
10. کمی از کودکی و خانواده خود و اینکه علاقه شما به رشته مکانیک از کجا شروع شد؛ تعریف کنید؟
در همان دوران بچگی، زمانی که دبستانی بوده ام، ذوق و اشتیاق ام در جهت مطالعه درسی، انجام تکالیف، حل نمودن مسائل ریاضی زیاد بود و از همه مهم تر کنجکاو بودم مخصوصا در درس علوم و بخش آزمایشات اش. در دوره ی راهنمایی نیز درسی به عنوان حرفه و فن داشتیم که مرتبط با کارهای فنی و حرفه ای بود. بنده توسط این درس در فصل مکانیک و تبلیغاتی که در تلویزیون در خصوص روغن موتور و آن نمایی از موتور و فرایند موتور (مکش، تراکم ، قدرت و تخلیه) و همچنین بازدید در دوره دبیرستان از شرکت های خودروسازی، ترغیب شده ام تا رشته مهندسی مکانیک را جهت ادامه تحصیل در دانشگاه انتخاب نمایم. با انتخاب رشته و مطالعه دروس این رشته، به تدریج علاقه ی بنده به این رشته افزایش یافته و لیسانس خود را در رشته مهندسی تکنولوژی خودرو دریافت و سپس در مقطع ارشد تواسته ام مدرک مهندسی مکانیک جامدات را اخذ نمایم. و این هم بگویم که خانواده ام همواره مشوق بنده در تحصیل و کارهایم بوده است.
فرصت را غنیمت می شمارم و به گزیده ای از معرفی رشته مهندسی مکانیک جهت افزایش اطلاعات و علاقه مندانی که این رشته را جهت ادامه تحصیل می خواهند انتخاب نمایند، می پردازم.
دنیای امروز دنیای تکنولوژی های مدرن است و زمینه صنعتی نیز نسبت به سایر بخش های دیگر در حال رشد و تکامل است از این رو رشته مهندسی مکانیک توانسته سریع تر از دیگر بخش های علوم مهندسی توسعه و رشد یابد. یکی از پارامترهایی که باعث گردید صنعت خودروسازی کشور توسعه یابد، نیاز مردم به خودرو جهت تردد بود. در این میان رشته مهندسی مکانیک، گرایش مهندسی تکنولوژی خودرو توانسته نیاز و مشکلات مردم را مرتفع نماید.
ممکن است افراد بپندارند رشته مهندسی مکانیک همان مکانیک تعمیرگاهی و گاراژ است؛ در حالی که این یک تصور واهی و اشتباه است. درست است یکی از گرایش های مهندسی مکانیک، مهندسی خودرو است؛ لاکن دنیای مهندسی مکانیک گسترده از این می باشد که محدود به صنعت خودرو سازی گردد.
مهندسی مکانیک یکی از رشته های علوم مهندسی می باشد که با طراحی و ساخت دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی سر وکار دارد. رشته مذکور در حال حاضر یکی از قدیمی ترین،گسترده ترین و پرطرفدارترینِ رشته ها می باشد.
فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک مسلط بر علومی همچون فیزیک ، شیمی، توابع ریاضی ، آنالیز استاتیک و سیستم های دینامیکی می باشند. یک مهندس مکانیک با حرکت و انرژی در ارتباط بوده و علل ایجاد حرکت را بررسی می نماید.
11. آیا پیش زمینه ی تحصیلی شما در اختراعات جدید شما تاثیر داشت؟
پیش زمینه تحصیلی تاثیر دارد، لکن بستگی به قدرت تفکر و خلاقیت و نوآوری آن شخص دارد که با ابتکارات گوناگون بتواند محصول موجود را مهندسی معکوس بزند و یا متناسب با نیاز بازار، محصولی را با تحقیق و جستجو جهت برطرف نمودن نیاز جامعه بیابد و اختراع نماید.
12. چه میزان به کاری که شروع کرده بودید ایمان داشتید که مسیر را درست می روید؟
هر کاری که آغاز نمودم چه در حوزه مهندسی و چه غیر مهندسی، کاملا به خود ایمان داشتم و اعتماد به نفس کامل داشتم که قطعا این مسیری که می پیمایم، مقصد روشنی دارد و موفق می شوم. چرا؟ زیرا ایمان به خود داشتم و همواره امید داشتم و سخت تلاش می نمودم حتی بعضی از اوقات روزی 2 الی 3 ساعت می خوابیدم. آدمی که به کار خود علاقه مند باشد، قطعا موفق می شود.
13.آیا از درآمد شغل مهندسی مکانیک راضی هستید؟و به دیگرانی که به رشته مهندسی مکانیک علاقه دارند نیز توصیه میکنید؟
رشته مهندسی مکانیک جزو رشته های پرطرفدار، محبوب و قدیمی است که هدف آن طراحی، ساخت، راه اندازی دستگاه ها و ماشین ها می باشد. مهندسی مکانیک نیازمند فهم مفاهیمی مثل تحلیل سازه ها و الکتریسیته، دانش مواد، سینماتیک، دینامیک، ترمودینامیک است. رشته مهندسی مکانیک دارای گرایش های متعدد و گوناگونی است که خارج از بحث ماست.
یک مهندس مکانیک از راه های گوناگون و متعدد می تواند درآمد کسب نماید. مثلا یک مهندس مکانیک می تواند دیر شود. یک مهندس مکانیک می تواند استاد دانشگاه شود. یک مهندس مکانیک می تواند در شرکت های دولتی و خصوصی به عنوان مهندس مشغول به کار شود. یک مهندس مکانیک می تواند توسط نرم افزارهای مهندسی، پروژه های طراحی و تحلیلی برای موسسات غیردولتی، شرکت ها و حتی آزاد را انجام دهد. مهندس مکانیک می تواند در پروژه های انرژی های تجدید پذیر، آسانسورها و پله های برقی، ربات ها، یخچال ها و تهویه های هوا، توربین های گازی و بخاری، موتورهای احتراق داخلی، تحلیل، ساخت و تولید، کنترل کیفیت، طراحی و … مشغو به کار گردد.
یک مهندس مکانیک می تواند حتی توسط دوره های مختلف و گوناگون نرم افزار ها درآمد کسب نماید و دانش آموختگان مهندسی خودرو نیز می توانند برای خود یک کارگاه ایجاد کنند و شروع به فعالیت کنند.
بنده از درآمد مهندسی مکانیک راضی ام و پیشنهادم به دانش آموزان پشت کنکوری این است که مهندسی مکانیک از آنچه که تصور می نمایید گسترده و پیچیده است. یک شخص زمانی می تواند موفق شود و به درآمد برسد که به کار و رشته خود علاقه مند باشد.
14. با توجه به اختراع های زیادتان و فعال بودن شما در رشته مکانیک آیا برنامه ای برای ایجاد کسب و کار و کارآفرینی در این رشته دارید؟آیا این کار را شروع کرده اید؟
برنامه که برای شروع کسب و کار چند سالی است شروع کردم و برخی از کارها نیز در دست طراحی و انجام است. به عقیده بنده انسان اگر اراده نماید، به تمامی خواسته ها و آرمان هایش می تواند برسد. منوط به آن که تسلیم نشود و آهسته و پیوسته به راه اش ادامه دهد.
15. مهم ترین عاملی که باعث شد در مسیر هدفتون محکم و استوار بمانید چیست؟
باورر، ایمان، اعتماد به خود و همچنین مشوق های خانواده، بستگان و دوست های خوبم.
16. شما الگو یا شخص خاصی درذهن خود داشتید که باعث انگیزه شما میشد؟ لطفا آن الگو را معرفی کنید.
بله. آلبرت انیشتین و نیکولا تسلا. فوق العاده اند. نیاز است که انسان ها داستان های زندگی بزرگان و دانشمندان را مطالعه کنند و از آن ها جهت توسعه و پیشرفت خود الگوبرداری نمایند.
تمایل دارم سخنی از آلبرت انیشتین درباره موفقیت بیان نمایم:
اگر A را معادل موفقیت در نظر بگیریم، آن گاه می توان معادله را به این صورت نوشت: A= X+Y+Z که در آن X و Y نشان دهنده تفریح و بازی و Z علامتی برای بسته نگه داشتن دهان هستند.
17. شکست در کار را چگونه توصیف میکنید؟ به نظر شما شکست لازم است که پیشرفت کنیم؟
متاسفانه برخی از افراد به محض ظهور مشکل، دست از کار می کشند و زود مایوس می شوند.
به نظر بنده شکست خوب است. زیرا همین شکست ها سبب می گردد فرد با کسب تجربه، در شغل و کسب و کار خود قوی تر و با تجربه بهتر، پیشرفت نماید.
بزرگان و دانشمندان و مخترعین این طور نبود که در کارشان شکست نخورده اند! این اشتباه است. بلکه آن ها از شکست ها درس گرفتند و به روند خود ادامه دادند.
اینجانی در هنگام شروع کسب و کار با چالش ها و شکست ها مواجه شده ام، لذا با صبر، تلاش، کوشش، عزم راسخ و ایمان توانسته ام سربلند بیرون آیم.
شکست لازمه ی موفقیت است – شکست پلی به سوی موفقیت است – شکست مقدمه ی پیروزی و موفقیت است.
رالف هیث میگوید: « شکست و ناکام ماندن، بزرگترین معلمان زندگی اند اما متاسفانه اکثر مردم اعتقادی به این گفته ندارند. در عوض، آن ها تصمیم می گیرند ریسک نکنند و همان انتخاب های امن گذشته را دوباره تکرار کنند. آن ها تصور میکنند که اگر کار خاصی نکنند، توجه کسی را هم جلب نمی کنند پس اگر در کاری شکست بخورند کسی نیست که آن ها را سرزنش کند. آن ها سمت کارهای بزرگی که ممکن است در آن شکست بخورند (یا پیروز شوند) نمی روند «.
سریع ترین راه موفقیت، داشتن نگرش “نترسیدن” نسبت به شکست است.
18. تا چه اندازه خودتان را موفق می دانید؟ و دلایل موفقیت خود را چه می دانید؟
راه موفقیت یک شبه نیست! اینگونه نیست که انتظار داشته باشید یک روزه و بدون شکست موفق شوید! اشتباه است.
این جمله را مدام با خود تکرار نما: همیشه رو به جلو حرکت کن، حتی با قدمهای کوچک.
بنده با اعتماد به نفس کامل می گویم که یک شخص موفقی هستم در حوزه کاری خود. قطعا یک روز فرا می رسد که جهان نام مبارک بنده را بشوند.
دلایل موفقیت اینجانب عبارتند از:
1- صبر و شکیبایی
2- تلاش و کوشش
3- مایوس نشدن
4- باور، اعتماد و ایمان به خود
5- عزم راسخ
6- نترسیدن
7- تحمل شکست
8- مطالعه زندگینامه بزرگان و درس گرفتن از آن ها
9- مطالعه هر روزه جملات انگیزشی
10- الگوبرداری از بزرگان
19. به عنوان یک فرد موفق در زمینه شغلی توصیه شما در شروع کار چیست؟
در شروع یک کسب و کار جدید، همیشه سوالاتی چون: حالا چکار بایستی بکنم، چگونه شروع نمایم و قدم نخست را از کجا بردارم، در ذهن مطرح می شود.
توصیه بنده در شروع کار:
1- کارهایی که خودتان به آن تسلط دارید و علاقه مند هستید، انجام بدید.
2- کارهایی که دیگران انجام می دهند را شما انجام بدید. درباره ی کسب و کاری که دیگری آغاز نمود و به آن علاقه مند هستید، اطلاعات کسب نمایید. سپس از آن کسب و کار تقلید کنید و همت داشته باشید.
3- یافتن مشکل و حل نمودن آن. در بازار چه مشکلات و کمبودی حس می شود؟ آیا خدمات و محصولی که می خواهید ارائه بدید، هم اکنون وجود دارد؟ پیش از هزینه و خرج و شروع به کار کردن، می بایست دانش و اطلاعات خود را در آن زمینه افزایش و ارتقاء بدید.
20.چه برنامه هایی برای آینده شغلی خویش دارید؟افق کارها و اختراعاتتان را چگونه میبینید؟
برنامه های متعددی دارم. ایمان دارم که به تمام خواسته ها و رویاهایم می رسم.
علاقه مندم که کارهایم را توسعه دهم حتی در سرتاسر جهان. مطمئنم به رویایم خواهم رسید.
آینده روشن است … کمی بایستی صبر نمود. حضرت آلبرت انیشتین: موفقیت هایی که نصیب افراد صبور میشود، همان هایی هستند که توسط افراد عجول رها شده
آخرین دیدگاهها