بام میبد : حسین راهپیما مدیریت بنگاه شیرینی سازی گل سرخ با اشاره به اینکه این کیک بین 160 تا 200 کیلوگرم وزن دارد ، مواد به کار رفته در این کیک را 60 کیلو خامه ، 20 کیلو کیک اسفنجی ، 15 کیلو مغز گردو ، 30 کیلو موز و 5 کیلو شکلات چیپسی برشمرد.
وی ابعاد کیک پخته شده را سه متر در یک و نیم متر عنوان نمود و افزود : 15 نفر در تهیه این کیک همکاری و مشارکت داشته اند.
گفتنی است کیک 200 کیلویی در شیرینی سرای گل سرخ میبد به سفارش هیات ریحانه الحسین امیرآباد برای توزیع در مراسم جشنی که به مناسبت تولد حضرت رقیه (س) در مهدیه امیرآباد با دعوت از مداحان کشوری برپا گردیده است ، پخت گردید.
بنگاه شیرینی سازی گل سرخ واقع در امیرآباد در زمینه تهیه انواع شیرینی و درست کردن کیک تولد در طرحهای مختلف فانتزی به سفارش مشتریان فعالیت دارد.