[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]مشهدیها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمانهایشان پذیرایی میکنند. خورشی قدیمی و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است.[/box]
مجله آشپزی مثبت – هلینا میرحسینی: مشهدیها در ایام نوروز با خورش آلو و هویج از مهمانهایشان پذیرایی میکنند. خورشی قدیمی و سنتی که مخصوص روزهای شاد مثل روزهای پر از دید و بازدید عید است. اگر دلتان یک خورش خوشمزه و خوش طعم میخواهد حتما از این خورش برای مهمان های نوروزتان درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم گوشت گوسفندی خرد شده
100 گرم آلو خورشی
1 عدد پیاز سفید متوسط
2 عدد هویج
رب گوجهفرنگی
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1- پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.
2- حالا گوشت را اضافه کنید.
3- زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
4- آلوها را که از قبل خیس کردهاید به گوشت اضافه کنید.
5- هویج را که از قبل نیم پز کردهاید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.
6- رب گوجهفرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
نکته
این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.
[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]
منبع : برترین ها