مواد لازم :
گوشت مرغ 500 گرم
بادمجان 6 عددد
گوجه فرنگی 3 عدد
پیاز یک عدد متوسط
غوره 200 گرم
روغن به میزان لازم
نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم
زعفران یک قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی و آبغوره به میزان لازم
ابتدا مرغ را سرخ می کنیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی زخمش گرفته شود ، سپس تکههای مرغ را از ظرف خارج کرده و پیاز را که نگینی خرد شده را در آن ظرف سرخ می کنیم و بعد از آنکه پیاز رنگش عوض شد زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم.
در مرحله بعد تکه های مرغ سرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم و بعد از اینکه زردچوبه و فلفل به خورد مرغ رفت سه پیمانه آب به آن اضافه کرده تا روی مرغها را بگیرد و می گذاریم تا بپزد.
بعد از 20 دقیقه که از پخت آن گذشت ، غوره و گوجه های نصف شده و زعفران را به آن اضافه می کنیم تا بپزد.
بادمجانها را بدون آنکه کلاهک آنها را برداریم پوست گرفته و سرخ می کنیم و به مواد مرغ دردقیقههای آخر اضافه میکنیم تا مزه دار شود.
نکته : چون غوره های کنسروی نمک دارد در ده دقیقه آخر پخت اگر غذا نمک نداشت ، اضافه می شود.
منبع : شبکه جام جم با آموزش عباس یعقوبی کارشناس آشپزی