زمان آماده سازی ۲۵ دقیقه زمان پختن ۱۵ دقیقه
مناسب برای۴ نفر وعده غذایی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ عدد
پیاز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۸ برش
نان تست ۱ پیمانه
پنیر چدار ۳ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۱ عدد
کاهو پیچ ۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن خشک افزودن به علاقه مندی
طرز تهیه
ساندویچ گوشت از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که در این جا ارائه خواهیم نمود :
این ساندویچ های خوشمزه مثل همبرگر هستند، با این تفاوت که در تهیه ی آن ها به جای نان همبرگر از نان تست استفاده می شود و همچنین آن ها را به همراه نان ها کمی دیگر حرارت می دهیم.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ گوشت:
۱- نیمی از پیاز را برای ساندویچ رنده کنید و نیمه ی دیگر را برای سالاد خلالی کنید.
۲- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.
۳- کاهو پیچ را خرد کنید.
در کاسه ای متوسط، گوشت چرخ کرده را با سس کچاب و پیاز رنده شده ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه زده و مواد را خوب ورز دهید. مواد را ۴ قسمت کرده، آن ها را گرد و بعد به پهنای تقریبا ۱ سانتی متر باز کنید.در ماهیتابه ای بزرگ ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کرده و چونه های گوشت را برای حدود ۵ دقیقه از هر ۲ طرف، تا زمانی که قهوه ای شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. ماهیتابه را تمیز کنید.سس مایونز را روی برش های نان بمالید. روی ۴ عدد از نان ها از سمتی که سس ندارند چونه های گوشت تفت داده شده را گذاشته، یک چهارم پیمانه پنیر چدار روی هر یک ریخته و ۴ برش دیگر نان را از سمتی که سس ندارند روی آن ها قرار دهید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و ساندویچ ها را در ۲ نوبت و برای ۵ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، بپزید. می توانید ساندویچ ها را در کنار سالاد ترشی پیاز میل کنید. برای تهیه ی این سالاد، پیاز خلالی شده را با سرکه ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و برای حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد از این مدت آن ها را با کاهو، آویشن خشک و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده ترکیب کرده و با ساندویچ میل کنید.
منبع : ashpazbashy.com