مدیریت یکی از موضوعات مهم است اما تا چه اندازه از مدیریت بانوان اطلاع دارید و یا تا چه میزان تصور می نمائید زنان در بخشهای مدیریتی می توانند موفق باشند و جای رشد داشته باشند .
دکتر امید احمدی مدیر منابع انسانی در گفت و گویی با برنامه خانه مهر شبکه جام جم بیان کرد : ذهنیت مردم نسبت به پیشرفت بانوان در جایگاه درستی است زیرا در چند سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، سعی در گسترش زمینه های مختلف برای فعالیت بانوان شده است . اما چرا با وجود پیشرفت در سطح تحصیلات بانوان و مشارکت اجتماعی ، آنها نتوانسته اند آن طور که باید به جایگاه های مدیریتی دست یابند .
وی افزود : عدم دستیابی بانوان به جایگاه های مدیریتی نشات گرفته از عواملی است که بعضی از آنها به خود بانوان برمی گردد . نداشتن اعتماد به نفس کافی، آنها خود نپذیرفته اند که علی رغم این که در جامعه حضور یافته و به مشارکت اجتماعی می پردازند شغل مدیریتی داشته باشند .
از طرف دیگر در زمینه های اجتماعی ، فرهنگی هنوز در سپردن مناصب حساس به بانوان اعتماد نشده و یا در مراسم های اجتماعی جایگاه مناسبی برای آنها در نظر گرفته نشده است . طرحهای زیادی در زمینه حمایت از بانوان به تصویب می رسد اما هیچ کدام به درستی اجرا نمی شود .
احمدی در ادامه اظهار داشت : همانطور که می بینیم در زمینه های شغلی بانوان با حقوق اندک و ناچیزی استخدام می شوند و این خود عاملی است که آنها می پذیرند و مهر تائید می زندد که یک شغل با حقوق اندک را پذیرفته و در منصب دوم قرار بگیرند و همین ، کمک نمی کند که ما در جای تثبیت سازی قرار بگیریم .
اگر به تاریخ و متون اسلامی خود مراجعه کنینم ، می بینیم که پیامبر جایگاه والایی را برای حضرت فاطمه (س) قائل بودند و همینطور برای حضرت زینب (س) شواهد گوناگونی وجود دارد که در متون و اشعار ذکر شده که اگر در واقعه عاشورا حضرت زینب (س) نبود ، کربلا در کربلا می ماند . ایشان با خطابه ای که داشتند با روشنگری باعث ایجاد تحول در واقعه عاشورا شدند.
اکنون هم بانوان باید در ابتدا بپذیرند که ما می توانیم و در مرحله دوم این امر باید برای اجتماع فرهنگسازی شود همانطور که در زمینه های گوناگون همانند پزشکی ، مدیریت یک نهاد یا اداره زنانی با توانمندیهای قابلی در عرصه می بینیم . ما تنها باید قوانین حمایتی از بانوان داشته تا از هرکس به اندازه خودش انتظار داشته باشیم .
وی افزود : هنوز در فرهنگ ما متاسفانه کار کردن بانوان در محیط بیرون از خانه به طور کامل جا نیفتاده است ما از زنان تنها انتظار خانه داری و تربیت فرزند را داریم که اگر روزی تفکر جامعه به این برسد که خانمها در اجتماع نباشند متاسفانه با خلاء های زیادی روبرو می شویم . باید در جامعه فرهنگ سازی شود که زنان با آسودگی خیال از طرف خانواده و همسرانشان که شرایط کار کردن آنها را پذیرفته ، در اجتماع حضور یابند و به فعالیت اجتماعی و استفاده از قابلیتهای خود بپردازند که این امر باعث رشد و ارتقا جامعه نیز می شود.