محمد هادی فرحزادی پنجشنبه شب در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه میبد افزود: ایده پیاده سازی این نرمافزار از سوی مهدی اکبری مدیر پرستاری بیمارستان پیشنهاد و پیاده سازی شده و می تواند با بهرهبرداری نقش بسیار موثری در ارزشیابی عملکرد پرسنل در خدمات دهی به بیماران داشتهباشد.
وی ادامه داد: بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد 215 تخت مصوب و 162 تخت فعال دارد و با راهاندازی بخش توسعه اورژانس و کادر یک بیمارستان تخت مصوب به 340 تخت و تخت فعال به 283 با اضافه شدن تختهای آنکولوژی به 300 تخت فعال میرسد.
رییس بیمارستان میبد در ادامه مراجعین اورژانس در 11 ماه گذشته را 70 هزار نفر و متوسط مراجعه روزانه به این بخش را 212 نفر به صورت درمان سرپایی و یا بستری و به دنبال آن ارجاع برای بستری در بخشهای بیمارستان عنوان کرد.
وی تعداد مراجعه 11 ماه گذشته سال 99 به آزمایشگاه را 111 هزار نفر و روزانه 330 نفر و مراجعه کلینیک روزانه 370 نفر ، بخش رادیولوژی روزانه 60 نفر و تعداد کل بیماران بستری را 10 هزار نفر و روزانه 30 نفر برشمرد.
فرحزادی اظهار کرد: در بخش جراحی نیز چهار هزار و 500 نفر در 11 ماه گذشته و روزانه 27 نفر بستری و مورد عمل جراحی قرار گرفتند و به همین تعداد آمار در اتاق عمل سرپایی مورد عمل جراحی سرپایی و درمان قرار گرفتند.
وی تعداد مراجعه سونوگرافی را نیز به طور متوسط یک هزار و 300 نفر و تعداد خدمات دندانپزشکی هم هشت هزار نفر برشمرد.
تعداد مراجعه و بستری بیماران کرونا در بیمارستان میبد
وی همچنین اظهارکرد : از اسفند 98 تا اسفند 99 تعداد مراجعه بیماران مشکوک مبتلا به کرونا را پنج هزار نفر عنوان کرد که بستری شده اند ، مراجعه بیماران مشکوک مبتلا به کرونا را به کلینیک را نیز 20 هزار نفر ذکر کرد.
این مسوول با اشاره به اینکه بیمارستان میبد در کنار بیمارستان شهید صدوقی بالاترین مراجعه بیماران کرونا را داشته ، تصریح کرد: 2 هزار نفر در بخش کرونا در این 12 ماه بستری شدند و 208 نفر نیز دربیمارستان به علت ابتلا به کرونا فوت کردند و با این حال با توجه به خدمات ارایه شده کمترین آمار فوت مبتلایان به کرونا را داشتیم.
بیمارستان میز یک واحد درمانی آموزشی است
وی بیمارستان میبد را یک واحد درمانی آموزشی یاد کرد که در کنار ارایه خدمات درمانی نسبت به آموزش دادن به بیماران و همراهان بیماران و نیز پرسنل توجه داشته و حتی امسال نیز علی رغم وضعیت شیوع ویروس کرونا ، آمار کلاسهای آموزشی برگزار شده کمتر از سالهای گذشته نشدهاست.
فرحزادی به برگزاری چندین مانور برای بررسی وضعیت سرعت عمل پرسنل در خدمات دهی به بیماران و کیفیت خدمات ارایه شده و پیدا کردن نقطه ضعفها اشاره کرد.
ارایه خدمات مددکاری و حمایت از بیماران بی بضاعت
رییس بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد ارایه اقدامات مددکاری شامل خدمات آموزشی و روانشناسی و کمک هزینه درمان به بیماران کم بضاعت را یادآور شد که به دنبال آن به 17 هزار نفرخدمات مددکاری ارایه شده و 860 میلیون تومان به آنها با یاری گرفتن از موسسه خیری بیمارستان و کمک گرفتن از صاحبان صنایع و خیرین کمک هزینه درمان شدهاست.
وی همچنین ادامه پایش و بررسی روند درمان بعضی از بیماران یاد شده به عنوان مثال کودک بیمار نادیده گرفته شده توسط پدر و مادر با حضور در منازل این بیماران و ارایه آموزش به آنها با کمک گرفتن سازمان بهزیستی استان را نیز یادآور شد.
فرحزادی به مشارکت خیرین شهرستان در تامین تجهیزات و ساخت و ساز بیمارستان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: کمکهای نقدی و غیر نقدی و تجهیزاتی و عمرانی خیرین در سال 99 ، 30 میلیارد تومان برآورد شده و در کنار آن نیز 60 میلیارد تومان دولت کمک کردهاست.
روند طراحی و اجرای نرم افزار مدیریت پرستاری بیمارستان میبد
مدیر پرستاری بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد نیز در این نشست با اشاره به برنامهنویسی نرم افزار مدیریت پرستاری گفت: برنامه نویسی این نرم افزار تحت وب از سال 96 با هدف نظارت 24 ساعته برارایه خدمات درمانی به بیماران بستری در بیمارستان شروع شده و با تکیمل در هفته آینده آنلاین میشود.
مهدی اکبری افزود: اجرای نرم افزار همزمان با برنامه نویسی از اردیبهشت سال 98 شروع شده و تا به حال بازخورد خوبی داشتهاست.
وی تصریح کرد: هر مشکلی در روند درمان بیمار در لحظه نشان داده میشود و همراه بیمار حتی در منزل نیز از وضعیت بیماری خود اطلاع پیدا کند و خود بیمار نیز از مراقبتهای خود مطلع می شود و به گونه ای از طریق این نرم افزار در ارتباط با بیماری خود آموزش نیز میبیند.
مدیر پرستاری بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد افزود: آمار بیماران و پرسنل در نرم افزار ثبت شده و به دنبال آن ارایه خدمات درمانی به خصوص در مواقع بحرانی و فرخوانی پرسنل آسان شدهاست.
وی به مقام اول آوردن این نرم افزار در یکی از جشنواره های دانشگاه علوم پزشکی یزد اشاره کرد.
کلینیک تخصصی بیمارستان میبد
مسوول کلینیک تخصصی بیمارستان نیز به حضورمرتب به خصوص به پزشکان تخصصی و فوق تخصصی داخلی ، زنان و اطفال در کلینیک اشاره کرد که به صورت تلفنی ، اینترنتی و حضوری به بیماران نوبت داده میشود.
وی کمبود پرشکان متخصص و فوق تخصص به خصوص غدد را در کلینیک را یادآور شد.
رضیه خادم الحسینی همچنین به حذف دفترچههای تامین اجتماعی که برای بیماران امکان گرفتن دارو حتی در شهرهای دیگر را فراهم کرده و با این حال زمان فرآیند ویزیت بیماران را زمان بر کرده است ، اشاره کرد.
ساخت بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد در سال ۱۳۶۸ با همت خیرین ارجمند شادروانان میرزا محمد صادقیان و حاج سید حسین میردهقان (کرباسی) در زمینی به مساحت ۱۱۰ هزار مترمربع و با زیربنای حدود ۱۲ هزار مترمربع شروع شد.
این مرکز درمانی و بستری بیماران با همکاری دانشگاه شهید صدوقی یزد مجهز و تکمیل و در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۸۰ افتتاح شد و اکنون با ۲۱۹ تخت و فضای فیزیکی استاندارد و تجهیزات فعال است.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.