• در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • گزارش‌های خبری
  • مصاحبه
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی
چهارشنبه 8 تیر 1401
  • ورود کاربر
پایگاه خبری بام میبد
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
        • داستان های خواندنی
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
پایگاه خبری بام میبد
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
  • سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • علم و تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • گردشگری
  • شهروندان
خانه اخبار روز

مصوبه کنگره امریکا نقض برجام است / همه باید در راهپیمای روز قدس بعنوان وظیفه شرعی شرکت کنند

بام میبد توسط بام میبد
25 اردیبهشت 1401
در اخبار روز, سیاسی
0 0
0
Arafi

آیت الله اعرافی با به رخ کشیدن ایستادگی رهبر عظیم الشان و مواضع رشیدانه و حکیمانه او تصریح کردند : این تحریم ها و تهدیدهای شما به جایی نخواهد رسید و به برکت شبهای قدر و ماه مبارک رمضان و قدس پرافتخار ، طعم شکست را بیش از گذشته خواهید چشید.

Arafi
به گزارش میبد آدینه ، امام جمعه میبد در خطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به شرایط خاص منطقه ، سفر رذیلانه ترامپ رئیس جمهور امریکا به عربستان سعودی را یکی از مسائل هفته های اخیر خواندند و گفتند : سفری که در آن عیاشی ، غارت ثروت ملتهای مسلمان ، جمع کردن انسان های وابسته برای لطمه زدن به اسلام و انقلاب ، ایجاد امنیت برای اسرائیل ، یاوه گویی های خنده آور سران سعودی علیه ایران بود .

حضرت آیت الله اعرافی با بیان اینکه سران تروریسم جهانی و بین المللی و آدم هایی که دستشان در خون ملت ها و غارت منابع آلوده است و سرخط غارت ملت ها و خونریزی در جهان به دست آنها رقم می خورد ، تصریح کردند : اینها جمع شدند و از حقوق بشر ، کنترل جبهه مقاومت و مبارزه با ترویسم و امثال آنها حرف می زنند .

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کردند : در کنار آن در روزهای اخیر شاهد مصوبه جدیدی در کنگره امریکا بودیم که تحریم های جدید علیه ایران به نام مقابله با اقدامات بی ثبات کننده ایران با اکثریت بالایی به تصویب رساندند که قطعا این مصوبه نقض برجام است.

مدیر حوزه های علمیه کشور افزودند : مسئولان باید این مصوبه علیه ایران را به عنوان نقض برجام دنبال کنند.

ایشان ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی مجلس و حرم امام راحل گفتند : دشمنان هم در این حادثه تروریستی از غفلت استفاده کردند و در تهران وارد عملیات تروریستی شدند که عده ای از عزیزان مان از جمله روحانی عزیز که بنده با او سابقه رفاقت داشتم به شهادت رساندند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به این حرکت زشت و توسعه ترویست به همه کشورهای منطقه اظهار داشتند : ترویست ها با توجه به اینکه دستشان از ایران کوتاه بود تلاش کردند خلل و رخنه ای در ایران ایجاد کنند که موفق هم نخواهند شد .

امام جمعه میبد خاطرنشان کردند : این حرکت های کور تروریستی عکس العمل آنها در برابر پیروزی های بزرگی جبهه مقاومت در عراق و سوریه است .

آیت الله اعرافی با اشاره به نقشه امریکایی ها و سعودی ها در ایجاد فاصله بین خط مقاومت و پشتوانه جبهه مقاممت در عراق و سوریه تصریح کردند : امریکایی ها و سعودی ها طراحی کرده بودند که منطقه ی بزرگی بین خط مقاومت و پشتوانه آنها دست تروریست ها باشد اما این نقشه خطرناک آنها به دست الحشدالشعبی و جریان مقاومت در سوریه و عراق شکست خورد.

خطیب جمعه میبد مانور سعودی ها بر سفر ترامپ به ریاض و پیدا شدن اختلافات و روی خوش نداشتن پاکستان را از دیگر شکست های سعودی ها برشمرد و گفتند : عربستان سعودی و جبهه ظلم و ستم و غربی و ترویستی با ایجاد اختلافات درون خود شکست دیگری را تجربه کردند.

مدیر حوزه های علمیه کشور یادآور شدند : در کنار اینها سعودی ها و پشتوانه های آنها در یمن احساس شکست می کنند چرا که قدمی رو به جلو برنداشتند و علاوه بر اینها سعودی برای اولین بار دچار مشکلات جدی اقتصادی و امنیتی جدی در داخل کشور خود شده اند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه در قصه بحرین و عراق هم پیشرفتی نداشته اند و لبنان هم جبهه مقاومت استوار و قوی بر روی پاهای خود ایستاده است افزودند : این زنجیره حوادثی است که جبهه عبری ، عربی ، غربی را دچار یاس و سرخوردگی کرده است.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه سعودی ها امروز برای مقابله با یاس و سرخوردگی شان دست به کارهایی می زنند تصریح کردند : آنها تلاششان این بود که در داخل ایران ایجاد ناامنی کنند اما بدانند زنجیره شکست های آنها به فضل خدا استمرار پیدا خواهد کرد.

ایشان افزودند : در روز قدس و عید فطر هم دشمنان حضور و همبستگی و شکوه ملت ایران را همانند انتخابات خواهند دید.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با به رخ کشیدن ایستادگی رهبر عظیم الشان و مواضع رشیدانه و حکیمانه او تصریح کردند : این تحریم ها و تهدیدهای شما به جایی نخواهد رسید و به برکت شبهای قدر و ماه مبارک رمضان و قدس پرافتخار ، طعم شکست را بیش از گذشته خواهید چشید.

حضرت آیت الله اعرافی گفتند : از مسئولان هم انتظار می رود در قصه برجام به وظیفه خود عمل و این نقض ها را دنبال کنند تا جبهه فرهنگی ، ارزشی درون کشور با همراهی ، خطوطی که رهبری عظیم الشان بیان کردند استوار شود.

 

آنچه با اسناد 2030 مرتبط بود در شورای عالی انقلاب فرهنگی باطل شد

امام جمعه میبد با بیان اینکه در دیگر مسائل هم باید جدی تر باشیم یادآور شدند : آنچه که با اسناد مرتبط با 2030 بود ، در شورای عالی انقلاب فرهنگی لغو شد ، اما برای آینده باید هوشیارتر بود و دقیق تر عمل کرد.

ایشان افزودند : ما باید با هویت ملی ، انقلابی و اسلامی و بر اساس ارزشهای دینی خودمان با روی باز و قدی افراشته و با شجاعت در عرصه فرهنگی دنیا حضور پیدا کنیم و حرف های خودمان را جدی ، دقیق و درست بگوییم و منفعل نباشیم.

خطیب جمعه میبد خاطرنشان کردند : این فرهنگ باید در نظام اداری و مسئولین ما تقویت شود تا در آینده شاهد این نوع مسائل نباشیم.

 

راهپیمایی روز جهانی قدس

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بر حضور گسترده و باشکوه مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس هم تاکید کردند و گفتند : روز قدس باید سینه سپر و شجاعت بالا و سد پولادین ملت تجلی پیدا کند تا دشمن بداند ما در برابر ناامنی ، همه در کنار هم قرار می گیریم و ملت ایران با پیروی از رهبر خودش در کنار قوای امنیتی ، نظامی و انتظامی خواهد بود.

امام جمعه میبد همبستگی ملت را مانع نفوذ دشمن به صف های جامعه خواند و افزودند : همه باید در راهپیمای روز قدس بعنوان وظیفه شرعی شرکت کنند.

مدیر حوزه های علمیه کشور ، عید فطر، زکات فطره و راهپیمایی روز جهانی قدس را آزمون های باقیمانده ملت ایران در ماه مبارک رمضان برشمردند و افزودند : ملت ایران همانند آزمون های انتخابات و صحنه های دیگر از این آزمون ها هم سرافزاز بیرون خواهند آمد.

ایشان رسیدگی به محرومان در کنار کمیته امداد و نهادهای حمایتی در ماه مبارک رمضان را از دیگر وظایف موسسات خیریه ، مردم و مسئولین خواند و گفتند : فعالیت های موسسات خیریه در همه قلمرو های ازدواج ، تهیه جهیزیه ، اطعام و مسکن درخور تحسین است و در ماه مبارک باید پایه های این فرهنگ رسیدگی به فقرا تقویت شود .

امام جمعه میبد با تسلیت ایام شهادت امیرالمومنین علیه السلام و گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدای اسلام و دفاع مقدس ، مدافعین حرم و شهید چمران ، حادثه تروریستی اخیر در تهران را محکوم کردند.

 

باید کشاورزی و فضای سبز صیانت شود

آیت الله اعرافی با گرامی داشت روز جهاد کشاورزی و بیابان زدایی و قدردانی از کشاورزان و فعالان در عرصه کشاورزی ، منابع طبیعی و مبارزه با گسترش بیابان و بیابان زدایی اظهار داشتند : در شرایط زیست امروز بشر مخصوصا در مناطقی از این دست که ما زندگی میکنیم ، باید کشاورزی و فضاهای سبز صیانت و جلوی تخریب آنهاگرفته شود.

امام جمعه میبد با تاکید بر جلوگیری از هدررفتن آب و گسترش فضای سبز گفتند : راه حفظ محیط زیست سالم ، توجه به شاخص های زیست محیطی و توسعه باغات و اراضی کشاورزی و فضای سبز و بهره گیری از شیوه های آبیاری نوین است .

امروز شاهد افزایش بیابان و تخریب جنگل ها و فضاهای سبز هستیم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزودند : ما امروز در سطح کشور شاهدیم که روز به روز فضاهای بیابانی افزایش و جنگل ها تخریب و فضاهای سبز تبدیل به کویر و بسیاری از شهرهای ما دچار ریزگردها شدند که بخشی از آن به خود مردم و بخش مهم و عمده آن به سیاست ها و برنامه ریزان کلان دولت بر می گردد.

 

جوان امروز شرایط و اقتضاعات خاصی دارد

مدیر حوزه های علمیه کشور روز بسیج اساتید و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی را تبریک و گرامی داشت و از فعالان در عرصه تبلیغ دینی روحانیون ، ائمه جماعات ، همه جوانان و فعالان و هنرمندانی که با عرق دینی در جهت تعالی دین و اخلاق و ارزشهای الهی تلاش می کنند تشکر کردند و با اشاره به رسیدن نماز جماعت شهرستان میبد در ماه مبارک رمضان به 200 نماز جماعت ، یعنی هر 500 نفر یک نماز جماعت اظهار داشتند : باید روش های تعمیق معرفت دینی را تقویت کنیم.

ایشان با بیان اینکه جوان امروز شرایط ویژه و اقتضاعات خاصی دارد که باید زبان او را بفهمیم و درک کنیم تصریح کردند : روحانیت و فعالان فرهنگی باید دردها را درست بشناسند و زبان محاوره و گفتگو را تشخیص و شیوه های درست برای معادله آسیب های دینی ، اخلاقی و اعتقادی را پیدا کنند.

امام جمعه میبد گفتنتد : اگر خودمان را به روز نکنیم و زبان و سخن ادب و روش و شیوه و منش مان متناسب با نیاز جوامع روز نباشد عقب خواهیم ماند و جامعه به سمت دور شدن از عقاید و اخلاق اسلامی حرکت خواهد کرد.

ایشان در خصوص اصناف هم گفتند : اصناف نقش مهمی در سلاممت و ارتقاء و اعتلای جامعه دارد .

 

توصیه علی (ع) به تقوا با فرق شکافته

امام جمعه میبد در سومین جمعه ماه مبارک رمضان کلام خود را در خطبه دوم خود با چند وصیت از مولی متقیان حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام آغاز کردند.

حضرت آیت الله اعرافی با بیان اینکه چند وصیت از مولا علی (ع) در واپسین روزهای حیاتشان نقل شده است افزودند : یک جمله ای که در همه این وصیت ها نخ تسبیح است همان است که در جای جای نهج البلاغه می بینیم و آن توصیه به تقوا با فرق شکافته و در آستانه لقاء خداست . باز هم همان امام است که بارها در نهج البلاغه آن همه زیبا و شیرین ما را به تقوا فرا خوانده است بازهم توصیه به تقوا می کند .

خطیب جمعه میبد اظهار داشتند : حتی یکی یکی به فرزندانش ، جمعی به آنها خطاب به امیر جامعه بشری و در جملگی فرمودند : مردمان بدانید شما تلاش میکنید از مرگ رها شوید اما این گریز و فرار شما در حقیقت ، شتاب به سمت مرگ است .

برچسب: آیت الله اعرافیخطبه های نمازجمعهمیبد
پست قبلی

دغدغه های شهر ما/ چگونگی کاهش  ترافیک خیابان امام در میبد

پست بعدی

نمونه های تصویری زیبا از کار با چرم

مطالبمرتبط

مسابقات المپیاد ورزشهای رزمی میبد
ورزشی

مسابقات المپیاد ورزش‌های رزمی میبد برگزار شد

8 تیر 1401
مسابقات مهارت سنجی اسکیت ویژه المپیاد محلات میبد
ورزشی

مسابقات مهارت سنجی اسکیت ویژه المپیاد محلات میبد برگزار شد

8 تیر 1401
مسابقات یوگا بانوان ویژه دومین المپیاد ورزشی محلات شهرستان میبد
ورزشی

مسابقات یوگا بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات شهرستان میبد

8 تیر 1401
مسابقات بدمینتون بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات میبد
ورزشی

مسابقات بدمینتون بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات میبد برگزار شد

8 تیر 1401
مسابقات فیتنس بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات
ورزشی

مسابقات فیتنس بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد

7 تیر 1401
شورای فرهنگ عمومی با موضوع ساماندهی پارکهای شهر و فضای مجازی
اخبار روز

مسئولان برای تامین امنیت و ساماندهی پارکهای شهر همکاری کنند

6 تیر 1401
نشست هم اندیشی احیای راسته بازار میبد احیای راسته بازار میبد
فرهنگی

احیای راسته بازار میبد نیاز به همدلی و همکاری مردم و مسئولان دارد

6 تیر 1401
رفع انسداد معابر
اجتماعی

مردم و مسئولان میبد بر رفع انسداد معابر همت گمارند

6 تیر 1401
پست بعدی
Photo 2017 06 15 12 58 42

نمونه های تصویری زیبا از کار با چرم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

نوشته‌های تازه

  • مسابقات المپیاد ورزش‌های رزمی میبد برگزار شد
  • مسابقات مهارت سنجی اسکیت ویژه المپیاد محلات میبد برگزار شد
  • مسابقات یوگا بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات شهرستان میبد
  • مسابقات بدمینتون بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات میبد برگزار شد
  • مسابقات فیتنس بانوان ویژه المپیاد ورزشی محلات برگزار شد
  • مسئولان برای تامین امنیت و ساماندهی پارکهای شهر همکاری کنند
  • احیای راسته بازار میبد نیاز به همدلی و همکاری مردم و مسئولان دارد
  • مردم و مسئولان میبد بر رفع انسداد معابر همت گمارند
  • مسابقات ایروبیک ماراتن ویژه المپیاد ورزشی محلات
  • مسابقات دارت بانوان ویژه دومین المپیاد ورزشی محلات میبد
  • ایجاد کمربند سبز در ورودی شهر میبد
  • جشنواره ورزشی ویژه بانوان شاغل در آموزشکده فنی دختران میبد
  • مسابقات طناب زنی دختران ویژه دومین المپیاد ورزشی محلات میبد برگزار شد
  • مسابقات فوتبال دستی ویژه دومین المپیاد محلات میبد برگزار شد
  • بانوان میبدی روز خود را با انجام حرکات یوگا شروع کردند
کاربری‌هایی نوین از زیلو

ایجاد کاربری‌های نوینی از زیلو به دست هنرمند میبدی

13 خرداد 1399
ماهیان زینتی

تسهیلات اشتغالزایی را به افراد فعال در هر حوزه داده‌شود

1 تیر 1399
اثر خوشنویسی سید عماد حسینی

گفتگو با سید عماد الدین حسینی خوشنویس فوق ممتاز میبدی / با ورود به وادی هنر به قدرت شگفت انگیز آن دست می یابیم

25 اردیبهشت 1401
احیای کاربافی میبد

تلاش 16 ساله کارآفرین میبدی برای احیای کاربافی

29 اسفند 1400
Whatsapp Image 2019 08 07 At 01.14

گفتگو با نگار آقا علی طاری هنرمند عکاس

2 خرداد 1400
استاد شجریان

روایت تطهیردهنده پیکر استاد شجریان| وقتی «ربنا» پخش شد دستانم یخ شد!

14 آبان 1399
سرویس عروس و سیسمونی

خانم جعفری

22 آبان 1400
آموزش و بافت تابلو فرش

آموزش و بافت تابلو فرش

20 دی 1400
میناکاری

حدیث رفیعی نیا

21 آبان 1400
نازخاتون

سبزیجات و ترشیجات نازخاتون

21 آبان 1400
باکس‌های گل

عصمت راهپیما

22 آبان 1400
کاور سلفونی

کاور سلفونی دنیا

20 دی 1400
  • در باره ما
  • ارتباط با ما
  • پیوندها
  • ارسال مطلب
  • گزارش‌های خبری
  • مصاحبه
  • تصاویر
  • فیلم
  • پذیرش آگهی

تمام حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری بام میبد است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • سیاسی
    • علمی
    • ورزشی
    • بانوان
    • حوادث
  • سلامت
    • بیماریها
    • دانستنی های سلامت
    • بهداشت کودکان
  • فرهنگ و هنر
    • تئاتر
    • سینما
    • تلویزیون
    • ادبیات
      • شعر
      • دلنوشته و نثر های ادبی
      • داستان
  • علم و تکنولوژی
    • اینترنت
    • موبایل
    • گیاهان
    • دانستنی ها
  • سبک زندگی
    • موفقیت
    • هنر در خانه
    • مشاغل
    • کارآفرینی
    • آرایش و زیبایی
    • آشپزی
    • انواع شیرینی
    • مد لباس
    • ورزش و تناسب اندام
  • گردشگری
  • شهروندان

تمام حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری بام میبد است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن