آش یکی از غذاهایی است که از زمان های قدیم تا به حال جزء غذاهای اصلی مردم محسوب می شود و دارای مواد غذایی گوناگون و همراه با ویتامین های مختلف است و از جمله انواع آش ، آش آبادانی می باشد که خوردن آن در میان مردم میبد به خصوص در مراسم ها بسیار مرسوم می باشد.

مواد لازم : 

نخود و لوبیا سفید یک پیمانه
گوشت گردن 250 گرم
پیاز متوسط یک عدد
عدس یک پیمانه
برنج دو پیمانه
تره خرد شده 500 گرم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
نمک و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه: 

– ابتدا گوشت رو به همراه پیاز رنده شده و زرد چوبه می پزیم.

– بعد از حدودا یک ساعت حبوباتی رو که قبلا خیس کردیم و آب اون رو گرفتیم به گوشت اضافه می کنیم.

– بعد از پخته شدن حبوبات برنج و عدس و سبزی و فلفل و نمک رو اضافه می کنیم.

– درجه گاز رو کم میکنیم و هر چند وقت یکبار اون رو هم میزینم تا ته نگیره.

نکات که در هنگام پخت این غذای خوشمزه باید رعایت شود.

بهتر است گوشت رو از آش خارج کرده در مرحله پخت با پیاز و اون رو ریش ریش کنیم و بعد حبوبات رو اضافه کنیم.

. این غذا بهتر است کمی تند باشد

با پیاز داغ تزیین می شود.

نوش جان

منبع : هفته نامه میبد – مریم سادات امامی میبدی