مواد لازم براي 4 تا6 نفر
- 3 پیمانه برنج
- 2 عدد سیبزمینی متوسط
- 1 قوطی کنسرو نخودفرنگی
- 100 گرم رشته پلویی
- 4 ق س رب گوجهفرنگی
- 400 گرم گوشت راسته
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 ق س ادویه گوشت
- 1 ق س پودر دارچین
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه:
1-ابتدا برنج را تقریبا از 3 ساعت قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. ادویه گوشت و دارچین را بیفزایید و کمی تفت دهید. يك لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود يك ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشتها نرم و آب آن هم گرفته شود.
2- حالا باید ربگوجه را اضافه کنید و آن را همراه با گوشت کمی تفت دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
3- سیبزمینیها را پوست بكنيد و به صورت نگینی خردکنید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی سیبزمینی سرخ شد، آن را همراه با نخودفرنگی که آب آن را گرفتهاید و نمك و فلفل به گوشت اضافه کرده و بعد آنها را باهم مخلوط کنید.به اين صورت مايه اين پلوی مخلوط آماده است.
4- در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشته پلویی خرد شده را به برنج اضافه کنید، سپس آن را آبکشی کنید. تهدیگ دلخواهتان را داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مایه گوشت را لابهلای هم در قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.
5- بعدازآنکه برنج آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.
یه جور دیگه
– میتوانید برای خوشرنگ شدن برنج هنگام جوشیدن، به آب آن يك قاشق زردچوبه اضافه کنید.
– میتوانید بهجای کنسرو نخودفرنگی از نخودفرنگی تازه آبپز شده استفاده کنید.