مريم سماک جلالي مدرس سوزن دوزی در دانشگاه فنی شريعتي تهران رشتی دوزی (قلاب دوزی رشت) یکی از رودوزیهای سنتی ایران و از صنایع دستی استان گیلان است که در...
جزئیات بیشترDetailsسایز: 2 تا 3 ساله ملزومات : 4 کلاف 100 گرم میل 3- 3.5 (دانه ها بر حسب هر 20 دانه 9 سانت گفته شده) پشت: 86 دانه سر انداخته...
جزئیات بیشترDetailsورزش در فضای باز می تواند روش مناسبی برای استفاده از هوای تازه و ورزش کردن در طول ماههای طولانی و سرد زمستانی باشند. اما هوای سرد و سطوح لیز...
جزئیات بیشترDetailsکوئیلینگ یا ملیله کاغذی هنری است شامل استفاده از نوارهای کاغذی که رول شده یا شکل داده شده اند و با چسب به هم متصل گردیده اند. از این هنر...
جزئیات بیشترDetailsهنگامی که موضوع دوشگرفتن مطرح میشود، احتمالا در یکی از این دو دسته قرار میگیرید: آنهایی که صبحها دوش میگیرند و افرادی که ترجیح میدهند این کار را هنگام شب...
جزئیات بیشترDetailsکارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و...
جزئیات بیشترDetailsورزش، هر مقدار که باشد تاثیرات شگفتانگیزی دارد و حتی میتواند نجاتدهنده زندگی ما باشد، اما تحقیقاتی که نتایج آن در نشریه Cell Metabolism منتشر شد میگوید زمان بهینهای برای...
جزئیات بیشترDetailsمواد لازم برای فیله مرغ پفکی فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو تخم مرغ ۶ عدد آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ماءالشعیر یک پیمانه فلفل سیاه یک قاشق...
جزئیات بیشترDetailsسادات ابراهیم زاده طراح و کارشناس طراحی منبع : telegram.me/arshive_sadatmod – سادات ابراهیم زاده کارشناس طرح ، طراح لباس و مدرس دانشگاه
جزئیات بیشترDetailsمريم سماک جلالي مدرس سوزن دوزی در دانشگاه فنی شريعتي تهران این دوخت که به زرتشتی دوزی یا گبر دوزی معروف است ، نوعی دوخت است مخصوص بانوان زرتشتی ،...
جزئیات بیشترDetailsپارچه مربعی شکل 90در 90 برای بچه ها یا 120در 120 یا 150 در 150 رو تا کنین و لایه زیری از رویی کوتاهتر تا کنید حدود 10 الی 15 سانت...
جزئیات بیشترDetailsمواد لازم نخود ا لیوان پیاز سیر جعفری تازه ...
جزئیات بیشترDetails30 درصد از غذای مردم ایران اضافه است. شاید به نظر چیزی نیاید اما نباید آنرا به همین سادگیها نگاه کرد؛ نان و برنج اضافه بر سفره ایرانیها خودش عامل...
جزئیات بیشترDetailsﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺑﺎ ﮐﺎﻣﻮﺍﯼ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﻣﯿﻞ ﺩﻭ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻗﺸﻨﮓ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ . ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ۵۷ ﺩﺍﻧﻪ ﺳﺮ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺩﻭ ﺭﺝ ﺍﺑﺮﯼ ﻣﯿﺒﺎﻓﯿﻢ . ﺑﻌﺪ ﻣﺪﻝ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ...
جزئیات بیشترDetailsسادات ابراهیم زاده طراح و کارشناس طراحی منبع : telegram.me/arshive_sadatmod – سادات ابراهیم زاده کارشناس طرح ، طراح لباس و مدرس دانشگاه
جزئیات بیشترDetailsیک استاد دانشگاه عقیده دارد: در مواجهه با اخبار، باید تلاش کرد تا اخبار جعلی را نادیده گرفت و اخبار...
جزئیات بیشترDetailsCopyrigتمام حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری بام میبد محفوظ است. نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری بام میبد بلامانع است.